Ruoat, joita sinun ei KOSKAAN pitäisi ruokkia lemmikkisi: eläinlääkäri selittää, mitkä 'herkut' aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Kun koiranpennun silmät tuijottavat sinua pöydän alta, on vaikea olla alistumatta lemmikkisi toiveisiin ja hiipiä heille jäännöksiä.



Mutta voit tehdä heille enemmän haittaa kuin hyötyä eläinlääkäri Barbara Royalin mukaan.



Hän jakoi kokemuksiaan Oprah.com , luetellen kaikki ruoat, jotka hän on nähnyt aiheuttavan ongelmia koirille ja kissoille.



englanti slovakia aloitusaika

Tohtori Royal selitti: 'On olemassa monia elintarvikkeita, joilla ihmisillä on taipumus ruokkia eläimiään, joita heidän ei pitäisi - ja he eivät tiedä, että heidän ei pitäisi.'

Onko lemmikkisi koskaan reagoinut pahasti syömään jotain, mitä heidän ei pitäisi? Kerro meille alla olevalla lomakkeella tai meidän kautta NEWSAM Pets Facebook -sivu.

1. Maapähkinävoi

Maapähkinävoi

Rakastatko maapähkinävoita? Pidä se paahtoleivän päällä - äläkä anna sitä lemmikeillesi (Kuva: Getty)



Tohtori Royal sanoi, että tämä oli se, joka yllätti lemmikinomistajat eniten, kun hän sanoi, että se on kiellettyä.

'Minulla on paljon eläimiä, joilla on allergioita tai kroonisia ongelmia, ja sitten huomaan, että he ovat antaneet kaikki lääkkeet maapähkinävoissa.



'Joten lopetamme maapähkinävoin ja kaikki paranee.'

Tämä tarkoittaa sitä, ettet anna pennullesi nukkea, kun levität sitä paahtoleipäsi päälle.

2. Pizzakuoret

Koko lihan ystäville pizza

Kuori ei ole paras bitti - eikä se varmasti ole hyvä koirallesi (Kuva: Getty)

Kaikki eivät rakasta kuorta, ja he ovat todennäköisesti pizzan palasia, jotka jäävät laatikkoon (jos niitä jää lainkaan ...)

Mutta meidän pitäisi välttää kiusausta antaa lemmikkimme perjantai -iltana ja heittää ne pois.

Tohtori Royal selittää: 'Muita asioita, joita ihmiset ruokkivat, ovat esimerkiksi perjantai -illan pizzakuori - se kuuluu pitkän asialuetteloni alle: ei maissia, ei vehnää, ei soijaa eikä valkoista perunaa elintarvikkeissa.'

Eläinlääkärin mukaan valkoista perunaa sisältävät jalostetut elintarvikkeet käyttävät usein ihoa, joka on 'todella myrkyllistä'. solaniiniksi kutsuttu aine. Emme halua, että rakkaat eläimemme nauttivat.

3. Rapeita

Rapeita

Pidä nämä tiukasti poissa lemmikkisi ulottuvilta & apos; saavuttaa (Kuva: Getty)

Oletko koskaan istunut syömässä pikkupurkkipakettia ja tuntenut silmät tarkkailevan sinua koko ajan? Vastusta kiusausta heittää yksi alas koirallesi.

Itse asiassa, eivät vain sirut, vaan myös pretzelit tai suolainen ruoka ei ole heille hyvä.

Tohtori Royal selittää: 'Suolaiset ruoat ovat tulehduksellisempia asioita. Et halua ruokkia niitä lemmikeillesi. '

4. Makeiset ja keksit

Suklaakeksit

Ei myöskään erityisen hyvä meille, mutta rakastamme heitä (Kuva: Getty)

Niin paljon kuin me kaikki pidämme makeasta herkusta, sinä teet lemmikillesi enemmän haittaa kuin hyötyä, jos heität heidät 'ihmiseksi'. keksi toisin kuin koira.

Tohtori Royal sanoo, että kaikkien sokeripitoisten elintarvikkeiden pitäisi olla rajoitusten ulkopuolella. Suklaa on tietysti täydellinen ei-ei, koska se on myrkyllistä eläimille.

919 enkelinumeron merkitys

Joten mihin meidän pitäisi pysyä?

Tämä eläinlääkäri neuvoo, että meidän on pidettävä kiinni asioista, jotka 'ovat järkeviä [lemmikeillemme] evoluutiolla'. Sinun pitäisi todella pitää kiinni asioista, jotka olisivat heille evoluution kannalta järkeviä. Pidät kiinni vain herkuista, jotka ovat lihaherkkuja tai jotka ovat järkeviä kehollesi.

- Kissat - vielä enemmän. Ne ovat pakollisia lihansyöjiä, joten heidän ei todellakaan pitäisi syödä muuta ruokaa kuin pääasiassa lihaa - niiden tulisi sisältää runsaasti proteiineja, runsaasti rasvaa ja vähähiilihydraattisia - enintään 5–10 prosenttia ruoasta pitäisi olla hiilihydraatteja.

'Joten kun syötte herkkuja, monissa herkuissa on paljon sokereita ja asioita. Et halua päästä eroon niistä. '

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

Katso Myös: