Kuinka saada halvat The Lion King -teatteriliput Lontoon esityksiin

Teatteriliput

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Disney/Catherine Ashmoren valokuvaus)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Tänä vuonna Disneyn Leijonakuningas -teatteriesitys juhlii 20 -vuotispäiväänsä, joten jos et ole vielä kokenut live -esitystä, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa varata.



Koko perheelle täydellisesti sopivat teatterin kävijät voivat katsoa Simban klassisen aikuistumisen tarinan heräävän eloon lavalla ja laulaa mukana ikonisia kappaleita, kuten & quot; Circle of Life & apos; ja & Can You Feel The Love Tonight & apos ;.

Liput Lontoon Lyceum Theatre -esityksen esitykseen maksavat alkaen 20 puntaa per henkilö, ja ne voi varata useista myyntipisteistä, mukaan lukien ATG -liput , Ticketmaster tai suoraan Lyceum -teatterin lipputulot .

Suosittu Disney-show on matkalla juhlimaan 20-vuotista West End -juoksuaan Lontoon Lyceum Theatre -näyttelyssä, ja esityksiä on Bristolissa syyskuussa ja Edinburghissa joulukuussa.



balaclava mies velvollisuus

Uusi kiertue on toinen kerta, kun show on lähtenyt tien päälle 20 vuoden West End -juoksunsa aikana. Muita päivämääriä on tarkoitus julkaista, mutta Lontoon ulkopuolisten fanien, jotka haluavat varata lippuja, on tarkistettava virallinen Disney verkkosivusto tai ATG -liput rekisteröityä ensisijaiseen pääsyyn, kun liput tulevat myyntiin.

Disneyn leijonakuningas Lyceum Theatre, Lontoo



Paljonko liput ovat?

Liput maksavat 20–245 puntaa per henkilö.

Mistä ostaa?

On olemassa useita myyntipisteitä, joista voit ostaa lippuja - katso koko luettelo alta.

Lue lisää

Teatteri
Halvat teatteriliput Kuinka myydä ei -toivottuja lippuja Hamilton julkaisee lisää lippuja Ystävien musikaali tulossa Iso -Britanniaan

Esityksen kesto?

Esitys kestää kaksi tuntia ja 30 minuuttia (väliaika mukaan lukien).

aldi kalapiirakkasekoitus

Lion King UK -kiertueen päivämäärät

Voit tilata hälytyksiä, kun lisää päivämääriä ilmoitetaan käymällä thelionking.co.uk .

Missä yöpyä, jos vierailet Lontoossa?

Vaikka olet ehkä ostanut halpoja West End -lippuja, Lontoo ei ole juuri budjettiystävällisin paikka, mikä ei ole ihanteellinen, jos sinun on jäätävä esityksen jälkeiseksi yöksi.

Mutta hyvä uutinen on, että Lontoossa on todella paljon hienoja halpoja hotelleja, jotka myös sattuvat olemaan aivan parhaiden nähtävyyksien vieressä, jos haluat myös tehdä nähtävyyksiä!

Katso Myös: