Geenien editointi on helppoa – ja rikos – tässä uudessa teknotrillerikirjassa

Tiede

Horoskooppi Huomenna



Tervetuloa to theMolecular Conceptor Kirjaklubi noin Päivitä kirjoittanut Blake Crouch . On monia tapoja osallistua: Lue kirja, kuuntele haastattelumme kirjailijan kanssa, liittyä seuraan meidän verkkoyhteisötila , tai lähettää ääniviesti numeroon (646) 767-6532 tai numeroon MolecularConceptor VoxPop -sovellus .




Logan Ramsay herää eräänä aamuna ja tuntuu erilaiselta. Se ei ole allergioita, eikä se ole flunssa. Jos mitään, hän tuntee olonsa terävämmäksi: Hän tarvitsee vähemmän unta, ja hän voi tehdä monia asioita ja lukea salamannopeasti.



Mitä hänelle tapahtuu? Kävi ilmi, että hänen genominsa on hakkeroitu: hänen DNA:hansa tehtiin pieniä muutoksia, jotta hänestä olisi tullut yli-ihminen. Mutta millä hinnalla?

Tämä on juoni Päivitä , Science Fridayn seuraava kirjaklubivalinta ja uusi tieteiskirjallisuusromaani, jossa todellisia tiedekäsitteitä – erityisesti CRISPR:ää – yhdistetään nopeatempoiseen juoniin. Sen on kirjoittanut kirjailija Blake Crouch, joka inspiroitui kirjan kirjoittamiseen osittain tiedeperjantain esiintymisen takia 2016 . Se on myös nykyinen kirjakerhomme.

Blake liittyy Iraan keskustelemaan tulevaisuudesta, jossa geenieditointia käytetään huumeiden, ihmisten ja eläinten hakkeroimiseen ja kuinka kaukana olemme kirjan ilmastokatastrofien valvontatilasta.



Lue lisää siitä, kuinka voit liittyä kirjakerhoomme ja lukea Päivitä meidän kanssamme!

Lue ote 'Päivittämisestä' täältä.




Katso Myös: