Hauska viisi minuuttia… Frank Skinnerin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Mikä on paras käytännön vitsi, jonka olet koskaan pelannut jollekin?
David Baddiel on melko herkkäuskoinen, joten kun asuimme yhdessä, pelasin häntä ikuisesti. Hän pelkää sammakoita, joita hänen kissansa toi jatkuvasti sisälle. Kerran laitoin vihreän muovisen sammakon suuhuni ja hän huusi kuin teini -ikäinen tyttö. Toisella kerralla, kun tulin kotiin myöhään, työnsin väärennettyjen kissojen korvat kissanluukun läpi ja ravistin sitten ovea todella lujasti, joten hän luulisi, että jättiläinen kissa yritti päästä sisään. Jälleen hän huusi kuin tyttö. Se oli elämämme yhdessä. Pelkään häntä säännöllisesti.



Oletko koskaan ollut komediassa?
Tämä kuulostaa vitsiltä, ​​mutta se on totta ... Menin parturiin ja kysyin kaverilta, mikä leikkaus hänellä oli, koska hänen hiuksensa olivat lyhyet, mutta eivät liian lyhyet. Hän sanoi 'numero kolme kaikkialla' ja minä sanoin, että minulla olisi se. Mutta tulos sai minut näyttämään oikealta skinheadilta. Kun huomautin, että omani oli paljon lyhyempi kuin hän, hän sanoi: ”Joo, mutta omani on kasvanut hieman.” Pahinta on se, että minulla ei ole lainkaan pään arpia - jokainen, jolla ei ole arpia, on johtanut hemmottelua. hämärää elämää.



Kuka on hauskin ihminen jonka tiedät?
Tyttöystäväni. En ole koskaan tuntenut ketään, joka niin johdonmukaisesti saa tunnetut lauseet väärin. Hän tulee aina esiin sellaisilla asioilla kuin: 'Hän näytti kultakalalta ajovaloissa.'



graham norton ja tina-poltin

Mikä on oudoin asia, jonka olet joutunut tekemään työksesi?
Minulla oli työ Länsi -Midlandsissa, johon sisältyi käyttämättömien huonekalujen särkeminen vasaralla ja polttaminen uunissa. Nautin siitä niin paljon (se vetosi ilkivaltaan minussa), että täytin uunin liikaa, jolloin se kuumentui niin, että varsinainen uuni syttyi palamaan. Palokunnan oli sammutettava se. Se oli vuonna 1982 ja ilmeisesti ihmiset puhuvat siitä edelleen.

Saako huumorintaju sinut vaikeuksiin?
Minulla on tapana sanoa vitsejä ennen kuin ajattelen. Hyvä ystävä oli todella ylipainoinen, ja toinen ystävä sanoi, että minun pitäisi puhua hänelle hänen ruokailutottumuksistaan ​​ennen kuin hän sairastui. Kun otin asian esille kaverin kanssa, hän kysyi: ’Mitä minun painoani liittyy sinuun? Se ei satuta sinua, vai mitä? ”Ja minä sanoin:” Voit kaatua minuun… ”Hän suuttui ja minun piti paeta. Ei tietenkään kovin nopeasti.

kipuja tai riordan lapsia

Mikä on hauskin asia, jonka olet koskaan nähnyt jalkapallokentällä?
Siellä oli West Bromwichin pelaaja Willie Johnston, joka menetti pallon ottelun aikana, kun tuomari sattui vahingossa hänen tielleen. Hän oli niin raivoissaan, että hän potki tuomaria todella voimakkaasti takaapäin ja hänet lähetettiin ulos. Myöhemmin toimittaja kysyi häneltä, mitä hän ajatteli tekevänsä potkiessaan tuomaria. Hän sanoi: 'En tarkoittanut potkia häntä takaapäin, mutta hän kääntyi ympäri viime hetkellä.' Tämä kommentti sai mielestäni ylimääräisen neljän ottelun pelikiellon.



Mikä saa sinut aina nauramaan?
Ilotulitus näyttää, outoa. Minulla ei ole aavistustakaan miksi. Nauruni on verrannollinen otsatukkaan, joten naureskelen alussa ja kun he saavuttavat upean lopun, olen kaksinkertainen. ITV: n 50. syntymäpäiväjuhlilla juttelin Bryan Ferryn kanssa, kun ilotulitus alkoi. Hän vain katsoi minua kuin olisin hullu mies.

Mikä on suosikki YouTube -leikkeesi?
Unissakävely koira. Kun näin sen ensimmäistä kertaa, kun hän on lattialla ja hänen jalkansa menevät todella nopeasti, ajattelin: 'Se on siinä, se on hauskaa.' Ja sitten yhtäkkiä hän nousee ja juoksee seinään. Se on niin täydellinen.



Mikä ystäväsi David Baddielissä on niin hauskaa?
Hänen satunnainen hauskansa. Hän on aina ruokavalion päällä ja pois, ja kerran hän löysi Atkinsin ruokavalion. Lounasimme yhdessä ja ihmettelin, mitä hän aikoo syödä, mutta hänellä oli siruja, jota seurasi Banoffee -piirakka. Joten sanoin: ’Olenko saanut Atkinsin ruokavalion väärin? Eikö sinun pitäisi vain syödä proteiinia? ”Ja hän sanoi:” Kyllä, mutta aloitan sen vasta klo 14.00 joka päivä. ”Hän oli tosissaan.

Mille naurat, vaikka tiedät, ettei sinun pitäisi nauraa?
Omat vitsit. Kanava 4 halusi näyttää stand-up-DVD: n, jonka tein kaksi vuotta sitten, mutta se tarvitsi lyhentämistä. Joten olin editointipaketissa, jossa editori päätti, mitkä bitit leikataan, ja aloin halkeilla omalla näyttelylläni. Olin kuin oikea fani.

Mikä on hauskin asia, jonka fani on sinulle sanonut?
Muutama vuosi sitten eräs koomikko kertoi minulle: ”Yksi syy siihen, miksi päädyin komediaan, oli sinun.” Mikä oli ihanaa. Olin liikuttunut ajatellen, että inspiroisin häntä. Mutta sitten hän sanoi: 'Aina kun kuolen lavalla, ajattelen sinua kuolevan Royal Variety Performance -tapahtumassa, enkä tunne itseäni niin pahaksi.'

Jos haluat kuulla Frank Skinnerin ja David Baddielin uuden jalkapallo -podcast -sarjan, jota Sony Ericcson tukee, tilaa ilmainen sarja osoitteessa www.absoluteradio.co.uk

uudenvuodenaatto lontoo 2013

Katso Myös: