Dawn Frenchin yoyo -painonpudotusmatka, kun hän merkitsee itsensä tynnyriin seitsemännen voiton jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Dawn Frenchin laihdutusmatka on ollut monien otsikoiden aiheena vuosien varrella.



The Vicar Of Dibley -tähti, 62, on ollut uskomattoman avoin ja rehellinen vaihtelevasta painostaan ​​sen jälkeen, kun hän teki päätöksen muuttaa elämäntapaansa, jolloin hän pudotti merkittävän kahdeksan kiven.



Kuten monet meistä, Dawnin asenne kuntoiluun on estetty jatkuvan koronavirusepidemian ansiosta, mikä sai monet meistä kääntymään mukavan syömisen puoleen.



Rakastettu näyttelijä myönsi äskettäin, että hän tuntee itsensä ja näyttää 'tynnyriltä' sen jälkeen, kun hän on kasannut takaisin seitsemän kahdeksasta kivestä, jotka hän oli työskennellyt niin kovasti.

Huolimatta siitä, että Dawn on noussut lähelle entistä painoaan, hän ei ole kovin huolissaan sanomalla, ettei hän 'anna paskaa' siitä, miltä hän näyttää tai mikä numero näkyy vaa'alla.

Suorapuheinen telkkatähti vaati, että jos hän voi pudottaa kahdeksan kiveä kerran, hän voi tehdä sen uudelleen - mutta hänellä ei ole kiire tehdä niin pian.



Dawn on ollut uskomattoman avoin ja rehellinen vaihtelevasta painostaan (Kuva: Getty Images)

brit Awards 2018 päivämäärä

Laihduttaa kiloa 2011-2014

Dawn hämmästytti faneja hämmästyttävän kapealla kehyksellään vuonna 2011, kun hän paljasti, että hänen elämäntapansa ja ruokavalionsa muutos pudotti lähes kymmenen kiveä.



Vuonna 2014 hän paljasti dramaattisen laihtumisensa johtuvan siitä, että hänelle tehtiin kohdunpoisto syöpäpelon jälkeen.

Lääkärit varoittivat häntä, että hänen oli pudotettava painoaan, jotta leikkaus olisi mahdollisimman vähäinen.

Neuvon perusteella näyttelijä päätti aloittaa laihdutusmatkansa kävelemällä.

Hän alkoi myös laskea kaloreita, jolloin kilot putosivat hetkessä.

enkeli 10/10

Ennen leikkausta näyttelijä päätti saada pallon pyörimään kävelemällä (Kuva: Getty Images)

Tulin melko sairaaksi noin kolme vuotta sitten, ja kaikenlainen helvetti alkoi täällä, missä pidän rouvaani putkissa, hän sanoi tuolloin.

Joka tapauksessa menin lopulta sairaalaan, ja lääkärini oli niin vakuuttunut, että minulla oli kohdun syöpä, joten hän määräsi toisen biopsian varmuuden vuoksi, kun ensimmäinen oli selvä.

Jo ennen toisen tulosta päätin olla valmis vanhan viholliseni, lopettamani lisääntymistarvikkeeni kanssa. Se rajoitti elämääni.

Terveyspelko sai hänet muuttamaan elämäntapaansa (Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)

olen tilan haaskaus

Dawn ryhtyi kävelylle ja alkoi laskea kaloreitaan (Kuva: Getty Images for theirworld)

Dawn selitti: Joten kohduni ja minä erosimme seurasta. Hyvästi. Kun minun piti tehdä kohdunpoisto, lääkäri kertoi minulle, että jos voisin laihtua jonkin verran ennen leikkausta, he pystyisivät tekemään sen avainreiän kautta ja toipuisin noin kolmen viikon kuluttua.

Muuten se olisi suuri avoin leikkaus ja kolme kuukautta toipua. Joten ryhdyin pudottamaan muutaman kiven.

Ei taikasauvaa, vain pieni, iloinen vähäkalorinen syöminen ja paljon muuta kävelyä viikkoja ja viikkoja. Se oli synkkää. Menetin seitsemän ja puoli kiveä. Voisin tehdä avaimenreikäleikkauksen.

Loistava. Siinä kaikki, käytännöllinen.

Aamunko erosi aviomiehestään Lenny Henrystä

Dawn ja Lenny erosivat ennen eeppistä laihtumistaan (Kuva: VIPIRELAND.COM)

Dawnin laihtuminen muuttui alle vuoden kuluttua avioliiton hajottamisesta Lenny Henryn kanssa.

Tuolloin hänen uuden ulkonäönsä uskottiin johtuvan hänen sydänsurustaan ​​ja tekemästä valintoja syödä terveellisemmin elämäntapojen uudistamisen jälkeen.

Nyt onnellisesti naimisissa aviomiehensä Mark Bignellin kanssa, kun pari solmi solmun vuonna 2013, Dawn on saanut takaisin painon, jonka hän teki niin kovasti laihduttaakseen.

Monet arvelivat hänen vaikuttavan menetyksensä johtuvan avioliiton romahtamisesta (Kuva: PA -arkisto/PA -kuvat)

Mutta onneksi voitto ei häiritse häntä.

kuinka vanha mel sykes on

Näyttelijä vitsaili, että niin kauan kuin hän on tarpeeksi hyvä kävelemään, hänen koollaan ei enää ole väliä hänelle.

Painon saaminen takaisin

Tähti on myöntänyt saaneensa takaisin seitsemän kiven (Kuva: Getty Images)

Hän kertoo muuttuvan koon uudessa podcastissaan French & Saunders: Titting About , Dawn selitti: 'Olen palannut kokonaiseksi tynnyriksi, mutta tiedätkö mitä, olen 63 -vuotias tänä vuonna, en anna af ** k, en todellakaan, niin kauan kuin Minä voin kävellä.

'En aio olla enää niukka itselleni.'

Rehellisen keskustelun aikana Dawn vaati, ettei hän olisi koskaan ollut tyytymätön painoonsa-vaikka hän olisi raskaimmillaan, ja piti sitä holhoavana, kun ihmiset kehuivat hänen laihdutettua kehystään.

Teletähti selitti: 'En ole koskaan pitänyt mistään kehostani, vaikka olin hyvin, hyvin lihava. Kieltäydyn pakottamasta inhoamaan itseäni.

rakastan saaria kaz ja josh

Dawn on onnellinen kehossaan - riippumatta siitä, minkä kokoinen se on (Kuva: BBC)

'Olin todella vihainen, kun laihduin, ihmiset menivät,' Näytät niin hyvältä ', ikään kuin olisit näyttänyt kauhealta ennen - palkitsemalla sen hallitsemisesta, mikä ei ole helppoa, hyväksyn sen.

'Mutta en halunnut ihmisten antavan minulle hyväksyntää. Se on niin holhoavaa. '

Kokostaan ​​riippumatta lahjakas näyttelijä on onnellinen ja tyytyväinen ihoonsa.

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä Dawnin edustajiin kommentoidakseen.