Lomautusta jatkettiin syyskuuhun, kun talousarviossa vahvistettiin kaksi muuta SEISS -apurahaa

Lomauttaa

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: REUTERS)



Liittokansleri on vahvistanut suunnitelmansa jatkaa lomautussuunnitelmaa syyskuuhun asti.



Se tapahtuu sen jälkeen, kun ammattiliitot varoittivat, että irtisanomiset lisääntyvät, etenkin ravintola -alalla, jos järjestelmä poistetaan huhtikuussa.



Se tarkoittaa sitä, että ne, jotka eivät pysty palaamaan työelämään tulevina kuukausina, kuten yökerhoissa ja pubeissa, ansaitsevat tuloja, kunnes teollisuus on avattu uudelleen.

Rishi Sunak sanoi, että järjestelmä - joka maksaa 80% työntekijöistä & apos; palkkaa tunneilta, joita he eivät voi tehdä pandemian aikana - auttaisi miljoonia ”tulevien haastavien kuukausien” läpi.

Työpaikkojen säilyttämisjärjestelmä, joka piti yhdeksän miljoonaa ihmistä töissä huippunsa viime toukokuussa, maksaa 80% palkasta, jopa 2500 puntaa kuukaudessa.



chloe lautalla ennen leikkausta

Laajennus tulee sen jälkeen, kun Boris Johnson julkisti Ison-Britannian etenemissuunnitelman, jossa ei-välttämättömät kaupat ja yritykset avataan uudelleen 12. huhtikuuta.

Nelivaiheinen suunnitelma - rokotustavoitteiden ja uusien Covid -varianttien mukaisesti - helpottaa lukitsemista ja voi lopettaa kaikki sosiaalisten kontaktien rajoitukset 21. kesäkuuta mennessä.



paul danan isoveli

Täältä voit selvittää, mitä kaikki tämän päivän ilmoitukset tarkoittavat rahoillesi.

Tikka Mackworthissa on kiinni

Teollisuudet, kuten pubit ja ravintolat, avataan porrastetusti - alkaen tarjoilusta ulkona (Kuva: Getty Images)

Kaupat, kampaajat, kirjastot, kuntosalit ja vieraanvaraisuus avataan uudelleen 12. huhtikuuta Englannissa, jos tiukat ehdot täyttyvät.

Noin 4,5 miljoonaa ihmistä on edelleen lomautettuna Joseph Rowntree -säätiön mukaan.

Järjestelmän oli määrä päättyä viime kesänä, mutta sitä on lykätty useita kertoja sen jälkeen, mukaan lukien lokakuuhun 2020 ja sitten joulukuuhun 2020 asti.

Sen oli määrä sulkea maaliskuussa 2021, mutta sitä pidennettiin yhdellä lisäkuukaudella 30. huhtikuuta 2021 kolmannen pakollisen lukituksen käyttöönoton jälkeen.

Lisäksi noin 600 000 itsenäistä ammatinharjoittajaa saavat ensimmäistä kertaa valtionapua, koska SEISS-apurahojen saantia laajennetaan keskiviikkona.

Irtisanomisaika - kuinka paljon hallitus maksaa?

Työntekijä käyttää kasvonaamaria palvellessaan asiakkaita The Shy Horse pubissa ja ravintolassa Chessingtonissa, Suur -Lontoossa

Työpaikkojen säilyttämisjärjestelmä maksaa tällä hetkellä 80% palkasta, jopa 2500 puntaa kuukaudessa - mutta tämä on muuttumassa (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Koronaviruksen työpaikkojen säilyttämisohjelma on suojellut yli 11 miljoonaa työpaikkaa sen perustamisesta lähtien viime maaliskuussa, ja sen oli määrä päättyä huhtikuun lopussa.

amy olen julkkis

Noin 4,5 miljoonaa ihmistä on edelleen mukana.

Uusien ohjeiden mukaan työnantajien odotetaan maksavan 10% henkilöstön työtunneista heinäkuussa ja nousevan 20%: iin elo -syyskuussa talouden avautuessa.

Puhuessaan talousarviosta kansleri sanoi: ”Covid -tukijärjestelmämme ovat olleet pelastusrengas miljoonille, suojaten työpaikkoja ja tuloja kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

'' Tunnelin päässä on nyt valo ja etenemissuunnitelma uudelleen avaamista varten, joten on oikein, että jatkamme yritysten ja yksilöiden auttamista tulevien haastavien kuukausien aikana ja sen jälkeenkin. ''

Kaikki voivat liittyä järjestelmään, myös vanhemmat, jotka eivät voi enää työskennellä koulujen sulkemisen vuoksi.

Se on kuitenkin ensisijaisesti tarkoitettu niille, jotka eivät voi työskennellä pakotetun liiketoiminnan sulkemisen vuoksi.

Jotta voit saada kelpoisuusvaatimukset, sinun on oltava työnantajasi palkkalistalla 30. lokakuuta 2020 23.59.

lomakorvaukset martin lewis

Entä itsenäiset ammatinharjoittajat ja onko viides SEISS matkalla?

Aikuinen mies käyttää vesivaakaa ja merkitsee seinän kynällä keittiöön

Näillä pidennyksillä pyritään nyt estämään työttömyyden nopea kasvu järjestelmien päätyttyä (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Valtiovarainministeriö on vahvistanut myös tuen itsenäisille ammatinharjoittajille.

Rishi Sunak jakaa keskiviikkona neljännen itsenäisen ammatinharjoittajan tulotukijärjestelmän apurahan - viidesosa myöhemmin tänä vuonna.

Se on lunastettavissa huhtikuusta alkaen, ja sen arvo on 80% kolmesta kuukaudesta. Keskimääräinen kaupan voitto jopa 7500 puntaa.

Valtiovarainministeriö sanoi, että satoja tuhansia muita ihmisiä olisi oikeutettu saamaan apurahoja tällä kertaa, koska vuosien 2019-20 veroilmoitustiedot ovat nyt saatavilla.

Sunak oli aikaisemmin kritisoinut, että uudet itsenäiset ammatinharjoittajat eivät pysty hyötymään järjestelmästä.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Katso Myös: