EE tarjoaa ILMAISEKSI kuuden kuukauden Apple Music -jäsenyyden kaikille uusille ja päivittäville asiakkaille

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Matkapuhelinoperaattori on ilmoittanut, että EE tarjoaa uusille ja päivittyville asiakkaille kuuden kuukauden ilmaisen Apple Musicin jäsenyyden.



Ne, jotka liittyvät verkkoon tai päivittävät olemassa olevan sopimuksensa EE on oikeutettu tarjoukseen, joka on kaksinkertainen kolmeen kuukauteen verrattuna Omena itse tarjoaa jo uusia käyttäjiä vuonna 2015 lanseeratulle suoratoistopalvelulle.



Tarjous tulee saataville 1. syyskuuta.



Osana sopimuksen julkistamiskampanjaa yhdysvaltalainen supertähti Britney Spears esiintyy uudessa EE TV -mainoksessa tavallisen tiedottajan Kevin Baconin rinnalla.

uusin rakkaussaaren juoru

EE:n toimitusjohtaja Marc Allera sanoi, että sopimus oli osa yhtiön suunnitelmaa tarjota datanhimoisille asiakkaille enemmän viihdevaihtoehtoja.

'Lupaamme jo tuoda 4G:n 95 prosenttiin Yhdistyneestä kuningaskunnasta vuoteen 2020 mennessä, ja ensi vuoden loppuun mennessä olemme 90 prosentin pohjoispuolella, mikä on hienoa tälle tavoitteelle', hän sanoi.



'Näemme asiakkailtamme, että he haluavat enemmän dataa ja nopeampia nopeuksia.

'Meillä on myös ainutlaatuinen suhde Applen kanssa ja olemme työskennelleet heidän kanssaan uusien innovaatioiden parissa aiemmin - olimme ensimmäiset, jotka tarjosivat iPhonen esimerkiksi 4G-verkkoon.'



Apple Music WWDC 2015

The Apple Music tarjous seuraa heinäkuussa annettua ilmoitusta, jonka mukaan EE antoi kuukausipalkkaisille asiakkaille ilmainen pääsy BT Sportiin kuuden kuukauden ajan .

'Tämä uusi sopimus on osa strategiaamme - herätämme sen henkiin viihteellä', Allera sanoi.

– Ihmiset rakastavat urheilua ja musiikkia. Tuomme heidät yhteen ja ajattelemme, että he ovat kaksi suurta voittajaa.

Apple Music julkaistiin heinäkuussa 2015 kilpailijana muille suoratoistopalveluille, kuten Spotify , ja on sittemmin saanut yli 15 miljoonaa maksavaa tilaajaa maailmanlaajuisesti.

EE tarjoaa ilmaisen kuuden kuukauden Apple Musicin jäsenyyden

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: