Facebook Dating -sovellus julkaistaan ​​Isossa-Britanniassa kilpailemaan Tinderin ja Bumblen kanssa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vaikka nettideittailua pidettiin kerran tabuna, se on nykyään yksi yleisimmistä tavoista löytää rakkautta.



Facebookissa kiinni jääneet etuhuijaukset

Nyt, Facebook upottaa varpaansa deittailualtaaseen, kun Facebook Dating -sovellus on lanseerattu Euroopassa.



Sovellus julkaistiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa viime vuonna, mutta nyt se otetaan käyttöön kaikkialla Euroopassa, myös Isossa-Britanniassa.



Facebook selitti: Facebook Dating on omistettu tila Facebook-sovelluksessa, ja voit luoda Facebook Dating -profiilin muutamalla napautuksella.

Facebook-treffit helpottaa todellisen itsesi jakamista ja antaa sinulle aidon kuvan siitä, kuka joku on.

Facebook Dating sisältää monia samoja ominaisuuksia kuin Facebookin pääalustalla, mukaan lukien tarinat, tapahtumat ja ryhmät.



Facebook Dating on avattu Isossa-Britanniassa (Kuva: Facebook)

paras derma roller uk

Siinä on kuitenkin myös joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, mukaan lukien Secret Crush.



Facebook selitti: Secret Crush -ominaisuuden avulla voit tutkia mahdollisia suhteita ihmisten kanssa, jotka jo tunnet Facebookissa ja/tai Instagram .

Facebook Dating ei ehdota Facebook-kavereitasi mahdollisiksi otteluiksi, mutta jos päätät käyttää Secret Crushia, voit valita enintään yhdeksän Facebook-ystävääsi tai Instagram-seuraajaasi, joista olet kiinnostunut.

Käyttäjät voivat käydä virtuaalisilla treffeillä alustalla, mikä voi olla hyödyllistä keskellä Covid-19-pandemiota (Kuva: Facebook)

Secret Crush -ominaisuus (Kuva: Facebook)

Jos ihastuksesi lisää sinut myös heidän Secret Crush -listalleen, se on ottelu! Jos ihastuksesi ei ole Dating-sivustolla, et luo Secret Crush -listaa tai lisää sinua heidän listalleen – ihastuksesi ei tiedä, että olet kirjoittanut hänen nimensä.

Käyttäjät voivat käydä alustalla myös virtuaalisilla treffeillä, mikä voi olla hyödyllistä Covid-19-pandemian keskellä.

kuinka kauan jääkuutioita kestää

Facebook lisäsi: Otamme käyttöön ominaisuuden, jossa voit aloittaa videokeskustelun ottelusi kanssa napauttamalla videokuvaketta chatissasi.

Puhelun aloittaminen lähettää kutsun, ja kun he hyväksyvät , he liittyvät videopuheluusi ja voit tutustua toisiisi paremmin. Etunimesi ja treffiprofiilikuvasi näkyvät puhelua aloitettaessa.

Facebook (Kuva: Getty)

Treffisovellukset

Onneksi Facebook ei ehdota nykyisiä Facebook-kavereita mahdollisiksi otteluiksi tai ilmoita heille, kun olet liittynyt Dating-palveluun.

Facebook Dating on tulossa Itävaltaan, Belgiaan, Bulgariaan, Kyprokseen, Tšekin tasavaltaan, Tanskaan, Viroon, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Kroatia, Unkari, Irlanti, Italia, Liettua, Luxemburg, Latvia, Malta, Hollanti, Puola, Portugali , Romania, Ruotsi, Slovenia, Slovakia, Islanti, Liechtenstein, Norja, Espanja, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta tänään.

Sovellus on tällä hetkellä saatavilla myös 20 muussa maassa: Argentiina, Bolivia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malesia, Meksiko, Paraguay, Peru, Filippiinit, Singapore, Suriname, Thaimaa, Yhdysvallat, Uruguay ja Vietnam.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: