Harry Styles ja Taylor Swift kuvassa romanttisella kävelyllä Central Parkin läpi

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Onko kukaan muu alkanut laulaa Love Is In The Airia?(Kuva: SPLASH)



jacob rees mogg lastenhoitaja

Harry Styles kuvataan huhutun tyttöystävän Taylor Swiftin kanssa romanttisella kävelyllä Central Parkissa tänä iltana.



One Direction -tähti näytti rakkaudelta, eikä voinut ottaa silmiään pois yhdysvaltalaisesta laulajasta, kun he viettivät aikaa yhdessä New Yorkissa.



On raportoitu, että pari on viime aikoina lähestynyt toisiaan, ja Harry kutsui Taylorin mukaansa 1D -esitykseen Big Appleen huomenna illalla.

Ne on jo kopioitu 'Haylor & apos; seuraajiensa toimesta.

Pari vietti aikaa 1D: n kampaajan Lou ja hänen ihastuttavan lapsensa Luxin kanssa.



Katso rakkautta! (Kuva: Twitter / 1DUpdatesHC)

He olisivat mahtava voimapari (Kuva: Twitter / 1DUpdatesHC)




Boybändin fanit ovat seuranneet heitä ympäri kaupunkia, ja jotkut väittävät nähneensä Liam Paynen kädestä entisen tyttöystävänsä Danielle Peazerin kanssa.

Danielle on liittynyt poikien luo uransa suurimmalle keikalle legendaarisessa Madison Square Gardenissa huomenna illalla.

Hän meni ostoksille Eleanor Calderin - Louis Tomlinsonin tyttöystävän - kanssa ennen kuin osui Fifth Avenuelle Liamin kanssa.

Harrylla on hiuksia, se on varmaa (Kuva: JOS)

Useat hotellin ulkopuolella odottavat fanit ilmoittivat, että nuorella oli jalka jalkaansa ajaessaan jahtaessaan taksia, jolla oli irlantilainen hurmuri Niall Horan.

On epäselvää, oliko Niall tietoinen tilanteesta vai ei, mutta hän myöhemmin twiittasi: 'Kaverit, teidän on pysyttävä turvassa, kiitos! Rukoilen sinua! Älä jahtaa autoja ja muuta! Tämä on Manhattan, josta puhumme, vilkkaat kadut. En halua kenenkään loukkaantuvan! Pysy turvassa! & Apos;

Joo, kuulit miehen. Rentoudu. Ei ole niin, että heidät äänestettäisiin vain X -tekijästä ja he voittivat lopulta CHRIS MALONEY.

Taylor, 22, erosi poikaystävästään Connor Kennedystä, 18, (jolla ei ollut muuta mainetta kuin syntyminen ikoniseen Yhdysvaltain poliittiseen perheeseen), ennen kuin hän siirtyi nopeasti (ei sananlaskua) Harrylle.

Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että hän hyppää kaikkien LA-LA-Landin komeiden miesten väliin, Taylor myöntää kamppailevansa 'hitaasti' rakkauden suhteen.

Mielestäni minulla ei ole vaihtoehtoa rakastua hitaasti tai keskinopeudella, & apos; hän sanoi haastattelussa. & apos; teen tai en.

En todellakaan ajattele sitä läpi, mikä on hyvä ja huono asia.

Et katso ennen kuin hyppäät, mikä on kuin: 'Jep, tämä on mahtavaa! Älkäämme ajatelko kahdesti! & Apos; ’Ja sitten olet kuin:’ Ennen lentämme. Nyt kaadumme. Mitä tapahtuu? & Apos;

Hänellä on melko vaikuttava luettelo entisistä poikaystävistä, mukaan lukien Taylor Lautner, Zac Efron, John Mayer, yksi Jonas-veljistä (ei ole väliä kumpi, he ovat kaikki sama henkilö) ja neliömäinen leuka Glee, on todennäköistä, että hän jatkaa melko nopeasti.

Viime kuussa hän paljasti: 'En tiedä, miten saada normaali suhde, koska yritän toimia normaalisti, rakastaa normaalista paikasta ja elää normaalia elämää.

'Mutta kaikessa, mitä tapahtuu minun ja kenenkään muun välillä, on jonkinlainen epänormaali suurennuslasi, kuten kaukoputken linssi.'

Ehdotamme, että jokaisen Taylorin kanssa koukussa olleen kaverin tulisi perustaa oma bändinsä - kutsua itseään entiseksi Flamesiksi - ja kirjoittaa kappale nimeltä ’Se ei ole me, se olet sinä.

Vain ajatus. Sitten taas Harry ei ole viihtynyt hiljaa naisten kanssa ...

Harry Styles ja tytöt, joihin hän on ollut yhteydessä Katso galleria

Katso Myös: