Suruavat vanhemmat paljastavat syyn tuskalliseen päätökseen lopettaa kärsivän tyttärensä henkinen tuki

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Elämäntuesta riippuvaisen tytön surulliset vanhemmat ovat paljastaneet, miksi he päättivät sammuttaa koneen, joka pitää hänet hengissä.



Kahdeksan kuukauden ikäinen Mimi ja hänen vanhempansa, jotka pysyvät nimettöminä hyökkäyksen pelossa, kertoivat tyttärestään - joka kärsii monimutkaisista sydänvaurioista ja sydämen vajaatoiminnasta - ja heidän tuskallisesta polustaan.



Vain kuuden kilon painoisena hän ei ole tarpeeksi raskas leikkaukseen, mutta lääkärit haluavat antaa hänelle trakeostomian. Silti he ovat joutuneet epätavalliseen tilanteeseen, jossa hänen vanhempansa ovat epävarmoja siitä, haluavatko he jatkaa hoitoa, koska he kokevat, että hän on kärsinyt tarpeeksi.



Hänen vanhempansa pysyivät nimettöminä, koska he pelkäsivät hyökätä (Kuva: Kanava 4)

Tänä iltana kanava 4 esittää tehokkaan ja ajatuksia herättävän dokumentin, joka seuraa lapsia elämän ylläpidosta Southamptonin sairaalan lasten tehohoidossa.

Vaikka kello on varmasti vaikea, se ratkaisee uskomattoman vaikean kysymyksen siitä, riittääkö lapsen elämänlaatu oikeuttamaan kärsimykset ja kustannukset.



Southamptonin lastensairaalan johtaja, tohtori Peter Wilson puhuu hengitysyksikölle ja selittää sitten lääkäreiden moraalisen ongelman.

'He tuntevat, että jokainen osa hänestä on korjattavissa, mutta jos lisäät kaiken yhteen, hänellä ei välttämättä ole elämänlaatua, jota hänen perheensä haluaisi hänen saavan' ', hän sanoo.



Tohtori Wilson lisää: 'Meillä on erityinen moraalinen ahdistus ympärillämme lääkäreinä, koska olemme niin tottuneita korjaamaan asioita, vaikka emme välttämättä usko, että se on oikein, koska perheet haluaisivat meidän tehdä.'

Myöhemmin lääkäriryhmä tapaa Mimin vanhempien kanssa keskustellakseen seuraavista vaihtoehdoista.

Kun isä on kyseenalaistanut, ettei heidän tyttärelleen ollut 'toivoa' leikkaukseen nyt, tehohoitokonsultti John vaatii, että he eivät voi, koska hän ei ole tarpeeksi iso eikä selviä.

Lääkäri yritti selittää kaikki vaihtoehdot (Kuva: Kanava 4)

Pariskunta piti käsiään hädässä (Kuva: Kanava 4)

Kun Mimin äiti tuli kyyneliin ja vaati, ettei hän halunnut heidän tyttärensä kärsivän, Palliatiivisen hoidon johtaja astui sisään: 'Sinä annoit hänelle aikaa kotona ... meillä on joitain päätöksiä ja meillä on mahdollisuus sanoa, 'emme todellakaan halua antaa hänen käydä läpi sitä.'

'' En halua nähdä lasta näin ja sitten häntä on leikattu yksi, kaksitoista ... niin monta kertaa. Se särkee sydämesi ', Mimin isä sanoi. 'Vain nähdä hänet sellaisena ... kuuden kuukauden ikäisenä luulemme hänen kärsineen tarpeeksi.'

lentävät isän pitkät jalat

Hänen äitinsä lisäsi kyynelisesti: 'Olen nähnyt kolme eri lasta, joilla on trakeostomia, he eivät voi tehdä mitään, he istuvat vain pyörätuolissa. Äitinä en halua sitä koko elämäni ajan. En halua hänen kärsivän. '

Se oli vaikea hetki myös henkilökunnalle (Kuva: Kanava 4)

Myöhemmin sydäntäsärkevissä kohtauksissa paljastui, että Mimi vetäytyy hoidostaan.

Kuukausia myöhemmin Mimin vanhemmat puhuvat siitä, miten he ovat selviytyneet hänen kuolemansa jälkeen.

'En voi pukea sitä sanoiksi, se on vain sydäntäsärkevää. Nyt on mennyt kaksi kuukautta ja ajattelimme, että voimme käsitellä sen. Se on kymmenen kertaa vaikeampaa kuin luulimme.

En voi vieläkään nukkua, mikään unilääke ei toimi. En voi mennä takaisin M3 -tietä, sillä tiellä, koska se on liian tuskallista muistaa. Se oli todella vaikea tehtävä. Sinun täytyy olla todella vahva käydäksesi läpi jotain sellaista. '

*Vauvani elämä: Kuka päättää? esitetään tänään klo 21.00 kanavalla 4

Katso Myös: