Entistä Englannin naispelaajaa uhkaa mahdollinen vankeustuomio huumerikoksista

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Aiemmin Englannin alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa pelannutta äitiä uhkaa mahdollinen vankeustuomio huumerikoksista.



Faye Dunn pidätettiin Manchesterin lentokentällä kesäkuussa osana Operation Veneticiä, meneillään olevaa EncroChat-viestiverkkoa koskevaa poliisitutkintaa.



Whistonista kotoisin oleva 38-vuotias mies tuomitaan syyskuussa sen jälkeen, kun hän viime kuussa myönsi syyllisyytensä kannabissyytteen toimittamiseen liittyvästä salaliitosta sekä yhdestä rikoksesta rikollisen omaisuuden salaamisesta. Liverpool Kuninkaallinen tuomioistuin. Toista rikollisen omaisuuden hankkimista koskevaa syytettä syyttäjät eivät jatkaneet.



Dunn on useiden Merseyside-yritysten entinen johtaja, mukaan lukien ravintola ja suosittu lasten leikkikeskus.

Mutta sittemmin on käynyt ilmeiseksi, että hän oli myös entinen huippujalkapalloilija, joka auttoi Englantia pääsemään vuoden 2002 UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-kisojen välieriin.

Hän teki maalin lohkovaiheen peleissä Tanskaa ja Sveitsiä vastaan, mutta Englanti voitti Saksan välierissä.



Dunn pelasi seuratasolla Tranmere Roversissa ja Leeds Unitedissa.

Hänet pidätettiin Manchesterin lentokentällä huumerikoksista epäiltynä osana pitkään jatkunutta poliisitutkintaa EncroChat-puhelimista, joiden koodinimi on Venetic.



Vanhemmat virkamiehet ovat kuvailleet tutkimusta 'ennennäkemättömäksi', sillä niin sanottuja 'koskemattomia' rikollisia uhkaa nyt pitkät vankeusrangaistukset. Ei ole vihjausta, että Dunnia pidettäisiin tärkeänä toimijana tutkimuksessa.

Katso Myös: