DVD -soittimen loppu, kuten John Lewis paljastaa, lopettaa niiden myynnin lopullisesti

John Lewis

Horoskooppi Huomenna

John Lewisin myymälä

Onko lopun alku alkuperäiselle DVD -soittimelle?(Kuva: Getty)



DVD -soittimet saattavat pian jäädä menneisyyteen sen jälkeen, kun suuri jälleenmyyjä ilmoitti suunnitelmista hävittää ne hyllyiltä.



John Lewis sanoi, että se lopettaa viihdepelien myynnin, kun nykyinen varastotaso loppuu.



Se seuraa kuukausien myynnin romahtamista, ja huippuketju itse väittää, että myytyjen laitteiden määrä on laskenut 40%, kun sukupolvet siirtyvät digitaalisiin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix ja Amazon.

Päätös saattaa herättää laitteiden lopun alun, joka voi seurata VHS-soittimien ja CD-levyjen jalanjälkiä.

Myynnistä puhuttaessa John Lewis sanoi, että 55-tuumaiset televisiot olivat nyt suosituin näytön koko verrattuna 36 tuumaan kahdeksan vuotta sitten. Kesän MM-kisojen aikana 70 tuuman näytöt kasvattivat eniten myyntiä.



Menneisyys: Onko DVD -soittimien päivät virallisesti luettu? (Kuva: Getty)

Jälleenmyyjä sanoi, että muita suosittuja laitteita ovat älykkäät ovikellot, jotka voidaan yhdistää langattomaan verkkoon ja älypuhelimiin, ja robotti -ruohonleikkurit, joiden myynti on 367% ja 75% enemmän kuin viime vuonna.



DVD-soittimet tulivat markkinoille ensimmäisen kerran 1990-luvun lopulla, kun Sony julkisti futuristisen CD-rom-inspiroidun laitteen, joka lopulta korvaa VHS-soittimet.

Tuolloin hinnat alkoivat yli 200 punasta, ja jokaisen kotitalouden toivelistalla on pakollinen laite.

Nykyään voit kuitenkin noutaa sellaisen jopa 20 puntaa supermarketeista, ja ostajat suosivat hieman kalliimpaa Blu-ray-soitinta.

Ruth Vaughan John Lewis huijaus

John Lewis jatkaa Blu-ray-soittimien myyntiä, joita voidaan käyttää myös tavallisilla DVD-levyillä (Kuva: GETTY)

Huolimatta John Lewis & apos; päättäessään kiristää tuotteen, se jatkaa Blu-ray-soittimien myyntiä, joita voidaan käyttää myös tavallisilla DVD-levyillä.

Argosin ja Amazonin kaltaiset ovat myös vihjanneet aikeista seurata sen jalanjälkiä, mikä tarkoittaa, että voit silti ostaa niitä yli 15 000 Ison -Britannian jälleenmyyjältä.

Muualla ostajat soittavat myös yöpöydän herätyskelloon, koska yhä useammat ihmiset herättävät ne älypuhelimilla ja puheentunnistuslaitteet, kuten Amazon Echo ja Google Home -laite.

Tämä vuosi on osoittautunut vaikeaksi John Lewisille, joka sanoi olevansa 'yksi vaikeimmista vähittäiskauppiaista'.

Syyskuussa ketju, joka omistaa myös Waitrosen, kertoi, että voitot laskivat 99% ja olivat vain 1,2 miljoonaa puntaa kuuden kuukauden ja 28. heinäkuuta välisenä aikana. Samassa kuussa se paljasti uuden kattavan nimen John Lewis & Partners.

Katso Myös: