EE teki juuri massiivisen muutoksen tariffeihinsa - ja se voi olla hyvä uutinen asiakkaille

Ee

Horoskooppi Huomenna

EE matkapuhelinliike

Ajat ovat muuttumassa(Kuva: Getty)



Jos puhelinsopimusten tuijottaminen tuntuu siltä, ​​että olet palannut kouluun trigonometrian tekemiseen, et ole yksin. Mutta EE on saattanut vihdoin luoda ratkaisun ...



Matkapuhelinjättiläinen ilmoitti tänään, että se tekee massiivisen muutoksen tarjoamiinsa tariffeihin yrittäen tehdä kaikesta paljon yksinkertaisempaa asiakkailleen.



Tästä päivästä lähtien kaikki EE: llä voivat luoda omia sopivalla sopimuksella siirtymällä johonkin uusista suunnitelmista ja valitsemalla ja valitsemalla kuukausittain lisämaksullisia lisäosia, kuten BT urheilu.

EE mobiili

Vaikka se ei ehkä ole halvin sopimus, voit luoda oman räätälöidyn sopimuksen (Kuva: Getty)

Niille, jotka matkustavat, on myös mahdollisuus lisätä tiettyjä kansainvälisiä kohteita suunnitelmaasi, jotta voit vaeltaa kuin kotisi kaukana olevissa kohteissa, joita käytät säännöllisesti.



    Uudet tariffit ovat kaikkien saatavilla Essential- tai vain SIM-paketissa, ja niissä on valinnaisia ​​lisäosia, kuten:

    • Pääsy EE: n nopeimpiin 4G -nopeuksiin vain 2 puntaa kuukaudessa (30 päivän liikkuva suunnitelma), kopioitu 'Go Faster & apos;
    • Live -urheilutoiminta BT Sport -sovelluksessa hintaan 5 puntaa kuukaudessa (30 päivän liikkuva suunnitelma)
    • Käytä puhelu-, tekstiviesti- ja datavähennyksiä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa ja Uudessa -Seelannissa hintaan 10 puntaa kuukaudessa (alias Go Go)

    Koska EE on ainoa verkko, joka tarjoaa rajoittamattomia minuutteja ja tekstejä kaikista Pay Monthly -suunnitelmistaan, valitettavasti ainoa asia, joka ei sisälly tarjoukseen, on vakavia hinnanalennuksia. Joten jos haluat löytää halvimman puhelinsopimuksen rahoillesi, olemme pyöristäneet parhaat vain SIM -hinnat.



    EE mobiili

    Älä enää maksa ylimääräistä asioista, joista et ole kiinnostunut (Kuva: Getty)

    Jos olet nykyinen EE -asiakas ja haluat lisää dataa tai BT -urheiluoikeuksia, voit muokata tariffiasi tästä päivästä alkaen siirtymällä uuteen suunnitelmaan - ja sama koskee verkon uusia aloittelijoita.

    EE: llä ja etkö pidä muutoksesta? Älä yksinkertaisesti tee mitään, ja se ei vaikuta tavalliseen tariffiisi.

    Jos haluat kaiken, mutta et halua käyttää omaisuutta lisäosiin, voit valita sen sijaan uuden EE Max -suunnitelman, jolla saat kaikki kolme yllä olevaa lisäosaa vain 5 puntaa kuukaudessa ylimääräistä - säästät 12 puntaa kuukaudessa.

    Lue lisää

    Matkapuhelintarjoukset 2020
    Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

    Max Taylor, markkinoinnin toimitusjohtaja, EE: Olemme päivittäneet EE pay -kuukausittaisia ​​mobiilisuunnitelmiamme tarjotaksemme asiakkaille entistä enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta - mikä helpottaa heille oikean paketin valitsemista.

    EE: llä tunnustetaan edelleen itsenäisesti Ison -Britannian paras matkaviestinverkko ja Ison -Britannian ja Irlannin puhelinkeskukset, myymälät kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja suuri online -apu, joka tarjoaa asiakkaillemme parasta Yhdistyneen kuningaskunnan asiakaspalvelua - joten EE on todella valinta niille, jotka haluavat saada kaiken irti uusimmista älypuhelimista.

    Katso Myös: