Mihin aikaan Argos aukeaa ja sulkeutuu uudenvuodenpäivänä

Argus

Argos Store

Meillä on pula, kun Argos on avoinna uudenvuoden aikana(Kuva: Getty)Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja


Uusi vuosi saattaa olla joukkojuhlien aikaa, mutta se ei tarkoita, että loppuelämämme tehtäväluettelo pysähtyy.dime bar pääsiäismuna

Olitpa sitten juhlatarvikkeita, myöhäisiä lahjoja tai haluat vain saada talon kuntoon uuteen vuoteen, älä huolestu, koska Argos on edelleen auki.


Argos -myymälät ovat avoinna uudenvuodenaattona ja uudenvuodenpäivänä, mutta aukiolo- ja sulkemisajat vaihtelevat kunkin myymälän mukaan, mutta voit helposti tarkistaa, milloin paikkasi on auki Argosin verkkosivuilla.

Jos aiot palauttaa tuotteen, sinulla on tavallista pidempi aika Argos & apos; Joulun palautuskäytäntö, jossa 11. lokakuuta 2018 ja 25. joulukuuta 2018 välisenä aikana tehdyt ostokset voidaan palauttaa 25. tammikuuta 2019 saakka.huomaa matkapuhelimen

Olemme saaneet täydellisen erittelyn, kun Argos on avoinna uudenvuoden aikana, mutta jos haluat olla erityisen varma, se kannattaa todennäköisesti tarkistaa paikallisessa kaupassasi.

Argos -myymälät ovat avoinna ympäri vuoden


Argoksen uudenvuodenaaton aukioloajat

Uudenvuodenaattona useimmat Argos -myymälät ovat avoinna klo 17.53 asti, vaikka jotkut sivuliikkeet voivat sulkeutua hieman aikaisemmin tai myöhemmin.

rylan clark-neal aviomies

Argosin uudenvuodenpäivän aukioloajat

Useimmat Argos -myymälät ovat uudenvuodenpäivänä auki normaalisti.

Sekä uudenvuodenaattona että uudenvuodenpäivänä kannattaa tarkistaa, kun paikallinen on avoinna Argosin verkkosivuilla.

Lue lisää

Joulukaupan aukioloajat 2019
Suuret supermarketiketjut Sainsburyn Asda Aldi

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.