Death In Paradise -tähti Danny John-Jules paljastaa, että pomot olivat hermostuneita siitä, että niin monet mustat ihmiset näkyvät parhaassa TV-ohjelmassa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kuolema paratiisissa - Dwayne (DANNY JOHN -JULES)

Danny kuolemassa paratiisissa(Kuva: BBC)



Upea auringonpaiste, Karibian saari ja loputtomasti kauhistuttavia murhia.



Lähes kahdeksan miljoonan uskollisen katsojan kanssa Death In Paradise on tullut yksi television suurimmista draamoista - ilmiö BBC1: lle.



Kuitenkin tähti Danny John-Jules paljastaa, että ohjelma ei ole koskaan päässyt televisioon ollenkaan, kun kanavan katkaiseminen kesti lähes viisi vuotta.

Danny oli vakuuttunut siitä, että syy viivästymiseen oli hyvin huolestuttava.

julkkis bb 2013 housemates

Uskokaa minua, korkeilla paikoilla oli hermoja, paljastaa näyttelijä Danny, joka on näyttelyn alusta asti näytellyt yhtä päähahmoista, poliisi Dwayne Myersia.



Vaikka päähenkilö oli valkoinen kaveri, oli tuolloin valtava yritys saada niin paljon mustia ihmisiä näytölle parhaan aikavälin aikavälillä.

Kesti viisi vuotta kovaa myyntiä saadakseen tv-kanavan sitoutumaan ohjelmaan.



- Kuolema paratiisissa oli hieno linja kävellä - siihen oli panostettava paljon rahaa.

Kuolema paratiisissa

Näyttelijät Josephine Jobert, Danny, Don Warrington, Tobi Bakare ja Kris Marshall (Kuva: BBC)

Se on suuri lausunto.

Ja ilmeisesti kaikkien muiden menetyksestä tuli lopulta BBC: n voitto.

Mutta Danny - joka myös esittää Catia scifi -sitcomissa Red Dwarf - sanoo, että kun on kyse rotuista ja viihteestä, on aivan liian ilmeistä, että ongelma on edelleen olemassa.

Hän on Idris Elban pitkäaikainen ystävä, jonka Oscar -palkinnot roolistaan ​​Beasts of No Nationissa auttoivat käynnistämään #OscarSoWhite -kampanjan ja valtavan boikotoinnin helmikuun 28. päivänä.

Danny, 55, on samaa mieltä Will Smithin ja Jada Pinkettin kanssa siitä, että on tehtävä enemmän.

Kuolema paratiisissa

Kuumassa kuvaaminen voi olla väsyttävää (Kuva: BBC)

Jos laitat valokuvia siitä, ketkä äänestävät Oscar -ehdokkuuksia, saatat ymmärtää, miksi he tekevät päätöksensä, hän sanoo.

Ja hänellä on varmasti vähän aikaa Broadchurchin näyttelijä Charlotte Ramplingille. Hän räjäytti mellakan Oscar -ehdokkuuksien monimuotoisuuden puutteesta ja oli rasistinen valkoisille ihmisille.

Mutta Danny sanoo: Päivän päätteeksi joku Charlotte Ramplingin kaltainen tuomitaan vain hänen suorituksestaan. Hänen rodunsa ei koskaan tule siihen.

Muuta se sellaiseksi kuin Whoopi Goldberg, joka on voittanut Oscarin, ja on aivan toinen elementti, joko alitajuisesti tai tietoisesti, joka voi hiipiä tuomareiden päätöksentekoon.

kim kardashian blac chyna

Se seuraa melko paljon liiketoiminnassa, se ei ole vain taiteeseen perustuva asia.

Tietysti asiat ovat olleet toisin Death In Paradise.

Kun se on vihdoin löytänyt kotinsa BBC: ltä, se on edelleen yksi menestyneimmistä draamoista, kun ihmiset kiertävät kevyen etsivämysteerin ja Guadeloupen Karibian saaren kauniiden maisemien yhdistelmän.

Torstai -ilta miljoonille ihmisille on nyt noussut jaloille, sohvalle lasille viiniä ja odottamaan kuoleman paratiisissa alkamista, Danny heijastaa.

Olen ollut telkkarissa 26 vuotta ja on hyvin harvinaista, että länsi -intialaisia ​​vanhoja naisia ​​tulee luoksesi Sainsburyn lähestyessä sinua sanoen: 'Voi, en malta odottaa seuraavaa jaksoa!'

Se on ollut suurin saavutus - tosiasia, että näyttely näyttää toimivan kaikille.

Uuvuttava kuuden kuukauden kuvausohjelma ei ole aivan idyllinen.

Danny Leen kanssa

Luulet, että on hienoa olla Karibialla, mutta sodan uhreja on paljon, Danny sanoo.

milloin on pankkipyhä elokuussa

Yksi heistä oli sarjan alkuperäinen päätähti Ben Miller, myös Armstrong And Miller -maine, joka erosi etsivätarkastaja Richard Poolena toisen sarjan lopussa.

Mutta hänen tilalleen, My Family -näyttelijä Kris Marshall osoittautui hetkessä osumaksi etsivä DI Humphrey Goodmaniksi.

Se on kova keikka, ja Benille, kun hänen vaimonsa oli raskaana ensimmäisessä sarjassa, koulukysymys ja se, että hän ei selviytynyt lämmöstä kovin hyvin ... Meillä oli paljon sitä. Monet ihmiset eivät selviä sopimuksistaan.

Kris Marshallilla oli ehdoton vuori kiivetä, kun hän saapui ottamaan roolin. Mutta hän on tehnyt sen.

'Ja tiedätkö mitä? Arvosanat nousivat.

Lue lisää:

Danny, joka kasvoi Paddingtonissa, Länsi -Lontoossa, sanoo, ettei hän ole koskaan kärsinyt henkilökohtaisesti koti -ikävästä tai väsymyksestä - lähinnä varhaislapsuutensa vuoksi.

Olit 40 puntaa viikossa ja olisit poissa kuusi kuukautta. Olin näyttelyssä Wightin saarella, kolme kuukautta Jimmy Tarbuckin kanssa ja kolme Dicky Hendersonin kanssa.

Näin Dickyn sinä päivänä, kun hänen äitinsä kuoli. Hän nousi aamulla, sai lautan Lontooseen, meni äitinsä hautajaisiin ja palasi sitten lavalle Isle of Wightissa samana iltana klo 19.

Katsot hänen kaltaisiaan ihmisiä ja luulet, ettet voi vain soittaa pienellä kutitus kurkussa.

Danny jatkoi tanssijana West Endissä, mukaan lukien Starlight Express, ja esiintyi Wham!: N The Edge of Heaven -videossa ja The Great Muppet Caperissa ennen kuin laskeutui osaan Red Dwarfissa vuonna 1988.

Esitys, jonka pääosissa ovat Craig Charles ja Chris Barrie, kesti 10 sarjassa vuoteen 1999 asti, ennen kuin se teki odotetun paluun ensin vuonna 2009 ja sitten kunnolla viime vuonna.

Kahdestoista sarja ilmestyy näytöille tänä kesänä.

Huolimatta kahdesta suuresta esityksestä, Danny varmistaa, ettei ole poissa perheestään pitkään - jopa lentäen ulos morsiamensa Petula Langlais'n ja heidän kahden lapsensa Dante, 10, ja Danae, 8, Guadeloupeen kuudeksi viikoksi kuoleman kuvaamisen aikana. paratiisissa.

Danny sulhanen Petula (Kuva: Edward Lloyd/Alpha)

Hän ja Petula ovat olleet yhdessä 13 vuotta, mutta kihlasivat vasta äskettäin.

Useimmat ihmiset olisivat yllättyneitä, jos olisin ollut jonkun kanssa 13 viikkoa, välittämättä 13 vuotta, hän nauraa.

Meghanin kirje isälleen

Ihmiset puhuivat itse asiassa - varsinkin kun pukeuduin PVC: hen ja käytin paljon meikkejä esityksiin!

Punainen kääpiö

Kissa, vasen, Punaisessa kääpiössä

Nyt hän on kuitenkin vain perheestä - ja Dante seuraa jo jalanjäljissään, kun hän esiintyy ohjelmassa itse.

Häntä pyydettiin tekemään vierasrooli sen jälkeen, kun tuottajat näkivät hänet Dannyn itse tekemässä lyhytelokuvassa Bucky-traaginen tarina kaupungin sisäisestä kaupunkielämästä, joka nähdään 5-vuotiaan pojan silmin ja jonka pääosassa nähdään James Bond -näyttelijä Colin Salmon. ja EastEnders -näyttelijä Mona Hammond.

Dante isänsä kanssa

Kuvaus kesti kolme päivää, kirjaimellisesti klo 9.00-21.00, hän sanoo. En usko, että olisin voinut pyytää kenenkään muun lasta osallistumaan.

Jotkut Death in Paradise -tuottajista näkivät sen - ja tarjosivat Dantelle osan.

Hymyillen leveästi Danny ei voi peitellä ylpeyttään.

Ja kun hän odottaa häitään eikä vain yhtä, vaan kahta suurta tv -esitystä, hän osoittaa olevansa todella se kissa, joka sai voiteen.

Katso Myös: