GAME: n uusi PS5 -kanta julkaistaan ​​sen jälkeen, kun Asda lopettaa uuden tarjonnan

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

PlayStation 5 -konsolit hyllyssä

Lisää PlayStation 5 -konsolia odotetaan julkaistavan torstaina aamulla GAME: n toimesta(Kuva: ABACA/PA -kuvat)



GAME on luopunut uudesta PlayStation 5 -konsolin tarjonnasta.



Videopelien vähittäiskauppias julkaisi toisen uuden konsolierän torstaiaamuna vain muutama minuutti sen jälkeen, kun myös supermarket -jättiläinen Asda täydensi tarjontaansa.



Kuten GAME -julkaisuissa tavallista, tuhannet fanit ovat joutuneet yli tunnin online -jonoihin yrittäessään ja lopulta pakata konsolinsa kuukausien yrittämisen jälkeen.

mesut ozil ja seid kolasinac

Kuitenkin Twitterin vinkit ovat antaneet faneille neuvoja yrittää auttaa heitä turvaamaan PS5.

Eräs tili, Ps5Instant, kertoi Asdaa käyttäville faneille: 'ASDA on virheellinen, lisää toivelistaan, siirry koriin ja tilaa kassalle, se on edelleen varastossa', kun fanit valittivat supermarketin tarjonnan olevan loppuunmyyty välittömästi.



He antoivat myös vinkkejä tilausten turvaamiseen GAME: n verkkosivustolla.

GAME: n julkaisu oli Twitterin vihjeiden antajien ennusteiden mukainen.



GAME: n ja Asdan pudotukset ovat saapuneet viikossa, kun John Lewis ja Very näkivät myös uusimmat tarvikkeet loppuunmyytyään muutamassa minuutissa julkaisun jälkeen.

fred sirieix nettovarallisuus

Niille, jotka eivät ole onnistuneet tilaamaan PS5: tä tänään, vihjeiden antajat ovat sanoneet, että on epätodennäköistä, että uusia julkaisuja tulee ennen viikonloppua.

Aiemmin tällä viikolla PS5StockAlertUK päivitti fanit sanomaan 'Argos saa edelleen varastolähetyksiä' ja 'Curry's leikkii varaston verkkosivuston API -koodauksella'.

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat raportoineet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa jälleenmyyjät alla, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Ps5Instant kertoo myös faneille: 'Currys rekisteröi PS5 -prioriteettiliput. He valitsevat satunnaisesti asiakkaita, jotka saavat varauksen PS5 -myymälään. Todennäköisesti tämä on raskaasti pullotettua, mutta kannattaa kokeilla.

Thet on myös varoittanut faneja, ettei Argosin odoteta julkaisevan uutta tavaraa tällä viikolla.

Katso Myös: