EasyJet kieltäytyi maksamasta meille takaisin, kun viime hetken peruutus maksoi meille tuhansia

Easyjet

Horoskooppi Huomenna

Ryhmän lento peruttiin sinä yönä, jolloin heidän piti lentää



Ryhmä ystäviä on sanonut, että easyJet on jättänyt heidät tuhansiksi taskusta sen jälkeen, kun lentoyhtiö peruutti lennonsa viime hetkellä - jättäen heidän joutumaan järjestämään vaihtoehtoisen matkan helposti omalla kustannuksellaan.



Kardiologian sairaanhoitaja Margaux Isbecque oli 27. heinäkuuta 2018 varannut easyJetin kanssa matkan Venetsiaan Gatwickin lentokentältä easyJetin kanssa, mutta heidän lomansa alkoi katastrofaalisesti.



paras parranajovoide uk

Lähtöpäivänä Margaux, 27, ja hänen kumppaninsa Finlay ja ystävät David ja Nicky saapuivat Gatwickin lentokentälle matkatavaroineen ja polkupyörineen hinauksessa valmistautuessaan pyöräilylomaansa.

Ryhmä aikoi tutustua Venetsiaan kaksi yötä ennen pyöräilyä Dolomiittien vuorijonon läpi.

Heidän suunnitelmansa olivat kuitenkin sekaisin, kun easyJet peruutti lennon jo myöhästymisen jälkeen juuri matkustajien noustessa.



Kolme kuukautta myöhemmin he odottivat edelleen kuulevansa easyJetiltä

Lento, jonka oli määrä lähteä ensin klo 18.45, muuttui myöhemmin kello 19.45 ja sitten takaisin kello 19.00 easyJet -sovelluksella.



Lentokentällä lähtölauta kehotti matkustajia aloittamaan nousun, mutta jonojen muodostumisen jälkeen easyJet ilmoitti uutisesta.

Lentoyhtiön esittämä tekosyy oli 'joukkohäiriö' henkilöstön puutteen ja kiitotien sulkemisen vuoksi.

EasyJet väitti sitten, ettei sillä ollut kapasiteettia varata matkustajia vaihtoehtoisille lennoille tai auttaa lainkaan, jättäen Margauxin ja hänen ystävänsä hoitamaan itsensä.

Myöhemmin kävi ilmi, että sinä päivänä peruutettiin vielä 13 lentoa - mikä selitti vaihtoehtoisten järjestelyjen puuttumisen.

Nopeasti kävi selväksi, että ne oli hinnoiteltu suoraan Venetsiaan suuntautuville lennoille, koska peruutukset olivat aiheuttaneet hintojen nousun reilusti yli 1 000 puntaan.

Venetsian auringonlasku

Heidän piti matkustaa Venetsiaan pyöräilylomalle (Kuva: Getty Images/Flickr RF)

Lopulta Margaux'n isä, joka oli tavallinen lentäjä, auttoi heitä löytämään epäsuoran lennon KLM: n kanssa Newcastlen lentokentältä, mikä maksoi heidän välilleen valtavan 1 936 punnan.

Uuden lennon oli määrä nousta vasta seuraavana iltana, 28. heinäkuuta.

Kun he lähtivät Gatwickista, oli keskiyö. He matkustivat takaisin Margaux'n asuntoon Lontoon keskustassa, mikä maksoi heille ylimääräiset 85 puntaa, koska heidän piti saada tarpeeksi suuri taksi, joka mahtui kaikkiin polkupyöriin.

Wales vs Irlanti aloitetaan

Mutta lisäkustannukset eivät päättyneet tähän; muut lisämaksut sisälsivät taksin ja junan hinnat sekä hukkaan menneen yön Air BnB: ssä.

Seuraavana päivänä he tekivät pitkän matkan junalla Newcastleen, mikä keräsi vielä enemmän kustannuksia - 508 puntaa niiden välillä.

Kun neljän hengen juhla saapui lopulta Venetsiaan, se oli kokonaista päivää suunniteltua myöhemmin.

He jättivät yöpymisen Air Bnb: ssä, josta he olivat maksaneet 133 puntaa - easyJetin tappio kieltäytyi myöhemmin korvaamasta heille.

'' Olimme pahoillamme menettämästä tilaisuutta tutustua kunnolla Venetsiaan, koska sen piti olla yksi matkamme tärkeimmistä kohokohdista. easyJet suistui täysin aikataulustamme, Margaux sanoi.

Radio hiljaisuus easyJetiltä

Asfaltilla nähdään easyJet -lentokone

Ryhmä lopulta luovutti kolmen kuukauden kiistan jälkeen easyJetin kanssa (Kuva: Getty)

EasyJetin lupauksen jälkeen palauttaa kaikille matkustajille Venetsiaan saapumisesta aiheutuneet lisäkustannukset, Margaux toimitti kaikki kuitit paluustaan ​​Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

kuka on sophien isä mamma miassa

- He jättivät meidät huomiotta kolmen kuukauden parhaan osan ajan. Soitin ja soitin… joskus minut pidettiin pidossa kolmen tunnin ajan. Kun pääsin vihdoin läpi, he ryöstivät minut tekosyillä viivästymisestä '', Margaux sanoi.

'EasyJet ei maksanut meille takaisin, ennen kuin olimme jättäneet vaateen vähäisten vaatimusten tuomioistuimelle. He teeskentelivät, että heillä oli, mutta en koskaan saanut rahaa tililleni, ennen kuin he olivat saaneet tuomioistuimilta ilmoituksen, että ajaisimme heitä takaa. ''

Turhautuneena Margaux päätti nostaa kanteen easyJetiä vastaan ​​vähäisten vaatimusten tuomioistuimessa.

Mutta tähän liittyi omat ongelmansa, koska vaatimuksen tekeminen maksoi 120 puntaa ja oikeudenkäyntipäivän lähestyessä easyJet oli jälleen kerran vaikea, mikä kumosi väitteen, mikä tarkoitti, että kaikkien neljän oli jouduttava fyysisesti oikeuteen sen sijaan, että sitä tarkasteltaisiin paperilla.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Stressin ja lisämaksujen vuoksi Margaux peruutti vaatimuksen ja kääntyi lakitoimisto Bott and Co: n puoleen saadakseen apua.

- Meille tärkeintä on, että easyJet joutui maksamaan. Bott and Co auttoivat meitä varmistamaan oikeudenmukaisuuden - lentoyhtiöt ajattelevat aina pääsevänsä velvollisuuksistaan, mutta eivät tällä kertaa ', Margaux sanoi.

Coby Benson, lennon viivästymiskorvausasianajaja, sanoi: '' Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet 250 euroa kukin tästä ryhmästä. Margaux ja hänen ystävänsä ansaitsivat valtavia lisäkustannuksia ilman omaa syytä, ja heidän koko matkansa kyseenalaistettiin.

bruno fernandes Manchester United

'' EU -asetuksen 261/2004 mukaan lentoyhtiöillä on velvollisuus viedä matkustajat seuraavaan saatavilla olevaan lentoon aiottuun määräpaikkaan, vaikka lento sattuisi olemaan kilpailevan lentoyhtiön kanssa.

Mutta tässä tapauksessa neljän hengen puolueen oli kuljettava satoja kilometrejä junalla ja koettu odottamatonta taloudellista painetta. Viestintä tai tiedonsiirron puute easyJetiltä lennon keskeytymisen jälkeen on valitettavasti liian tuttua ja hyvä esimerkki siitä, miksi taistelemme matkustajien puolesta. oikeudet päivästä toiseen. ''

Lopulta neljä ystävää saivat 250 euroa kukin EU: n lentoasetuksen 261/2004 nojalla.

Korvaus kaikille matkustajille

NEWSAM Money otti yhteyttä easyJetiin Margaux'n kokemuksen takana - jotka ovat nyt sopineet korvaavansa matkustajille kaikki matkan aikana aiheutuneet kulut.

Olemme pahoillamme, että ryhmän lento Lontoon Gatwickista Venetsiaan 27. heinäkuuta 2018 peruutettiin. Tämä johtui kiitotien aiemmasta sulkemisesta ja myöhemmistä ukkosmyrskyjen aiheuttamista rajoituksista ', tiedotteessa todettiin.

'Tämä tarkoitti, että lennon suorittamiseen tarvittava miehistö saavutti lailliset enimmäistyötuntinsa. Peruutetun lennon asiakkaat ovat oikeutettuja hyvityksiin ja siirtoihin vaihtoehtoisille lennoille, ja he voivat tehdä tämän käyttämällä easyJet.com -sivuston keskeytystyökalua.

- Vaikka perimmäinen syy oli sää ja tämä ei ollut meidän hallinnassamme, olemme tällä kertaa päättäneet ratkaista asian ja maksamme ryhmäkorvauksen. Voimme vahvistaa, että ryhmän kulut on jo ratkaistu. '

Katso Myös: