Emily Blunt asettaa ennätyksen Black Widow -roolin menettämisestä Scarlett Johanssonille

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Emily Blunt on murtanut hiljaisuutensa, kun hän on menettänyt Black Widow'n roolin Scarlett Johanssonille-ja osana monen miljardin dollarin Avenger-elokuvasarjaa.



38-vuotiaan brittiläisen näyttelijän sanotaan hylänneen mahdollisuuden pelata Natasha Romanoffia vuoden 2010 Iron Man 2 -elokuvassa.



Roolin sai 36-vuotias amerikkalainen näyttelijä Scarlett, joka on sittemmin näytellyt roolia yhdeksän kertaa-mukaan lukien tuleva Black Widow -elokuva.



Emily sanoo olevansa pakkomielle Iron Manille, kun mahdollisuus pelata Natashaa, alias Black Widow, tuli esille - ohjaaja Jon Faverau sanoi valinneensa brittiläisen tähden ensimmäisenä roolinsa näyttelijänä.

Emily Blunt on keskustellut päätöksestään olla esittämättä Black Widowia Marvelin Avengers -elokuvissa (Kuva: (Luotto liian pitkä, katso kuvateksti))

Mutta Emily oli jo kuvaamassa Jack Black -komediaa Gulliverin matkoja - joka sai vihamielisiä arvosteluja julkaistessaan vuonna 2010 ja pommitettiin lipunmyynnissä.



Keskustellessaan valinnastaan ​​pelata prinsessa Marya Gulliverin matkoilla Mustan lesken sijaan Marvel Cinematic Universumissa, Emily kertoi The Sunille sunnuntaina: Haluan todella siivota tarinan.

Minulle tehtiin sopimus tehdä Gulliverin matkoja. En halunnut tehdä sitä. Olen niin ylpeä tekemistäni päätöksistä.



Roolin sai Scarlett Johansson - joka on näytellyt hahmoa yhdeksän kertaa

Hän jatkoi: En tiedä, sopivatko supersankarielokuvat minulle. He eivät ole kadullani. En pidä niistä - en todellakaan.

Ei sillä, että se olisi minun alla. Rakastan Iron Mania ja kun minulle tarjottiin Black Widow, olin pakkomielle Iron Manille.

Scarlettin kerrotaan ansaitsevan 50 miljoonaa puntaa roolistaan ​​Black Widow -elokuvassa Iron Man 2: ssa, Avengers Assemble, Captain America: The Winter Soldier, Avenger Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Captain Marvel, Avengers: Endgame ja Black Widow.

Emily on kuitenkin antanut Marvel -faneille toivoa, että hän saattaa jonain päivänä suostua näyttelemään sankaria.

Hän sanoi: Tämä ei tarkoita, etten koskaan halua pelata yhtä. . . mutta sen pitäisi olla jotain niin siistiä. En kilpaile katsomaan supersankarielokuvia. Ehkä siksi, että ne jättävät minut hieman kylmäksi.

En voi selittää sitä. En pääse sinne.

Marvel -fanit ovat viime aikoina pyytäneet elokuvapomo Kevin Feigeä valitsemaan Emilyn Sue Stormiksi tulevassa Fantastic Four -elokuvassa - jonka julkaisupäivää ei ole vielä annettu.

Vaikka Emilyn tosielämän aviomies John Krasinski on fanien suosikki pelaamaan Reed Richardsia, alias Mr Fantasticia samassa elokuvassa.

Katso Myös: