Epämiellyttävät merkit, joita kehosi antaa, jos sinulla on tyttö

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Vanhojen vaimojen tarinoista ei ole pulaa, jotka väittävät ennustavansa sinun syntymättömän vauvan sukupuoli .



Niinä päivinä ennen ultraäänitutkimukset , naiset keksivät joukon mielikuvituksellisia tapoja (oletettavasti) määrittääkseen, kantoiko tuleva äiti poikaa vai tyttöä.



Suositut esimerkit kestävästä raskauden 'perinteestä' kertovat, että kantaminen tarkoittaa sitä, että sinulla on tyttö, samoin kuin mielialanvaihtelut, makeisten kaipaus, 'hehkusi' katoaminen ja, voi iloa, ihon puhkeaminen.



Saatat myös - odota sitä - vain kokea yleisiä raskausoireita, mutta se tekee arvaamisesta hauskaa.

Voi kuitenkin olla olemassa tapa laskea, odotatko tytärtä.

Lisäksi se ei edellytä renkaan roikkumista vatsan päällä olevan narun päällä nähdäksesi, mihin suuntaan se heilahtaa. Sen sijaan se on juurtunut tieteeseen ja tulevan äidin fysiologiaan.

Raskaana

On olemassa teoria, jonka mukaan kyhmyn sijainti voi paljastaa vauvan sukupuolen (Kuva: Getty)



Tuoreen lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan Aivot, käyttäytyminen ja immuniteetti , vauvan sukupuolen ja äidin immuniteetin välillä on suhde.

80 naista seurattiin raskauden aikana ja tutkittiin, ilmenikö heillä erilaisia ​​immuunimarkkereita, joita kutsutaan sytokiineiksi sikiön sukupuolen perusteella.



Se oli tutkimuksen päätavoite, ja vaikka se ei paljastanut tutkijoiden etsimiä eroja, paljastui jotain paljon mielenkiintoisempaa ja kiehtovampaa.

Tutkimuksen päätutkija Amanda Mitchell on tohtoritutkija Behavioral Medicine Researchin instituutissa Ohion osavaltion Wexner Medical Center .

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt Raskaana oleva nainen ultraäänitutkimuksessa

Soittoäänitysti kertoi hänelle, että hänellä on tyttö (Kuva: Getty)

Hän kertoi Kidspot : 'Vaikka naiset eivät osoittaneet eroja veren sytokiinitasoissa sikiön sukupuolen perusteella, havaitsimme, että naarassikiöitä kantavien naisten immuunisolut tuottivat enemmän tulehdusta edistäviä sytokiinejä altistuessaan bakteereille.'

'Tämä tarkoittaa, että naiset, jotka kantavat naarassikiöitä, osoittivat kohonnutta tulehdusreaktiota, kun heidän immuunijärjestelmänsä altistettiin, verrattuna naisiin, jotka kantavat miessikiöitä.'

Mitä tämä sitten tarkoittaa maallikon termein?

Paras tapa kuvata näitä tuloksia on tarkastella tutkimuksesta otettua esimerkkiä.

Melissa Fox on kahden lapsen äiti, joka osallistui tutkimukseen ollessaan raskaana toisen lapsensa, tytön, kanssa.

Itkevä vastasyntynyt vauva

On normaalia, että tulevilla vanhemmilla on etsiviä kysymyksiä (Kuva: Getty Images)

Melissa oli nuorena tyttönä kärsinyt allergioista, jotka lopulta hävisivät iän myötä.

Nämä kuitenkin palasivat räjähdysmäisesti hänen toisen raskautensa aikana, mikä johti siihen, että Melissa joutui ottamaan lääkkeitä joka päivä, sellainen oli vakavuus.

Ei ole epätavallista, että naiset kokevat allergian kaltaisia ​​raskauden oireita, mutta Melissan tarinassa oli huomattavaa, että näitä oireita ei ollut ollenkaan, kun hän odotti poikaansa.

Nämä kaksi raskautta olivat täysin erilaisia, himoista aamupahoinvointiin - ja allergioihin.

Nuori raskaana oleva pari tuntee itsensä onnelliseksi ja iloiseksi raskaudesta ja syleilee Kalifornian rannalla

Jos et malta odottaa suurta päivää, nämä merkit ovat hyvä osoitus siitä, että sinulla on tyttö (Kuva: Getty)

Vaikka naisten raskaudet vaihtelevat usein, tutkimukset osoittivat, että nämä erot johtuvat Melissan kohonneesta tulehduksesta, koska hän kantoi tyttöä.

parhaat kannettavat tietokoneet 2019 uk

Liiallinen tulehdus voi aiheuttaa sairautta ja pahoinvointia, särkyjä ja kipuja ja väsymystä - ja se voi myös lisätä sairauden, kuten astman, oireita.

Joten kun olet raskaana, tämän tulehduksen korkea taso sekä kaikki ikävät sivuvaikutukset voivat hyvinkin tarkoittaa, että odotat tyttöä.

Mutta ainakin se on hieman vesitiivisempi kuin se, että joutuisi syömään raakoja valkosipulinkynsiä sukupuolen määrittämiseksi.

Neuvoja vanhemmille

Epämiellyttävät merkit, joita kehosi antaa, jos sinulla on tyttö (Kuva: Getty)

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: