Genius uuden Vodafone -internetpaketin avulla voit linkittää puhelintietosi WiFi -verkkoon

Vodafone Group Plc

Horoskooppi Huomenna

Vodafone

Ajat muuttuvat ... emmekä valittaa!(Kuva: Getty)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Useimmat meistä maksavat sekä vaikuttavista matkapuhelinpaketeista, kun olemme talon ulkopuolella, että erittäin nopeasta WiFi -yhteydestä, kun olemme siellä.



Joten helpottaaksesi kaikkea pientä, Vodafone on päättänyt pakata kaikki Internet -liittymänne hienosti yhteen julkaisemalla Ison -Britannian kaikkien aikojen ensimmäisen 5G -matkapuhelin- ja laajakaistapaketin.

Sitä kutsutaan myös Vodafone Togetheriksi, se ei ole myöskään liian huono, mikä asettaa sinut takaisin 43 puntaa kuukaudessa yhteensä rajoittamaton internet sekä puhelimellasi että kotona ilman lisämaksua 5G: stä.

Jos olet uusi asiakas Vodafonelle, asiat paranevat entisestään, sillä uudet kotisivun laajakaistayhteydet saavat rajoitetun ajan ilmaisen Amazon Echo Plus -palvelun rekisteröityessään.



Älä enää siirry tietoihin, koska WiFi ei lataudu, ja unohdat sammuttaa sen uudelleen (Kuva: Getty)

Jos et halua käyttää kaikkia rajoittamattomia vaihtoehtoja, saatavilla on myös muutamia muita vähemmän anteliaita Vodafone Together -suunnitelmia, joiden hinnat alkavat 31 puntaa kuukaudessa Yhdistetty 18 kuukauden SIM-kortti ja kodin laajakaistapaketti.



On selvää, että jotta voit hyödyntää 5G-ominaisuuksia, sinulla on ensin oltava 5G-yhteensopiva puhelin ja asuttava myös Vodafone 5G -yhteensopivalla alueella.

Ison -Britannian 5G -yhteensopivat puhelimet ovat Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus 7 Pro 5G, LG V50 ThinQ, Huawei Mate 20 X 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G, Oppo Reno 5G ja Royole FlexPai.

Vodafone on lanseerannut 5G -verkon koko Iso -Britanniassa (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Tällä hetkellä lähinnä kaupunkeihin rajoitettu Vodafonen 5G-verkko on saatavana Bristolin, Cardiffin, Glasgow'n, Manchesterin, Liverpoolin, Lontoon, Birkenheadin, Boltonin, Gatwickin, Lancasterin, Newburyn, Plymouthin, Stoke-on-Trentin ja Wolverhamptonin osiin.

Lue lisää

Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Muutto seuraa Vodafonen ilmoitusta, että heistä tulee maailman ensimmäinen operaattori, jonka avulla asiakkaat voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita Amazon Alexastaan ​​mobiilipalvelunsa avulla, mikä tarkoittaa, että voit tehdä sen ilman käsiä.

Voit helposti hallita kaikkea My Vodafone -sovelluksessasi ja saada 15%: n alennuksen kaikista muista matkapuhelimista, jotka he lisäävät tilille.

Katso Myös: