Kuinka puolittaa silmälasien ja piilolinssien hinta vaarantamatta silmiäsi - taitavia tapoja pienentää teknisten tietojen hintaa

Reseptit

Horoskooppi Huomenna

Verkko -ostokset voivat tuoda suuria säästöjä lasissasi

Verkko -ostokset voivat tuoda suuria säästöjä lasissasi



Kuten kaikki silmälasien käyttäjät kertovat, epätäydellinen näkö voi olla vakavasti kallista.



Silmätestit, uudet lasit, kadonneiden tai rikkoutuneiden lasien korvaaminen, kontaktit, piilolinssiliuos - ja tämä ennen kuin puhumme asioista, kuten koteloista, puhdistusliinoista ja vastaavista.



Voit kuitenkin seurata joitain taitavia vaiheita, jotka säästävät silmäsi hoitokustannuksiasi.

Näin voit leikata kustannuksia vaarantamatta standardeja kaikesta testistä objektiiviliuokseen.

Silmätestit

Joillakin ihmisillä on oikeus ilmaisiin silmätesteihin NHS: n hyväksi

Joillakin ihmisillä on oikeus ilmaisiin silmätesteihin NHS: n hyväksi (Kuva: Getty)



hunter ja louise eastenders

Missä tahansa ostatkin silmälasit tai piilolinssit, ensimmäinen askel on saada silmätesti, joka määrittää tarkan reseptisi.

Mutta nämä voivat olla melko kalliita, ja ne voivat helposti palauttaa 20 puntaa pääkadun optikolla.



Silmät on kuitenkin mahdollista testata kuluttamatta penniäkään. Tescon optikot tarjoavat esimerkiksi ilmaisia ​​silmätestejä, vaikka et ostaisi kehyksiä heidän kanssaan, kun taas Specsaversin kaltaiset ilmaisia ​​testikuponkeja .

Joillakin ihmisillä on aina oikeus ilmaisiin silmätesteihin NHS: n hyväksi.

Esimerkiksi alle 15-vuotiaat (tai 18-vuotiaat ja kokopäiväopetuksessa olevat), yli 60-vuotiaat, tietyistä etuuksista, kuten toimeentulotuesta, saavat ihmiset ja sairastuneet, kuten diabetes tai glaukooma, saavat kaikki ilmaiset testit.

Silmätutkimukset ovat ilmaisia ​​kaikille myös Skotlannissa.

Säästävät itse lasit

Specsavers voi sijaita kätevästi pääkadulla, mutta maksat palkkion niiden tiedoista

Specsavers voi sijaita kätevästi pääkadulla, mutta maksat palkkion niiden tiedoista (Kuva: REX/Shutterstock)

Kun olet saanut reseptin, voit ostaa silmälasit pääkadun myymälästä. Tämän reseptin ottaminen ja verkossa siirtyminen voi kuitenkin tuottaa suuria säästöjä.

Optikon velvollisuus on antaa sinulle kopio reseptistäsi, jos haluat sen, joten älä ole ujo.

Miesten peruskehyksen hinta klo Vision Express alkaen 39 puntaa, ja vastaavat hinnat ovat saatavilla Specsavers and Boots Opticiansissa.

Mutta se maksaa romahduksen verkkokauppojen kanssa.

Klo Valitse Tekniset tiedot esimerkiksi peruskehykset alkavat vain £ 6, Suojalasit4U on kehykset alkaen 6,95 £, ja BudgetSpex hinnat alkavat 13 eurosta.

Ja tämä koskee vain peruskehyksiä - erot suunnittelijakehyksiin voivat olla vieläkin selvempiä.

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

Mitä jos en pidä niistä?

Ongelma lasien ostamisessa verkosta on se, että vaikka kehys saattaa näyttää kauniilta näytöltäsi, se ei ehkä näytä niin hyvältä nenäsi.

Onneksi monet silmälasikaupat ovat tietoisia tästä, joten lähetä sinulle kehykset kokeiltavaksi kotona ennen kuin todella maksat niistä.

Esimerkiksi kanssa Lasit suoraan Voit kokeilla neljää kehystä seitsemän päivän ajan täysin ilmaiseksi.

Itse asiassa Glasses Directillä on jopa 'Virtuaalinen kokeilu' -palvelu , jossa voit luoda nopean videon kasvoistasi siten, että kehykset on asetettu päälle, jotta näet, onko se todella sinun tyylisi!

Entä piilolinssit?

Verkkokaupat toimivat paljon halvemmalla myös piilolinsseille

Verkkokaupat toimivat myös halvemmalla piilolinsseille (Kuva: Getty)

Verkko -ostokset voivat tuoda suuria säästöjä piilolinsseissä ja laseissa. Esimerkiksi klo Specsavers 30 parin päivittäisten Acuvue -kosteiden piilolinssien laatikko maksaa 29,50 puntaa.

Mitä enemmän tarvitset ostaaksesi vähintään kolme laatikkoa!

Vertaa sitä Lenstore , jossa sama laatikko maksaa sinulle 15,67 puntaa tai VisionDirect jossa se maksaa vain 12,45 puntaa.

Maksa kerran äläkä koskaan enää maksa - onko laserleikkaus sen arvoista

Vaikka hyvän tarjouksen löytäminen on tärkeää, silmälaserleikkauksen kannalta on tärkeämpää löytää hyvä kirurgi. (Kuva: Getty)

Silmien laserleikkaus on yleistynyt viime vuosina, vaikka hinnat voivat vaihdella voimakkaasti sen mukaan, missä teet toimenpiteen ja mitä olet tehnyt.

Esimerkiksi osoitteessa Optinen Express Lasekin hinnat alkavat 595 puntaa per silmä, kun taas Ultralaasi hinta per silmä on 1 695 puntaa.

Vaikka kannattaa ostaa ostoksia hyvän hinnan saamiseksi, on vielä tärkeämpää mennä luotettavan maineikkaan yrityksen kanssa.

Jos teet huonon päätöksen silmälaseilla, se on helppo korjata. Väärän yrityksen valitseminen silmän uudistamiseksi laserilla ei ole niin helppoa.

Älä unohda tositteita ja rahat takaisin

Aina kun teet ostoksia verkossa, mitä haluat ostaa, sinun tulee aina tarkistaa ensin kuponkikoodisivustot ja cashback -sivustot.

Esimerkiksi, VoucherCodes.co.uk on tällä hetkellä 50% alennus kehyksestä ja 30 puntaa kehyksestä yli 49 puntaa Glasses Directissä, kun taas TopCashback tarjoaa tällä hetkellä cashbackia kaltaisten jälleenmyyjien kanssa Specky Four Eyes ja Smart Buy -lasit .

Näiden ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä päätettäessä, mistä ostaa seuraavat silmälasit tai piilolinssit, vaan pikemminkin säästö bonuksena.

Katso Myös: