Holly Willoughby julkaisee tähän mennessä rasistisimman kuvan juhliessaan 15-vuotis hääpäiväänsä

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Holly Willoughby jakoi tähän mennessä seksikkäimmän kuvansa juhlii 15 vuotta avioliittoa hänen aviomiehensä kanssa Ja Baldwin .



Viedään Instagram torstaina, Tänä aamuna juontaja, 41, julkaisi mustavalkoisen kuvan itsestään veden alla röyhkeissä mustissa bikineissä.



Pohjat, jotka oli koristeltu sanoilla 'Mrs Baldwin', halasivat hänen derriereään, kun hän leijui veden pinnalla solmun solmimisen jälkeen.



Kuvassa Hollylla on pitkät vaaleat hiukset, jotka on muotoiltu löysäksi. Hän kirjoitti viestiin: 'Rouva Baldwin 4 koskaan... #15 vuotta naimisissa #rakkaus.'

Ystävät ja fanit onnittelivat onnellista paria, ja Vanessa Feltz kommentoi: 'Onnittelut hauskalle, dynaamiselle, viehättävälle ja viihdyttävälle parille. Tässä on ikuisesti.'

Tamzin Outhwaite sanoi: 'Hyvää vuosipäivää… rakastan teitä molempia', lisäsi sydänsilmä-emojin.



  VAROITUS Otettu INSTAGRAMISTA
TEKSTI: Holly Willoughby julkaisee kaikkien aikojen seksikkäimmän kuvansa ja esittelee hiusten muutosta juhliessaan 15-vuotis hääpäiväänsä
LINKKI SIVULLE: https://www.instagram.com/p/Cg2PgKNNcbb/?hl=en
Holly ihastutti fanit kuvallaan ( Kuva: @hollywilloughby/Instagram)
  NORTHAMPTON, ENGLANTI - 10. heinäkuuta: Dan Baldwin (L) ja Holly Willoughby osallistuvat Britannian Grand Prix -kilpailuun Silverstonen Driver Loungessa 10. heinäkuuta 2016 Northamptonissa, Englannissa. (Kuva David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)
Tähdet osallistuvat Britannian Grand Prix -kilpailuun Driver Loungessa
Holly ja Dan ovat olleet naimisissa 15 vuotta ( Kuva: Getty Images Europe)

Yksi fani kirjoitti: 'Te kaksi olette täydellisiä toisilleen', kun taas toinen sanoi: 'Hyvää vuosipäivää rakastajat… rakastan teitä molempia.'

Kolmas kommentoi: 'Hyvää Kristallin vuosipäivää teille kahdelle! Nauti vielä monista onnellisista vuosista yhdessä', ja toinen lisäsi: 'En koskaan tiennyt, että meillä on sama hääpäivä! Hyvää hääpäivää xxx'



Holly ja Dan solmivat solmun Amberleyn linnassa Sussexissa vuonna 2007 satujen seremoniassa.

Kolmen lapsen äiti kertoi äskettäin muutaman lisätietoa suuresta päivästään lifestyle-verkkosivustollaan, Wylde Moon , kutsuen päivää 'maagiseksi' ja 'ylivoimaiseksi'.

  Holly Willoughby
Holly käytti jälleen hääpukuaan kuninkaallisissa häissä
  Holly
Dan ehdotti vuonna 2006 ( Kuva: @hollywilloughby/Instagram)

Hän selitti, kuinka hänellä oli hyvin erityinen visio hääpukulleen - ja että hän käytti sen alla salaista asua uudelle aviomiehelleen.

Holly sanoi halunneensa sen olevan 'erittäin vintage', jossa on paljon pitsiä sekä pitkät hihat, korkea kaula, avoin selkä ja pitkä juna, joten hän suunnitteli sen itse.

Hän lisäsi: 'On tietysti erittäin tärkeää saada alusvaatteet suoraan hääpuvun alle, ja vielä enemmän selkättömän mekon kanssa.

'Upealla ompelijallani oli vintage-kuvio puputyttöasulle.

  Holly
Pariskunta vaikuttaa niin rakastetulta ( Kuva: hollywilloughby/Instagram)

'Hän mukautti 1960-luvun alkuperäisen puputyttökorsetin leikkaamalla selän niin alas, ettei se näkynyt.'

Puhuminen NEWSAM palattuaan häämatkaltaan Holly kertoi, kuinka Dan laskeutui polvilleen pian sen jälkeen, kun he olivat muuttaneet yhteen hänen ollessaan suosikkipaikassaan - kylvyssä.

Hän esitteli hänelle upean pyöreän leikatun timantin platinanauhalla.

Puhuessaan tuolloin hän sanoi: 'Tiedän, että monien ihmisten on melkein pakko pakottaa poikaystävänsä kosimaan, mutta Danin kanssa se oli niin järkytys.

'Tiesin, että olisin hänen kanssaan loppuelämäni, jos hän saisi minut, mutta mikään ei voi koskaan valmistaa sinua siihen, millaista on, kun joku kysyy sinulta.

'En voi ajatella mitään muuta suurta päätöstä, jonka teet elämässäsi niin nopeasti.

'Yhtäkkiä he eivät ole vain joku, johon olet rakastunut, vaan heistä tulee osa perhettäsi.'

Katso Myös: