Erik ten Hag -tiimin keskustelu tulee esiin sen jälkeen, kun Man Utd kärsi painajaisen aloituksesta Brightonia vastaan

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Erik ten Hag on virallisesti tullut viides pysyvä manageri, joka yrittää kopioida Sir Alex Fergusonin legendaarinen Manchester United loitsu.



Mutta kun ikoninen skotti katseli Old Traffordin yleisössä, hollantilainen aloitti toimikautensa huonoimman mahdollisen alun ja hävisi kotonaan 2-1. Brighton sunnuntaina. Ja nyt on tullut ilmi, että Ten Hag päätti laiminlyödä Fergusonin kokeileman ja luotettavan taktiikan - antaen pelaajilleen puoliajan.



Fergien 'hiustenkuivaajahoidosta' tuli synonyymi Unitedin valtakauden aikana englantilaisessa jalkapallossa, jolloin pukuhuonetarinoista tuli legendoja. Ja jos hän olisi ollut kotipukuhuoneissa sunnuntaina, vuoden 2022 Red Devilsin vuosikerta olisi todennäköisesti tullut takaisin punaisina korvina.



Ten Hagin johtaman positiivisen esikauden jälkeen hänen uusia panoksiaan ympäröivä optimismi haihtui 45 minuutin kuluessa. Epätoivoisen esityksen jälkeen Seagulls siirtyi kahden maalin johtoon tauolle. Hyvin harjoittaneet vierailijat näyttivät ylemmäs maineikkaimpien isäntiensä yläpuolelle ja ylittivät heidän vahvuutensa.

parhaat tabletit alle 100 puntaa

United oli huolimattomasti hallussaan ja hidas pois siitä, keskikenttätrion kanssa Bruno Fernandes , Scott McTominay ja Fred menettivät pallon 25 kertaa keskenään. Kotiuskoinen, joka oli ollut niin täynnä toivoa ennen aloitusta, huusi joukkuettaan jyrkästi toisen surkean esityksen jälkeen.

Mutta sen sijaan, että Ten Hag olisi moittinut pelaajiaan, hän välitti hiljaisen ja pidättyvän viestin heikosti suoriutuville tähdilleen. Raportti ehdottaa, että sen sijaan, että hän moittiisi pelaajiaan virheistä, hän kehotti unohtamaan ne 'pehmeästi, pehmeästi'.



  MANCHESTER, ENGLANTI - 27. KESÄKUU: (YKSINKERTAINEN KATTAMINEN) Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag keskustelee pelaajien kanssa ensimmäisen joukkueen harjoittelun aikana Carrington Training Groundilla 27. kesäkuuta 2022 Manchesterissa, Englannissa. (Kuva: Ash Donelon/Manchester United Getty Imagesin kautta)
Erik ten Hag kieltäytyi kutsumasta pelaajiaan varatun puoliajan joukkueen keskustelun aikana

Ten Hag myönsi, että United parani tauon jälkeen, kiitos osittain käyttöönoton Cristiano Ronaldo , mutta se ei riittänyt välttämään avauspäivän kääntymistä. Unitedin pelaajat ovat ottaneet hänen lähestymistapansa myönteisesti läpi kesän, vaikka se ei johtanut positiiviseen suoritukseen.

Ja vaikka hän pysyi rauhallisena hahmona pelaajiensa edessä, Ten Hag joutui myöntämään, että hän oli vähemmän kuin tyytyväinen puolensa näyttöön. 'Ehdottomasti takaisku, todellinen pettymys', hän kertoi Sky Sportsille.



'Mutta meidän täytyy käsitellä sitä. Tiesin alusta alkaen, että se ei olisi helppoa, se on prosessi ja se vie aikaa, mutta meidän olisi pitänyt tehdä paremmin.'

  LONDON, ENGLANTI - 17. HUHTIKUUTA: Manchester Unitedin manageri Sir Alex Ferguson huutaa ohjeita sivulinjalta Barclays Premier League -ottelun aikana West Ham Unitedin ja Manchester Unitedin välillä Boleyn Groundilla 17. huhtikuuta 2013 Lontoossa, Englannissa. (Kuva John Peters/Manchester United Getty Imagesin kautta)
Se oli erilainen lähestymistapa palavaan, josta tuli legendaarinen Sir Alex Fergusonin aikana

OTA KANTAA! Missä Man Utd päättää tällä kaudella? Kerro meille kommenteissa

Ja vaikka hän hyväksyi, että parannusta tapahtui, hän lisäsi: 'En ole tyytyväinen, en ollenkaan. Koska häviämme, eikä se ole välttämätöntä. Meidän olisi pitänyt tehdä asiat paremmin. Sen rakentaminen, rakentaminen, kehittäminen ei ole helppoa, se vie aikaa.'

joe sugg ja dianne buswell

Yksi Fergusonin luotettavimmista luutnanteista, Roy Keane, osui siihen, mitä hän näki pyörähdyksen tulevan ulos klubista, väittäen, että se oli yksinkertaisesti enemmän samaa hänen vanhalta puoleltaan. 'Puhut esikaudesta, näin paljon PR-hölynpölyä Manchester Unitedista tulevan pelien aikana, ja näin edelleen samat ongelmat. Se on samat hahmot, samat persoonallisuudet, etenkin keskikentällä', hän kertoi Sky Sportsille. hänen ottelun jälkeisen tuomionsa.

Katso Myös: