Kanan munkkeista mini crumpet -alkupaloihin - paras M & S -jouluruoka 2020

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kun lukitus 2.0 on tiukasti takanamme ja joulukuplia muodostuu ympäri maata, nyt on aika saada TODELLA innostusta tulevasta juhlakaudesta.



M&S Foodissa on tänä vuonna häikäisevä herkkukauppa, jotta joulustasi tulee mahdollisimman maaginen (ja herkullinen).



Ne ovat myös helpottaneet ostajien rentoutumista ja kauden henkeä sisältäen monia uusia turvatoimia myymälässä, mukaan lukien digitaaliset jonot, pidennetyt aukioloajat ja mahdollisuus varata ostospaikat etukäteen stressin vähentämiseksi. pois ostoksilta. Etsi lähin kauppa ja aukioloajat tässä .



Tänä vuonna M&S on kuuluisa show -pysäytysjuhlaruuista ja upeista ruokalahjoista, ja se on mennyt vielä pidemmälle saavuttaakseen wow -tekijän. Ja jos olet edennyt ruokaostoksillesi tänä vuonna, heillä on kaikki mitä tarvitset herkulliselle jouluillalliselle pakastimessa!

Vielä enemmän inspiraatiota saat tutustumalla M&S: n fabulousiin online -juhlakeskus .

Tämä ei ole vain juhlaruokia

Chicken Donut Dippers (£ 5) ja paahdetut minimakkarat (£ 5) ovat molemmat saatavana 4: 3 -tarjouksella



Juhlat voivat näyttää hieman erilaisilta, jotkut saattavat olla jopa virtuaalisia, mutta olitpa juomassa verkossa ystävien kanssa tai vain poimimassa telkkarin edessä lauantai -iltana, siellä on täydellinen juhlaruokavaihtoehto kaikille.

kara tointon ja artem

Juhlaruokia pakataan jo M&S: n jääkaapista ja pakastimesta, ja myydyimpien joukossa on yksi joulumainosten tähdistä, Mini Beef ja Porcini-täytetyt Yorkshires (7 puntaa). Kruunun tähti Olivia Colman kutsui niitä hieman hienoiksi housuiksi ja olemme samaa mieltä!



Tämän vuoden juhlavalikoimaan kuuluu myös Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen Chicken Donut Dippers, jossa on savuista BBQ-kastiketta ja rapeita vohvelimuruja kastelua varten (5 puntaa). Suolaiset herkut ovat jopa omassa donitsilaatikossaan. Toinen valtava osuma, Battered Mini-makkarat, joissa on Chip-Shop-tyylinen currykastike (5 puntaa), on valmistettu brittiläisestä sianlihasta suola- ja etikka taikina ja ovat naurettavan hyviä.

M&S: n mini -crumpet -alkupaloja, jotka saivat suuren suosion asiakkaiden keskuudessa viime jouluna, ovat palanneet tänä vuonna Marmite® ja sulatettu Cheddar -juusto (7 puntaa). Rakastat sitä tai vihaat sitä, he ovat Good Housekeeping -hyväksyttyjä ja todellinen pakollinen kokeilu.

Jos tämä ei riitä, M&S: n juhlajuhlaruokavalikoima on saatavana 4: 3 -tarjouksella ja sopii pakastamiseen (joten varastoi nyt).

Täytä pakastin

Vegaaniystävällinen, jäädytetty Plant Kitchen Sticky Toffee Pudding (4 €)

Monican ja Chandlerin häät

Äärimmäisen mukavuuden vuoksi pakastimen käytävältä löytyy tänä vuonna kaikkea kalkkuna- ja jauhepiirakoista jälkiruokiin ja juhlaruokiin. M&S näkee asiakkaiden suunnittelevan juhlallisia ruokaostoksia enemmän kuin koskaan, ja korkealaatuisten, edullisten jäädytettyjen jouluruokien kysyntä on kaikkien aikojen korkein!

M&S: n pakastimet ovat täynnä kaikkea mitä tarvitset täydelliseen jouluillalliseen - merenelävien alkupaloja, meheviä lihoja ja kaikkia koristeita aina dekadentteihin jälkiruokiin.

Jos etsit jälkiruokaesityksen pysäytystä, Schwarzwaldin portti (6 puntaa) on valmistettu Kirsch-siirappiin kastetusta suklaasienestä, jossa on kirsikkakompottia, kermavaahtoa, suklaalastuja ja kirsikoita. Ja palattuaan suuren suosionsa jälkeen viime vuonna, Torched Winter Berry Pavlova (£ 8) on kermavaahdon ja talvimarjojen päällä, ja se on ripoteltu makealla pölyllä ja sopii täydellisesti kaikkiin juhlallisiin juhliin (ei väliä vain joulupäivänä!).

Tänä vuonna perimmäisenä vegaanisena jälkiruoana laskutetaan kaikki haluavat palan uutta Plant Kitchen Sticky Toffee Puddingia (4 €). Tämä kevyesti maustettu vanukas on täynnä taatelia ja täytetty runsaalla suolatulla karamellikastikkeella.

Jäädytetyt valmiit leipomaan jauhelihapiirakat (6 hintaan 2,50 £)

Jäädytetty soihdattu talvimarja Pavlova (8 €)

sitten rouass ja ronnie of sullivan

Jauhelihapiirakan fanien ei tarvitse koskaan loppua… löydät ne jopa pakastimesta tänä vuonna! Valmiit leipoa jauhelihapiirakat (6 hintaan 2,50 puntaa) ovat täydellisiä juuri tuolle paistetulle jauhepiirakan tuoksulle talossa, ja ne ovat kaikki voita sisältäviä murotaikina-jauhelihapiirakoita, jotka ovat täynnä mehukkaita viiniköynnöksen hedelmiä ja ovat valmiita leipomaan jäädytettynä. Helppo tapa nauttia kotitekoisten piirakoiden mausta ilman stressiä.

Julistamme vuoden 2020 ehdottomasti pakastimen täyttämisvuodeksi!

Upeita lahjoja

Rakastamme sitä tosiasiaa, että voimme valita niin paljon joululahjaostoksistamme, kun teemme jouluruokaostoksia tänä vuonna.

M&S on todella vetänyt puolensa hauskoilla ja herkullisilla lahjoillaan tänä vuonna. Olitpa sitten ostamassa parasta ruokaa tai elämäsi Percy Pig -fanaattia, tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja täyteaineiden täyttämisestä puun alla oleviin sankareihin.

Älä missaa tämän vuoden pakollista lahjaa Percy Pig-pakkomielle: upea lasipurkki, jossa on kohokuvioitu Percyn kasvot, ja täynnä 1 kg ikonisia Percy Pig -makeisia. Kun makeiset on syöty, purkki voidaan kierrättää kaikenlaisiin hauskoihin esineisiin maljakoista lyhtyihin tai aarrearkku erityismuistoksi. Mitä enemmän, Percy Sweetie Jar on tällä hetkellä tarjolla vain £ 12 (alkaen £ 15).

Iconic Percy Pig, uudelleenkäytettävä Sweetie -purkki tällä hetkellä 12 €

Kauneimmassa laatikossa esitellyt kuvan täydellinen Triple Chocolate Panettone (10 €) on pakollinen ruokalahja (ei tarvitse kääriä-bonus!). Tämä italialaisessa perheleipomossa leivottu makea ja pörröinen panettone on täytetty suklaakastikkeella ja suklaalastuilla ja sen jälkeen tummalla suklaalla ja valkoisella suklaalla.

Triple Chocolate Panettone (10 €)

Ja kun puhumme suklaasta - voit löytää suklaarasian jokaiseen tilaisuuteen M&S: stä tänä vuonna, kauniisti pakatuista maitosuklaasta, maidosta, tummasta ja valkoisesta ja mintun suklaarasioista (tällä hetkellä vain 4 puntaa) sosiaalisen median supertähteen. Kokoelma illallisen jälkeen Mint -suklaata (12 puntaa), joka muuttuu minipöydäksi helppoa poimimista varten!

Kokoelma illallisen jälkeen Mint -suklaata 12 €

kuka on ruby ​​allen Eastenderissä

Juhlallisia kurkistuksia

Jos tämä ei ole herättänyt mielikuvitustasi (ja olisimme hämmästyneitä, jos ei olisi!), M&S: llä on uskomattomia herkkuja, jotka tulevat myymälöihin koko joulukuun ajan, ja meillä on ollut yksinomainen kurkistus kolmesta heistä osumasta kauppoihin seuraavan viikon aikana:

• Continental Antipasti Wreath (£ 10) on pöytävalmis laiduntamislautanen, jossa on italialaista prosciutto crudoa, Milanon salaamia, italialaisia ​​Nocellara-oliiveja, espanjalaista chorizoa ja Manchegoa. Myymälässä nyt ja täydellinen valintaan television edessä!

• Mikä on parempaa kuin lämmin, hilseilevä makkarapulla jouluna? Tietysti jättiläinen! Ensi keskiviikkona lanseerattava Merry Christmas Giant Sausage Roll (8 puntaa) sisältää yli 600 g sianlihaa ja karamellisoitua sipulia, jotka on kääritty voileipätaikinaan, ja se on täydellinen perheen jakamiseen. Siihen liittyy iloisen joulun jättiläinen kasvisrulla, jossa on 8 pullaa (8 puntaa), jotka on valmistettu hiutaleisesta vegaanisesta lehtileivonnaisesta, porkkanasta, ruotsista, kurpitsasta, karpalosta ja siemenistä. Leikkaa ja jaa!

• Mikä olisi jouluillallinen Pigs in Blanketsin kanssa? M&S: n kaikkien aikojen paras & apos; Sikat peitossa (5 puntaa) menevät ehdottomasti ostoskoriin, kun ne julkaistaan ​​ensi keskiviikkona. Nämä cocktail -makkarat on maustettu täydellisesti ja kääritty rapeaseen pekoniin, ja jos M&S sanoo olevansa kaikkien aikojen paras… meidän on nähtävä, mistä hälystä on kyse.

Hyvää joulua jättiläinen vihannesrulla tarjoilee 8 henkilöä (8 puntaa)

Stressittömiä ostoksia

Tänä jouluna M&S on ottanut käyttöön joukon uusia toimenpiteitä, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä ostoksia turvallisesti ja ilman stressiä koko juhlakauden ajan. Yli 1800 ystävällistä M&S -kollegaa on valmiina tervehtimään sinua ovella ja auttamaan sinua ostoksilla. Neljäsataa myymälää on myös auki pidempään kuin koskaan, ja niiden aukioloajat pidentyvät joulun aikaan, joten voit tehdä ostoksia sinulle sopivana aikana.

Voit varata ostopaikkasi etukäteen Sparks kirja ja kauppa , yksinkertaisesti mene verkossa ja varaa sinulle parhaiten sopiva aika välttääksesi jonot.

poika sairaalan lattialla

Jos kauppasi on alle 45 puntaa, voit maksaa sen myös puhelimellasi käyttämällä Mobile Pay & Go sovellus.

Joten jos se on palkittua, pakko kokeilla juhla-ruokaa tämän joulun jälkeen ja stressitöntä ostoskokemusta… uskomme, että M&S lisää taikuutta juhlaasi.

Katso Myös: