Typerä Billy Joe Saunders aloitti leirin 'rasvaa', mutta hän taistelee nyt kunnossa, sanoo uusi valmentaja Dominic Ingle

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Hän on voittamaton ammattilainen, mutta Saundersin elämäntapa kehän ulkopuolella on ollut ongelma(Kuva: Getty)



Billy Joe Saundersin valmentaja Dominic Ingle myöntää, että WBO -keskipainon mestari oli lihava ja kelpaamaton aloittaessaan viimeisimmän harjoitusleirinsä.



Ingle on saanut Saundersin kuntoon viimeisen kolmen kuukauden aikana perheen kuuluisalla Wincobankin kuntosalilla Sheffieldissä puolustamaan Willy Monroe Jnr: tä lauantaina.



Hän vastasi promoottori Frank Warrenin SOS: iin kouluttamaan Saundersia huolensa vuoksi, että lyömätön Travellerin elämäntapa hidasti hänen uraansa. Ei-hölynpöly Ingle siirsi hänet omaa kotiaan vastapäätä olevaan taloon ja asetti hänet tiukkaan kello 21.30 ulkonaliikkumiskieltoon.

Ingle sai Saundersin asumaan tien toisella puolella, kun hän nuolaisi hänet kuntoon (Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Nyt hän sanoo, että lyömätön Hatfield -taistelija voi nyt hyödyntää koko potentiaalinsa, alkaen lauantain yhteenotosta Lontoon Copperbox Arenalla.



Hän tuli leirille lihava ja kelpaamaton, sanoi Ingle.

Kun sinulla on vain 12 viikkoa aikaa päästä eroon siitä, sinulla on aikaskaala ja hän on työskennellyt ahkerasti ja sitoutunut harjoitusleiriin. Hän ei ole asettanut jalkaansa väärin, on motivoitunut, nauttii harjoittelusta ja tulee toimeen kaikkien leirin poikien kanssa.



Hänellä on kolme osaa palapeliä, mutta hänen koulutuksensa on ollut väärä. En syytä sitä valmentajista. Syytän Billia - myös hänen ravitsemuksensa on ollut väärin.

'Nyt kaikki palaset sopivat yhteen.

Toivottavasti kaikki tulee yhteen Monroeta vastaan, saamme nähdä mitä Bill voi tehdä ja näyttää mitä hänen olisi pitänyt olla viimeiset neljä tai viisi vuotta.

Katso Myös: