Kuinka saada ilmainen Sky Sports, jos sinulla on Playstation Plus -jäsenyys

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Yhdistä kaksi suosikkiharrastustasi viikon ajan ilmaiseksi(Kuva: Getty)



Halusitpa sitten eturivin sohvaistuimia United v Liverpoolille tai haluat vain katsella koko viikon golfia, Playstation on juuri ilmoittanut tavan saada viikon arvoinen ilmainen TV -yhteys suosikkiurheilulajiisi.



Jokainen, jolla on Playstation Plus -jäsenyys, voi myös saada viikon mittaisen ilmaisen pääsyn Sky Sportsiin Nyt TV.



Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Playstation Plus -tilillesi Sonyn verkkosivuilla täällä, ja he antavat sinulle ilmaisen seitsemän päivän koodin.

Sama tarjous julkaistiin joulukuussa ja huomasi sen kuumia tarjouksia , joten jos olet jo käyttänyt koodiasi viime kuussa, valitettavasti on epätodennäköistä, että saat uuden.

Ainoa ongelma? Sinun on valittava PlayStationin pelaamisen ja jalkapallon katselun välillä (Kuva: E +)



Näyttää myös siltä, ​​että tarjous kestää yhteensä seuraavat 10 kuukautta, joten sinun kannattaa ehkä odottaa raskasta jalkapalloviikkoa, ennen kuin käytät kulkulupasi.

Käyttöehtojen mukaan sinun on annettava maksukortin numero, kun tilaat ilmaisen koodin, vaikka sinua ei veloiteta.



Jos sinulla ei vielä ole Playstation Plus -palvelua tai haluat löytää halvemman tavan uudistaa se, olemme listanneet helmikuun 2019 halvimmat PlayStation Plus -hinnat jäsenyyksille alla, mukaan lukien miten saat 10 puntaa pois 3 tai 12 kuukauden tilauksesta.

Parhaat PlayStation Plus 3 kuukauden tilaustarjoukset

Parhaat PlayStation Plus 12 kuukauden tilaustarjoukset

On myös muita tapoja saada muutama euro pois PlayStation -jäsenyydestäsi (Kuva: päivittäinen ennätys)

Kuinka saada 10 puntaa pois Playstation Plus -palvelusta

Quidcolla on tällä hetkellä 10 puntaa käteispalautusbonusta kaikista yli 10 euron arvoisista peliostoista GAME, Amazon, AO.com, Zavvi, Very ja paljon muuta, joten voit ansaita ylimääräisen kymmenen euroa takaisin, jos päätät hankkia Playstationin Lisäksi lahjakortti uuteen jäsenyyteen.

Sekä kolmen kuukauden että 12 kuukauden Playstation Plus -jäsenlahjakortit maksavat yli kymmenen euroa, ja Quidco on vahvistanut, että 10 punnan käteispalautus toimii, jos uudet sivuston jäsenet ostavat jompaankumman näistä.

Meillä on muutamia muita rahaa säästäviä hakkereita

Ilmainen 10 punnan tarjous on kaikkien uusien Quidco -jäsenten käytettävissä, jotka liittyvät cashback -sivustoon, seuraa heidän & apos; Ilmaista 10 puntaa, kun käytät 10 puntaa pelaamiseen & apos; sivulle ja osta sitten normaalisti jossakin listatuista jälleenmyyjistä.

  1. Rekisteröidy Quidcoon , ilmaiseksi
  2. Seuraa linkkiä heidän sivuiltaan haluamallesi jälleenmyyjälle ja osta normaalisti - niin kauan kuin se on jossakin listatuista jälleenmyyjistä ja käytät vähintään 10 puntaa
  3. Quidco palauttaa sinulle 10 puntaa ja mahdolliset lisäpalautusprosentit kahden viikon kuluessa

Voit lukea kaikki ehdot täältä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Lue lisää

PlayStationin uutisia
Vuoden 2018 parhaat PS4 -pelit tähän mennessä PS4 -omistajat voivat vaihtaa online -tunnuksen Sony työskentelee jo PS5: llä Sonyn patentti paljasti uuden PS5 -ominaisuuden

Katso Myös: