Euroopan ensimmäinen kuljettajaton jakelurobotti debytoi maailmanlaajuisesti Goodwoodissa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Verkko-ostokset ovat tapa, johon monet meistä nauttivat, mutta toimitusten saaminen voi olla vaikeaa, mikä johtaa pelottavaan 'anteeksi, ettet ollut kotona' -lehtinen.



Mutta tämä kamppailu voi pian olla menneisyyttä uuden kuljettajattoman toimituksen ansiosta robotti .



Robotti, nimeltään Kar-go, ei ole riippuvainen ihmiskuljettajasta, ja se voi toimittaa paketin suoraan sijaintiisi kotisi sijaan, mikä voi auttaa estämään toimitusten myöhästymisen.



Käyttäjät voivat tilata robotin Uber-tyyppisen sovelluksen kautta, ja toimitus lähetetään heille muutamassa tunnissa.

Kar-go teki maailmanlaajuisen debyyttinsä Goodwoodissa (Kuva: S Online)

Kun se on ladattu paketeilla, robotti voi järjestää sisällä olevat paketit uudelleen niiden koon ja toimitusjärjestyksen mukaan.



Kar-gon takana oleva mies William Sachiti sanoi: Vaikka kaukoliikenteen kustannukset ovat pieniä pakettia kohden, vähittäiskauppiaalle aiheutuvat kustannukset paketin toimittamisesta asiakkaalle viimeisen lyhyen matkan päässä voivat tällä hetkellä ylittää 30 prosenttia ostoskorin arvosta.

Ja nämä kustannukset voivat nousta dramaattisesti myöhästyneen toimituksen vuoksi, puhumattakaan nykyisten toimitusverkostojen ja henkilöstön tehottomuudesta kysynnän kasvaessa.



(Kuva: Shivali Best)

Robotti teki maailmanlaajuisen debyyttinsä klo Goodwood Festival of Speed ​​Future Lab tällä viikolla, jossa se teki kierroksen sivustosta osallistujien suureksi iloksi.

Kirkkaanvihreä robotti on noin kaksi metriä pitkä, ja siinä on LED-valot, jotta se näkyy.

Toisin kuin kilpailevat toimitusbotit, joiden on tällä hetkellä kuljetettava jalkakäytävällä, kehittäjät uskovat, että Kar-go voisi matkustaa teillä, mikä tekee siitä paljon nopeamman ja helpomman käyttää kaupunkiympäristössä.

Tiimi on nyt käynnistänyt seuraavan sijoituskierroksensa, vaikka onkin epäselvää, milloin Kar-go voi päästä maanteille.

pauline quirke painonnousu kesäkuussa 2012
Robotit
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: