Kuinka Justin Timberlake ja Jessica Biel pelastivat avioliitonsa häikäisevän illan jälkeen, herätti romantiikkahuhuja näyttelijän kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty)



Lukitus on tuonut Justin Timberlaken ja Jessica Bielin lähemmäksi.



alesha dixon raskaana 2013

Justin pyysi Jessicalta julkista anteeksipyyntöä sen jälkeen, kun hän oli viettänyt illan yhdessä tähti Alisha Wainwrightin kanssa ja herättänyt romantiikkahuhuja viime vuoden marraskuussa.



Rakkauslinnut ovat kuitenkin saaneet avioliittonsa takaisin raiteilleen, koska itseristyminen on osoittautunut heille 'siunaukseksi', sisäpiiriläisten mukaan.

He heittivät poikansa Silaksen pois karjatilalleen Montanaan sen majesteettisella vuoristoisella taustalla.

Vuorista pariskunta on vaeltanut metsässä ja kalastanut, jotta aika kuluu näinä ennennäkemättöminä aikoina.



Kuinka Justin Timberlake ja Jessica Biel pelastivat avioliitonsa (Kuva: WireImage)

Lähde kertoi Heat -lehti : He olivat vapisevalla maalla, mutta karanteenista on tullut naamioitu siunaus - se on tuonut heidät lähemmäksi toisiaan.



He ovat eristäytyneet karjatilallaan Montanassa, nauttineet vaelluksista metsässä ja kalastaneet sekä muita yksinkertaisia ​​juttuja.

- He ymmärsivät, että he olivat menossa väärään suuntaan, koska Jessica oli työnarkomaani ja Justin oli hiutale, mutta he ovat sitoutuneet koskaan antamaan asioiden mennä niin huonosti.

Justin ja Jessica lähtivät eristetyille vuorille koronaviruksen keskellä (Kuva: Instagram)

NEWSAM Online otti yhteyttä Justin Timberlakeen ja Jessica Bielin edustajiin saadakseen lisätietoja.

Jessica ja Justin palaavat takaisin, koska heidän rakkaustarinansa ulottuu yli kymmenen vuoden kuluttua tapaamisesta vuonna 2007.

He ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta lokakuussa sen jälkeen, kun he olivat solmineet solmun Italiassa vuonna 2012.

Rakkauslinnut ovat kuitenkin saaneet avioliitonsa takaisin raiteilleen, koska itseristyminen on osoittautunut heille 'siunaukseksi', sisäpiiriläisten mukaan (Kuva: Instagram/jessicabiel)

Justin ei ole ujo kertoessaan tunteistaan, kun hän ryntäsi vaimonsa yli tämän 38. syntymäpäivänä aiemmin tänä vuonna.

21 vuotias vauva

Maaliskuussa hän heitti hänelle häikäisevän syntymäpäivälahjan rakkaalleen.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hyvää syntymäpäivää elämäni rakkaudelle… Uusi seikkailu joka päivä ja aarre minulle. En malta odottaa, että saan jakaa näitä paljon enemmän kanssasi, hän kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Kiitos kun jaksat minua, kun haistan funkilta golfkierroksen jälkeen tai kun haistan funkilta yleensä.

'Sinä olet kaikkein kaunein, rakkaani! Palvon sinua. HUZ. ''

Katso Myös: