Gag julkkis oli asia numero kaksi kuukautta jälkeen kolmikko aviopari

Kokeet

Horoskooppi Huomenna

MALLI JULKAISTU Odottavat vanhemmat(Kuva: Rex)



Julkkis 'gag -skandaalin' ytimessä oli vielä yksi kuukausi sen jälkeen, kun hän oli kolmikko avioparin kanssa, väitetään.



Vielä yksi käänne salaperäiseen tarinaan on käynyt ilmi, että nimeämätön julkkis tuli läheiseksi toisen rakastajan kanssa viisi kuukautta sen jälkeen, kun heidän suhteensa naimisissa olevan miehen kanssa oli.



Eilen paljastimme nimettömän julkkiksen, jota ei voida nimetä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, nauttien rakastajansa kanssa kiertelemästä oliiviöljyä täynnä kahluualtaassa.

Tänään ilmestyi väitteitä nimettömän tähden toisesta asiasta - joka tulee ilmi, kun hänen henkilöllisyyttään suojaava kielto on edelleen voimassa.

Oliiviöljy pullo

Julkkis pyysi kaveriaan perustamaan 'kolmen tien', johon kuuluu oliiviöljy ja kahluuallas (Kuva: Getty)



Kiistanalainen ja loukkaava yksityisyysmääräys estää julkkisparin nimeämisen Isossa -Britanniassa, vaikka heidän henkilöllisyytensä on roiskunut kaikkialla amerikkalaisessa mediassa.

Skandaalin keskellä oleva mies, joka yritti myydä tarinansa, mutta oli tukossa, sanoi: ”Kun näet heidät tiedotusvälineissä, he antavat tämän illuusion täydellisestä perhe -elämästä.



belle isä rakastunut saari

Se mitä näen ja luen heistä, on inhottavaa. Se on huijausta ja ärsyttää minua paljon. Jos voisin, kertoisin tähdelle, että hän muistaa heidän juurensa ja mistä he ovat kotoisin - ja pidä sormesi poissa evästepurkista.

Hän on puhunut ja pyytänyt varakasta paria rikkomaan hiljaisuutensa, kun hän sanoo, että asianajajat ovat uhkailleet ja kiusanneet häntä olemaan hiljaa.

Hän toivoo, että Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimet kumottavat määräyksen - joten hänen sananvapautensa voidaan puolustaa.

Hän kertoi Sunille: Entä ihmisoikeuksemme ja sananvapaus?

Kyse ei ole enää vain tästä tarinasta - se on laajempi kysymys; ja heidän kaltaistensa ei pitäisi voida käyttää tuomioistuimia pysäyttämään nämä asiat vain siksi, että heillä on rahaa.

Hän väittää tuntevansa itsensä tähden kiusatuksi ja kiusatuksi, ja väittää, että häntä on uhattu JAIL, jos hän puhuu ääneen.

Myöhemmin paljastettiin, että julkkis, jolla on nuori perhe puolisonsa kanssa, oli ollut mukana kolmikossa toisen parin kanssa - jotka ovat sittemmin yrittäneet myydä tarinansa.

Korkein oikeus, jossa asia käsiteltiin

Korkeimman oikeuden tuomari oli hylännyt tähden hakemuksen yksityisyyden kieltämisestä, koska väitettiin, että hänen avioliiton ulkopuolinen toiminta näytti olevan ristiriidassa hänen julkisen kuvansa kanssa sitoutuneesta avioliitosta.

Tähti meni sitten hovioikeuteen, jossa hakemus hyväksyttiin toteamalla, että tarina voi olla 'tuhoisa'.

Vain PJS -niminen tähti on varmistanut laillisen kiellon lopettaa tabloidilehden, joka raportoi avoimesta suhteestaan ​​kumppaniinsa, jota kutsutaan YMA: ksi.

Hovioikeuden mukaan parin lasten yksityisyys oli tärkeä tekijä tuomiossa.

Se on ensimmäinen yksityisyysmääräys, joka on saapunut hovioikeuteen viiteen vuoteen.

Mutta mies lisäsi The Suniin, että pariskunta ei ole kieltänyt mitään, ja lisäsi: He sanovat olleensa avoimessa suhteessa, joten miksi yrittää pitää se salassa nyt? Mitä salattavaa?

Imogen ja Ryan Giggs & apos; asia paljastettiin parlamentissa

John Hemming, joka paljasti jalkapalloilija Ryan Giggsin. asia vuonna 2011, on myös vaatinut salaperäisen julkkisparin nimeämistä.

paras tabletti alle 100 puntaa

Entinen liberaalidemokraattinen kansanedustaja on pahoittanut yksityisyysmääräyksen, joka estää julkkisparin nimeämisen brittiläisessä mediassa.

Hemming, joka oli kansanedustaja viime vuoteen asti, on sanonut, että yksityisyyden suojaa koskevan kiellon pitäminen on saanut tuomarit ja tuomioistuimet näyttämään olevan kosketuksissa nykymaailmaan.

Kuningas Canute osoitti, ettei hän pystynyt pidättämään aaltoja, ja hän korosti, että tuomarimme olisi viisasta oppia, hän kertoi Daily Mailille.

Entinen liberaalidemokraattinen kansanedustaja John Hemming lisäsi, että päätös huolestutti häntä.

Kansanedustaja John Hemming

John Hemming on lyönyt käskyn (Kuva: PA)

- Meillä on nyt tilanne, jossa valtion valtaa käytetään tekemään seksisuhteista valtiosalaisuus, Hemming sanoi The Sunin sunnuntaina antaman tuomion jälkeen.

- On olemassa väite, joka perustuu psyykkiseen vahinkoon, että intiimikuvien käyttöä pitäisi rajoittaa jollakin tavalla, mutta pelkkä seksisuhteen olemassaolo ei vaikuta minusta sellaiselta, joka ansaitsee valtion vallan käytön hallitakseen edelleen raportointia.

star wars 7 vuotaa

Hän lisäsi: ”Tämä erityistapaus ei välttämättä anna todellista yleistä etua asiassa. Olen kuitenkin huolissani sananvapauden rajoituksista.

Ja hän jatkoi: 'On mielenkiintoista nähdä, mikä on parlamentin vastaus ja haastavatko nykyiset kansanedustajat valtiosalaisuussääntöjen liiallista käyttöä.'

Vuonna 2011 Hemming paljasti Ryan Giggin uskottomuuden Imogen Thomasin kanssa alahuoneessa.

Parlamentin etuoikeuksien suojelemana Hemming sanoi: 'Arvoisa puhemies, noin 75 000 ihmistä on antanut Ryan Giggsille nimenomaisesti mahdotonta vangita heidät kaikki.'

Hän kertoi myöhemmin BBC: lle: 'Pohjimmiltaan kun hän ... osoitti menevänsä suhteellisen tavallisten ihmisten perässä ja yrittävän saada heidät syytteeseen, koska hän on juoruttanut häntä vähäpätöisistä asioista, mielestäni hänet on saatava vastuuseen että.

Katso Myös: