Google Pixel 2 ja Pixel 2 XL: Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisupäivä, hinta, muotoilu ja Androidin vastauksen tiedot iPhone X: lle

Pixel

Horoskooppi Huomenna

Gadget -fanit, jotka odottavat innolla Googlen seuraavaa suurta tuotetta, näkivät vihdoin valmiin version yrityksen laitteistotapahtumassa keskiviikkona.



Yhtiö ottaa käyttöön Applen iPhone X: n omalla seuraavan sukupolven puhelimellaan. Hakujättiläinen julkaisi 5 tuuman Pixel 2: n ja 6 tuuman Pixel 2 XL: n tapahtumassaan Kaliforniassa.



Kuten viime vuoden laite, se toimii yrityksen Android-käyttöjärjestelmän vakiokantajana, joka näyttää laitteiston integroinnin ohjelmistoon.



Olemme koonneet yhteen viimeisimmät uutiset uudessa puhelimessa, jotta näet, kannattaako iPhone hylätä Googlen Android -vaihtoehdon hyväksi.

Julkaisupäivä

Sekä Pixel 2 että Pixel 2 XL ovat ennakkotilattavissa nyt täällä Isossa-Britanniassa.

Mutta laite toimitetaan vasta 15. marraskuuta. Joten meidän on odotettava hieman pidempään, ennen kuin voimme todella saada sen käsiini.



kuinka paljon maksaa greggs-makkararulla

Hinta

Kuten ensimmäinen Pixel, uudet puhelimet eivät ole halpoja.

Hinnat 5 tuuman versiossa alkavat 629 puntaa 64 Gt: n mallille ja 729 puntaa 128 Gt: n mallille.



stephanie beacham julkkis isoveli

6-tuumaisen version hinnat alkavat £ 799: stä 64 Gt: n mallille ja 899 £: sta 128 Gt: n mallille.

Design

Google seurasi Applen johtoa ja luopui 3,5 mm: n kuulokeliitännästä. Se kuitenkin sanoo, että se sisältää donglen laatikkoon.

Pixel 2: ssa ja Pixel 2 XL: ssä on sama AMOLED -näyttötekniikka kuin ensimmäisessä puhelimessa, mutta suuremmissa laitteissa on kaareva näyttö, jossa on pienemmät kehykset, kuten Samsung Galaxy S8 ja iPhone X.

Puhelimissa on edelleen lasinen takapaneeli, joka oli niin erottuva ensimmäisessä mallissa, mutta se on kutistunut hieman. Nyt on myös värillinen virtapainike.

Yhtiö on pitänyt sormenjälkitunnistimen takana, jossa sormesi luonnollisesti lepää, ja tehnyt siitä nopeamman kuin viime vuoden tarjous.

Android Oreo

Uusien pikselien mukana on esiasennettu Android Oreo. Tämä on yrityksen mobiilikäyttöjärjestelmän uusin versio, ja sen pitäisi tarjota nopeampia latausaikoja ja pidentää akun käyttöikää.

Pixelin Android on yksi puhelimen tärkeimmistä myyntipisteistä, koska laitteisto ja ohjelmisto optimoidaan toisilleen. Ei ole siirrettävää bloatwarea, joka yleensä tukkii kolmannen osapuolen puhelimet.

(Kuva: Google)

lisa marie presley ovat

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on nimeltään Kuva kuvassa, ja se luo pienen laatikon YouTube-videolle tai videopuhelulle, joka on olemassa päänäytön päällä.

Android Oreossa on uusia rajoituksia taustan sijainnille ja WiFi -skannauksille sekä muutoksia sovellusten toimintaan taustalla. Nämä rajat estävät liiallisen käytön - pidentävät akun käyttöikää ja vapauttavat muistia.

Katso Myös: