EE -asiakkaat voivat nyt saada ilmaisen Amazon Prime -palvelun - käyttämättä tietoja

Ee

Horoskooppi Huomenna

Olisitko mieluummin O2 Priority vai ilmainen Amazon Prime?



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Vaikka EE saattaa olla yksi ainoista jäljellä olevista verkoista, jossa ei ole ilmaista ja täyteistä sovellusta, jos pidät televisiostasi ja musiikistasi, saatat sopia paljon paremmin EE: n ilmaistarjouksiin.



Puhelinverkko on juuri ilmoittanut, että se jakaa kuusi kuukautta Amazon Prime video ja MTV Pelaa ilmaiseksi , osana a uutta sisältösopimusta.

Ja ilmaisen pääsyn lisäksi EE -asiakkaat saavat myös osallistavaa dataa, kun suoratoistavat videoita kummastakin sovelluksesta, joten et käytä internetiäsi, jos katsot Amazon Primea ilman Wi -Fi -yhteyttä.

Ilmaistarjous koskee verkon kuuden kuukauden ilmaista tilausta Apple Music ja kolme kuukautta BT Sport sillä on jo tarjolla oleva valkokangas.



Täydellinen pitkille matkoille - koska se ei käytä tietoja (Kuva: AFP)

EE: n uusi aloite nostaa saatavilla olevan ilmaisen sisällön kokonaisarvon 164 puntaan, joka on kaikkien uusien ja maksavien kuukausittaisten asiakkaiden käytettävissä sekä luurilla että tabletilla, sekä 12 kuukauden SIM-korttihintaiset matkapuhelinsopimukset tästä päivästä alkaen.



Saadakseen sopimuksen asiakkaat yksinkertaisesti lähettävät tekstiviestin ”Prime Video” tai ”MTV” numeroon 150, ja EE opastaa heitä yksinkertaisessa tarjouksen lunastusprosessissa ja tarvittavien sovellusten lataamisessa.

Tai jos haluat tietää enemmän, on olemassa koko sivu EE: n verkkosivuilla uudesta tarjouksesta.

American Gods ja Grand Tour -fanit odottavat

Ilmaisen Amazon Prime -palvelun lisäksi EE julkistaa myös uuden videodatapassin, joka on saatavilla hintaan 8,99 puntaa kuukaudessa. Sen avulla tilaajat voivat nauttia suoratoistosta ilman, että heidän tarvitsee huolehtia tietomäärästään joissakin Ison -Britannian suosituimmista videopalveluista, kuten Netflix , Prime Video, BT Sport, MTV Play ja TVPlayer - enemmän ilmeisesti tulossa.

BT: n Consumer -divisioonan toimitusjohtaja Marc Allera sanoi: Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vertaansa vailla oleva valinta, paras sisältö, älykkäimmät laitteet ja uusin tekniikka yhteistyössä maailman parhaiden sisällöntuottajien kanssa.

EE mobiili

EE mobile on parantanut peliään (Kuva: Getty)

Tarjoamalla BT Sportin ja Apple Musicin lisäksi kaikille EE pay kuukausittaisille mobiiliasiakkaille pääsyn Amazon Prime Video- ja MTV Play -käyttöoikeuksiin - tarjoamme heille runsaasti mahtavaa viihdettä, jota he voivat kokea useissa paikoissa huippunopean 4G -verkon ansiosta, ja pian 5G -palvelu.

Joten jos he haluavat musiikkia maanantaina, telkkaria tiistaina, elokuvia perjantaina tai urheilua lauantaina, meillä on heille jotain.

MTV: n kansainvälisen emoyhtiön Viacom International Media Networksin johtaja Arran Tindall, kaupallinen ja sisällön jakelu Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Ison -Britannian johtavan matkapuhelinverkon kanssa, jotta se olisi mahdollisimman laajan yleisön saatavilla.

demi lovato vankilatauko

MTV Play tarjoaa kaikki suosikki todellisuussarjansa pyynnöstä ja liikkeellä ollessamme, ja uskomme, että siitä voi nopeasti tulla 'pakollinen' viihdevalinta nykypäivän mobiilikäyttäjille.

Lue lisää

Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Katso Myös: