Harry Styles ja Caroline määräsivät pysymään erossa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

ONE DIRECTION -tähti Harry Styles ja hänen tyttöystävänsä Caroline Flack joutuivat pysymään erossa viime yönä, koska he olivat huolissaan kiistanalaisesta suhteestaan.



Huomasimme 32-vuotiaan Carolinan hiipivän 17-vuotiaan Harryn Lontoon kotiin kantaen erityistä tyynyä pian torstai-iltana kello 19 jälkeen.



Ja X Factor -tähti Harry nähti kantaen ostoskasseja, jotka olivat täynnä ruokaa illalliselle.



Pari lähti sitten kotoa erikseen seuraavana aamuna viikon toisen unen jälkeen.

Mutta eilen illalla, kun Harry ja hänen bändinsä esiintyivät X Factor -finaalin ensimmäisessä erässä, hän ja ITV2: n Xtra Factorin juontaja Caroline erosivat pakotetusti show -pomojen ja Harryn äidin Anne Coxin esittämien huolenaiheiden vuoksi.

tyson fury seuraava taistelu

Halailu



Yksi lähde sanoi: Caroline ja Harry ovat romanssin alkuvaiheessa eivätkä voi pitää käsiään toisistaan.

He haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä ja ajattelivat, että oleminen samoissa TV -studioissa lauantai -iltana olisi loistava tapa tavata toisiaan.



Mutta pomot ottivat heidät molemmat sivuun ja varoitti heitä pysymään erossa.

Vaikka heillä ei ole ongelmia Carolinen suhteessa entiseen kilpailijaan, he pelkäävät vastaiskuja, joita voi syntyä, jos ihmiset näkevät heidät tai kuulevat, että he halailevat ja syövät kulissien takana.

Monet fanit ovat kateellisia suhteesta. Toisten mielestä se on vain väärin.

He luulevat hänen olevan aikuinen nainen ja hän on vielä nuori poika. Jos tämä suhde olisi 32-vuotias mies ja 17-vuotias tyttö, häntä kutsuttaisiin saalistajaksi ja ihmiset olisivat huolissaan siitä, että hän käyttää hyväkseen nuorta tyttöä.

Uskotaan, että hänen äitinsä Anne on huolissaan ikäerosta, mutta hän on suunnitellut tapaavansa Carolinan jouluna.

Lähde sanoi: Kuten kaikki äidit, Anne on huolissaan pojastaan, mutta pitää mielensä avoimena. Ja jos Harry on onnellinen, se on hänelle tärkeintä.

joshua ritchie ex rannalla

Viime viikolla Caroline vaati, ettei hän häpeä suhdettaan Harryn kanssa.

Hän julisti: Minusta tuntuu, että minun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä teen. Mutta se on sosiaalinen asia, että ihmiset eivät hyväksy suuria ikäeroja. Minun on vaikea saada pääni kiinni siitä, että ihmiset sanovat sen inhottavaa. En usko että on.

peoplenews@mgn.co.uk

Katso Myös: