'Englannin lionessien uskomaton eurovoitto on todellinen sysäys naiseudelle'

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Uskomaton jalkapallovoitto Lionessat merkitsi minulle paljon enemmän kuin Saksan voittaminen ja kupin tuominen kotiin.



Se oli paljon syvällisempää. Se osoitti kuinka naiset jotka ovat fyysisesti vahvoja ja kilpailukykyisiä, voivat silti olla naiseuden ruumiillistuma.



Perheeni ja minä olimme lomalla, kun ottelu pelattiin. Jalkapallohullu mieheni ja poikani olivat seuranneet Englannin joukkuetta, ja he juoksivat takaisin retkiltä katsomaan heidän peliään.



Iso-Britannian suurimmat perhe-etuudet

Heidän niin sitoutuneiden ja kannustavien näkeminen vahvisti minulle viimein, että tämä naisjoukkue oli muuttanut niiden miesten sydämet ja mielet, jotka on kasvatettu uskomaan, että vain he voivat pelata kaunista peliä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni näin miesten ja poikien kannattavan, kannustavan ja ihailevan naisia ​​pelaamassa jalkapalloa maansa puolesta.

  Englannin joukkue juhlii voittoa
Englannin joukkue juhlii voittoa ( Kuva: CameraSport Getty Imagesin kautta)

Ennen tätä historiallista saavutusta mainitse naisten jalkapallo ja useimpien miesten vastaus olisi ollut silmien pyörittäminen, holhoaminen, vähättely ja nauraminen.



Niin monta kertaa olen kuullut miesten – ja jopa naisten – huutavan: 'He eivät koskaan tule olemaan yhtä hyviä kuin miehet', 'Kuka haluaa katsoa naisten pelaavan jalkapalloa?' ja 'Se on kova urheilulaji – ei naisille'.

Vielä häiritsevämpää on ollut ajatus, että jos nainen pelaa jalkapalloa tai harrastaa muuta urheilua, jota miehet harrastavat, hän ei ole jotenkin 'naisellisia'.



  Englanti's Chloe Kelly celebrates scoring her side's second and winning goal England's Chloe Kelly celebrates scoring her side's second and winning goal
Englannin Chloe Kelly juhlii joukkueensa toisen ja voittomaalin tekemistä ( Kuva: CameraSport Getty Imagesin kautta)

Minulla oli omakohtaista kokemusta tästä naisvihasta, kun osallistuin The Apprenticeen vuonna 2005. Olin ainoa nainen, joka jäi semifinaaliin ja pääsin finaaliin tullakseen lopulta toiseksi. Tein sen, mitä ihmiset tekevät päästäkseni eteenpäin – johdin, minulla oli mielipide, takertuin, joskus eri mieltä ja mikä tärkeintä, halusin voittaa.

Annoin kaikkeni. Haluni ja kunnianhimoni paljastettiin kaikkien nähtäville. Halusin näyttää Lord Sugarille, kuinka jos haluat saada työsi tehtyä ja saada tuloksen, laita rahasi minulle.

Haluni ja kunnianhimoni olivat ominaisuuksia, jotka opin maahanmuuttajaäidiltäni. Hän loi elämän tyhjästä, eikä hän varmasti tehnyt sitä olemalla seinäkukka tai pitämällä yllä kauniita sareja ja laittamalla hiuksensa. Käsitykseni naiseudesta on äitini muokannut. En ole koskaan nähnyt itseäni muuta kuin naisellisena – mutta yhteiskunnalla on ollut erilainen mielipide.

The Apprenticen jälkeen minut leimattiin vaikeasti hoidettavaksi, paljon huoltoa vaativaksi, vaikeaksi, ongelmalliseksi, maskuliiniseksi ja 'kipuksi'. Miehiä kutsuttiin vahvoiksi, johtajaksi, ajeleviksi, mestariksi, rohkeiksi ja määrätietoisiksi.

  Englanti's Millie Bright and Rachel Daly celebrate
Englannin Millie Bright ja Rachel Daly juhlivat ( Kuva: CameraSport Getty Imagesin kautta)

Olen aina tuntenut olevani yksinäinen vahvamielisenä yksilönä – tähän asti. Lionessit ovat todella osoittaneet nuorille tytöille, kuten tyttärelleni, että kyllä, voit pukeutua meikkiin, pukeutua ja rakastaa kenkiä, mutta tämä ei ole täysin sitä, mitä naisena oleminen tarkoittaa.

Voit rakastaa kaikkia näitä asioita, mutta halu olla vahva, menestyä, johtaa, haastaa, pioneeri ja kick ass ovat myös naisellisia piirteitä.

On ilo, että tyttäreni kasvaa yhteiskunnassa, joka antaa hänelle mahdollisuuden kokeilla kaikkea.

Kun tytöille annetaan mahdollisuus, näet heidän todellisen potentiaalinsa, mikä tarkoittaa edistyksellistä, taloudellisesti vahvaa kansakuntaa.

tarjoilijaankan munat kuoriutuivat

Katso Myös: