Esteban Ocon tuki Alpinen johtoa vuonna 2023 jatkuvan Oscar Piastrin epävarmuuden keskellä

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Paljon ei ole varmaa Alpine näinä päivinä veteraanikuljettajan kanssa Fernando Alonso matkalla ulos ja Oscar Piastri ei niin innokas ottamaan paikkansa.



Enstonen tiimi piti varakuljettajansa mainostamista muodollisuutena saatuaan tietää espanjalaisen tulevasta lähdöstä Aston Martin . Mutta nuori Aussie aikoo sen sijaan muuttaa McLaren , ja tilanne päättyy todennäköisesti oikeudenkäyntiin, koska molemmat joukkueet kokevat, että heillä on voimassa olevat sopimukset F2-mestarin kanssa.



funny man utd kuvat

Hulluuden keskellä on yksi mies, johon he voivat luottaa Stephen Ocon . Ranskalainen rakastaa ajamista kotimaansa joukkueessa ja on varma kauden 2024 loppuun asti – joten ainakin Alpine tietää, kuka heidän kuljettajista on ensi vuonna.



Mutta koska hänen joukkuetoverinsa henkilöllisyyttä ei vielä tiedetä, on epäselvää, mikä hänen asemansa tulee olemaan. F1-aloittelijan saapuminen Piastriin olisi antanut Oconille joukkueen johtajan roolin, jonka tehtävänä oli auttaa ohjaamaan vähemmän kokenutta kumppaniaan. Jos hän menee McLarenille ja Daniel Ricciardo tulee toisinpäin, sitten entinen punainen härkä tähti olisi vanhempi kuljettaja.

Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, Alpin päällikkö Otmar Szafnauer sanoo, ettei hänellä ole huolta Oconin kyvystä ottaa tarvittaessa johtotehtäviä. 'Esteban on superlahjakkuus – työskentelin hänen kanssaan Force Indiassa ja se oli sitä aikaa Sergio Perez hänen joukkuetoverinsa', sanoi romanialais-amerikkalainen.

'Hän oli yhtä nopea kuin Sergio ja kilpaili Sergiolla kovasti, ja jos muistatte ne ajat, he olivat aina yhdessä ruudukossa. Ja joskus he jopa kokoontuivat kilpailuissa! Ja näemme, mihin Sergio pystyy.



 Otmar Szafnauer puhui Oconille's ability to lead Alpine into the future
Otmar Szafnauer on puhunut Oconin kyvystä johtaa Alpinen tulevaisuuteen ( Kuva: REUTERS)

'Myös Fernandon kanssa, vaikka Fernandolla on taito ja kyky saada kierros autosta hyvin nopeasti. Hän tarvitsee kolme tai neljä kierrosta ja hän on 99 % tai 99,9 %, ja se ylimääräinen 0,1 % tulee muutaman kierroksen jälkeen. enemmän, jos tiedät mitä tarkoitan, kun taas Estebanilla menee hieman enemmän aikaa saadakseen maksimaalista irti autosta.

Liam Payne ja Cheryl

'Mutta viime kädessä hän on siellä lauantaina ja sitten sunnuntaina. Joten hänen täytyy oppia hieman päästäkseen perille hieman nopeammin. Mutta työskentelemme hänen kanssaan asian parissa.



'Ja sen jälkeen, voiko hän johtaa joukkuetta? Varmasti hän paranee ja paranee. Hänellä on kisavoitto vyön alla. Hän on tehnyt meille hyviä pisteitä tänä vuonna. Ja hän oppii enemmän, kun pääsemme ensi vuoteen .'

Katso Myös: