EPOS Sennheiser GSP 601 -pelikuulokkeet ja GSX 300 -äänikorttiarvostelu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Pelien oheislaitteiden vaatimusten kasvaessa puhtaan äänen kysyntä on kasvanut. Ylösvaihe EPOS ja Sennheiser luodaksesi kuulokkeet ja äänikortin, joiden avulla voit viedä äänen uudelle tasolle.



Heti kaksi tuotetta esitellään hyvin ja tarjoavat mukavan purkukokemuksen. Molemmat ovat erittäin helppoja asentaa ja käynnistää, kuulokkeissa on yksi kaapeli, joka liitetään suoraan EPOS GSX 300 -äänikorttiin ja toinen pää itse kuulokkeisiin.



Äänikortti liitetään mihin tahansa USB-porttiin tietokoneen takana. Tämä on niche-ammattilainen kuulokemikrofonille, mutta langallinen yhteys on erittäin turvallinen ja kestää liikettä ja kolhuja pitkän ajan pelaaminen istunto.



Sisältää vakavaa äänitehoa

miksi Grace millanesin tappajaa ei voida nimetä

EPOS GSP 601 on mukavimmat kuulokkeet, joita korvillani on ollut ilo käyttää. Leveä nauha ja paksu pehmuste päähihnassa mahdollistavat niiden käytön pitkiä aikoja. Korvakuppien pehmuste on valtava ja antaa kuppien istua pään sivulla sen sijaan, että ne puristavat kuulokkeita korvillesi.

Suuri pehmuste ei ole vain mukavuuttasi varten, vaan se on myös olemassa ympäristön melun poistamiseksi. Ilman mitään pelaamista se vain vähentää pieniä taustaääniä, joista voi tulla häiritseviä, mutta kun olet mukana pelissä, pehmuste lisää uppoamista.



Kuulokemikrofoni on iso käsissä ja näyttää paksulta sitä käytettäessä, mutta se ei voisi tuntua erilaiselta päässä. Mukavuus ja raikas valkoinen muotoilu ylittävät sen ison ulkonäön ja tuntuman.

EPOS | SENNHEISER GSP 601 tai GSP 602 tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ovat fantastinen lisä kaikkiin pelaajien arsenaaliin

EPOS | SENNHEISER GSP 601 tai GSP 602 tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ovat fantastinen lisä kaikkiin pelaajien arsenaaliin (Kuva: EPOS)



EPOS GSP 601:n ääni on uskomattoman terävä, eikä siinä ole mitään ongelmia sen äänitasojen kanssa. Kuunteletpa uusinta musiikkia tai editoit videota, EPOS GSP 601 parantaa kokemusta. Lisää EPOS GSX 300, kytke 7.1-surround-ääni päälle ja saat mukaansatempaavaa palautetta peleistä, kuten Call of Duty Warzone, jossa kuulet muiden pelaajien tarkat askeleet täsmällisillä suuntaäänillä.

EPOS GSX 300 PC-ohjelmassa voit säätää äänen taajuuskorjaimen erilaisiin esiasetuksiin tarpeidesi mukaan. Esiasetuksia on 4, ja voit muokata niitä luodaksesi oman. Siinä on sisäänrakennetut äänitestit, jotka antavat sinulle välitöntä palautetta juuri tekemästäsi mukautetusta profiilista.

Kuulokkeet näyttävät paksulta, mutta tuntuvat kevyeltä

EPOS GSP 601 -mikrofonin ansiosta mikrofoni itsessään ei tee mitään vallankumouksellista, kun käännät sen alas mykistyksen poistamiseksi ja käännät sen takaisin ylös mykistääksesi itsesi. Pieni napsautus osoittaa jokaisen toiminnon, mutta mikään ei muutu visuaalisesti. Testattaessa työkokouksia ja äänitallenteita, valmiit asetukset ovat erittäin selkeät, vaikka taustamelu on voimakasta.

Yhdistämällä mikrofonin EPOS GSX 300 -tietokoneohjelman kanssa voit hioa asetuksia tarpeidesi mukaan. Voit säätää sitä uudelleen muutamilla heillä olevilla esiasetuksilla tai voit pelata asetuksilla itse valitaksesi selkeän äänenlaadun.

Nykyisessä maailmanilmastossa ja kotikulttuurissa tehdyssä työssä EPOS GSX 300 ja EPOS GSP 601 antavat minulle horjumatonta luottamusta, koska tiedän, että ääneni tulee olemaan parasta missä tahansa työkokouksessa, videotuotannossa tai peliistunnossa. minun keskittyä ja nauttia asioista, joilla on merkitystä.

on todellinen tehtävä

Itse kuulokkeita voidaan käyttää useilla eri alustoilla toisella niiden tarjoamalla kaapelilla, jonka avulla voit kytkeä ja pelata Nintendo Switchin, Xboxin ja PS4:n kanssa.

Uusimmat peliarvostelut

Kaiken kaikkiaan EPOS GSP 601 -kuulokkeet ovat erinomaiset. Äänenlaatu on vertaansa vailla, yhdistettynä mukavuuteen, jonka ansiosta voin pelata tai työskennellä 8-10 tuntia huomaamatta, että minulla on edes kuulokkeet päässä. Olin epävarma langallisesta kytkennästä, mutta mukana toimitetut kaapelit ovat riittävän pitkiä, jotta voit nousta ylös ja venytellä jalkojasi. Nopeiden mykistystoimintojen lisäksi voit helposti laittaa ne alas turvallisesti tietäen, ettet häiritse joukkuetovereita millään taustamelulla.

Yhdistä EPOS GSP 601 EPOS GSX 300 -äänikorttiin ja nämä ovat voittava yhdistelmä kaikille pelaajille.

Alustaominaisuudet: PS4, Xbox, Nintendo Switch, PC

Hinnat: EPOS GSP 601 Headset 199,00 £, EPOS GSX 300 Äänikortti 69,00 £

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: