Emma Raducanu tunsi 'kuolliensa kolme kertaa', kun hän voittaa kipuesteen Citi Open -voitossa

Tennis

Horoskooppi Huomenna

Emma Raducanu on myöntänyt, että hänestä tuntui kuin hän 'kuoli kolmesti' ylitettyään kipuesteen ja varannut paikan Citi Openin neljännesfinaaliin. Raducanu voitti kolumbialaisen tähden Camilia Osorion torstaina 7-6, 7-6, mutta se ei ollut pelkkää US Openin mestarille.



Koko vuoden 2022 brittiläinen teini on joutunut kamppailemaan loukkaantumisongelmia vastaan, jotka ovat epäilemättä haitanneet hänen edistymistään koko kauden ajan. Ja hänen viimeisin voittonsa ei osoittautunut erilaiseksi.



parhaat Harry Potter -meemit

Taistelevassa yhteenotossa Raducanu sai lääketieteellistä hoitoa kesken mailakäden rakkuloiden vuoksi - vamman, joka lopulta maksoi hänelle tämän vuoden Australian Openissa.



19-vuotias kaivoi kuitenkin syvään ja varmisti, että tällä kertaa ei tapahtunut toistoa, kun hän voitti ottelun suorilla sarjoilla. Puhuessaan jälkeenpäin hän sanoi: 'Luulen, että kuolin noin kolme kertaa siinä ottelussa ja palasin - rehellisesti sanottuna, en tiedä miten. Camila on sellainen taistelija. Tein kovasti töitä jokaisen pisteen eteen.

– Kun hän tulee takaisin, ottelun dynamiikka muuttuu hieman, joten olen todella iloinen, että pääsin siitä läpi. Raducanu jatkoi lääketieteellisen aikakatkaisun yhteydessä: 'Ottelun alussa olin kunnossa, mutta sitten koko ottelun ajan ihoni vain repesi - se oli melko raakaa ja avointa.'

ryan harris shona mcgarty
 Emma Raducanu voitti ottelun suorissa sarjoissa.
Emma Raducanu voitti ottelun suorissa sarjoissa. ( Kuva: Getty Images)

19-vuotias valmistautuu nyt vasta vuoden 2022 toiseen neljännesväliotteluunsa, jossa hän ottaa vastaan Venäjä ’s Ludmilla Samsonova paikasta neljän finaaliin. Ottelua esitellessä hän sanoi: 'Hän on iso pallon hyökkääjä ja hänellä on kyky ottaa peli käsistäsi, joten minulle on kyse vain toipumisesta mahdollisimman hyvin huomiseksi.



'Me molemmat tulemme tuntemaan sen, ja on kysymys siitä, kuka pysyy kovana.' Hänen muodon paranemisensa tulee brittiläiselle teinitähdelle täydelliseen aikaan, kun hän jatkaa valmistautumista US Open -puolustukseensa Flushing Meadowsissa, joka alkaa vajaan kuukauden kuluttua.



Katso Myös: