Englanti voi silti saada euron pankkiloman, kun pääministeri keskustelee 'elokuun neljän päivän viikonlopusta'

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Fanit Lontoossa

Fanit Lontoon Trafalgar -aukiolla omaksuvat Italian ja Englannin välisen Euro 2020 -mestaruuskisan jälkeen(Kuva: Getty Images)



Englanti voi silti saada ylimääräisen lomapäivän tänä kesänä huolimatta viime yön veitsiterällisestä tappiosta Italialle rangaistuksilla Euro 2020 -finaalissa.



Boris Johnsonin kerrotaan tekevän suunnitelmia neljän päivän pankkilomaviikonlopulle ottamalla ylimääräisen päivän nykyiseen 28.-30. elokuuta.



Terveysministeri Edward Argar kieltäytyi sulkemasta mahdollisuutta pois tänä aamuna sanoen: 'Sinä houkuttelet minua, mutta luulen, että päätökset tällaisista asioista ovat päällikölleni pääministerille.'

olivia attwood rakkaussaari

Päätös vapaapäivän myöntämisestä tulee pääministerille. Downing Street voisi arvella tavalla tai toisella ilmoittavansa, jos on pankkiloma niin pian kuin tänään.

Lähteet kertoivat The Timesille vapaapäivän ensi viikolla 19. heinäkuuta pidettävän vapauspäivän yhteydessä. on epätodennäköistä, mutta virkamiehet olivat tarkastelleet mahdollisia päivämääriä myöhemmin kesällä.



katie piper ennen happokuvaa

Hanki päivittäinen aamupoliittinen tiedotus suoraan postilaatikkoosi. Tilaa ilmainen NEWSAM Politics -uutiskirje

Englannin fanit Wembleyssä viime yönä taputti joukkuetta veitsiterän tappion jälkeen

Englannin fanit Wembleyssä viime yönä taputti joukkuetta veitsiterän tappion jälkeen (Kuva: Getty Images)




Se tulee sen jälkeen, kun vaaditaan, että vapaapäivä myönnetään Englannin menetyksen surulle ja Gareth Southgaten miesten saavutuksille viime yön finaalissa.

Yli 360 000 allekirjoitti parlamentin verkkosivustolla vetoomuksen, jossa kehotettiin tänään pitämään vapaapäivä, jos Englanti olisi voittanut.

Mutta hallituksen lähteet kertoivat NEWSAMille viime viikolla, että vaikka Englanti olisi voittanut viime yönä, olisi ollut epäkäytännöllistä ilmoittaa pankkipyhä muutaman tunnin kuluttua. ilmoitus.

Virkamiehet olivat etsineet mahdollisuuksia vapaapäivään tai voiton juhliin myöhemmin kesällä. Nyt kun Englanti on menettänyt nämä suunnitelmat ovat vähemmän selkeitä.

The Times raportoi, että Gareth Southgate, jota kehuttiin rauhallisesta ja arvokkaasta lähestymistavasta turnaukseen, on kunnianarvoinen, kun hän on johtanut miesten joukkueen ensimmäiseen suureen finaaliinsa vuoden 1966 MM -kisojen jälkeen.

Mutta puhuttaessa ennen eilen aloitusta ministeri Nadhim Zahawi ei olisi kiinnostunut siitä, tekisikö hallitus kertaluontoisen lomapäivän, jos Englanti voittaisi-jos joukkue häviää.

andy ruiz jr laihdutus

Kysyttäessä Trevor Phillipsin mahdollisuudesta Sunnuntaina Sky Newsissa hän sanoi, että hän ei 'aio jinx sitä'.

Hän sanoi: 'Minulla ei ole mitään keinoa olla ylpeitä ohjelmassanne ja sanoa, että meillä on pankkiloma.'

Boris Johnson osallistui otteluun uuden vaimonsa Carrie Johnsonin kanssa

Boris Johnson osallistui otteluun uuden vaimonsa Carrie Johnsonin kanssa (Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

miltä madeleine näyttäisi nyt

Terveysministeri Argar sanoi tänään, että on olemassa monia tapoja, joilla maa voi tunnustaa Englannin joukkueen saavutukset.

Hän kertoi LBC -radiolle: ”Minä, kuten koko kansakunta, olen ylpeä hämmästyttävästä jalkapallojoukkueestamme.

'Olen varma, että on monia tapoja kiittää heitä ja tunnustaa se, ja epäilen, että sitä tarkastellaan lähipäivinä.'

Katso Myös: