Kuinka yksi äiti teki miljoonan punnan eBayssa myymällä käytettyjä vaatteita

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Roannan aviomies liittyi eBay -valtakuntaansa viisi vuotta sitten(Kuva: NEWSAMPix)



Äiti, joka sai inspiraation liittyä eBayhin myydessään ei -toivotun Pearl Jam -CD -levyn verkossa vuonna 2001, on paljastanut, että hän on nyt matkalla saavuttamaan miljoona puntaa - ja hänellä on jopa joukko työntekijöitä.



Roanna Korling, Cobhamista, Surrey, muistelee hetkeä, jolloin hän sai inspiraationsa aloittaa oman yrityksen, vuosia ennen kuin hän otti harppauksen lopettaakseen päivittäisen työnsä perheen perustamiseksi ja tullakseen omaksi pomokseen.



`` Työskentelin PA: na, mutta kumppanini Martin ja minä olimme valmiita perustamaan perheen, kun lopetin yhdeksän-viisi vuonna 2015 '', Roanna kertoi NEWSAM Money -lehdelle.

'Olen ollut eBayssa parikymppisestä asti. Haluaisin asettaa itselleni 200 punnan budjetin ja lähteä metsästämään asioita, joita ostaa ja myydä voittoa varten ', hän sanoi.

'Menen TK Maxxiin ja ostan 30 punnan suunnittelija käsilaukkuja myydäkseni 80 puntaa. Aloin vierailla markkinoilla - kerran ostin suurimman osan vatsatanssiasuista, jotka sitten listasin netistä.



- Asiat lähtivät sieltä todella liikkeelle - myin kaikkea hajuvedestä vaihtokaupan vaatteisiin. Käyn merkkivarastoissa ja ostan jäännöksiä myydäksesi verkossa. Ennen listaamista leikkaan etiketit pois ja myyn ne sitten pienellä voitolla. Usein täytän koko matkalaukun varastolla - mutta asia ei ole se, että se ei ansainnut minulle paljon rahaa ja uudelleenluominen oli uuvuttavaa. '

Niinpä Roanna jatkoi työskentelyään ja johti projektiaan sivutoimisena vuoteen 2015 asti, jolloin hän päätti olevansa valmis ottamaan harppauksen perheen perustamiseksi.



9-5 loppu

Hän alkoi ostaa piilotettuja jalokiviä pääkadulta - ja sitten myydä niitä voittoa varten

'' Vuonna 2015 annoin ilmoitukseni ja lähdin ulos ajamaan täsmälleen tätä. Halusin joustavuutta ja vapautta perustaa perhe - ja tiesin, että se ei olisi mahdollista päivittäisellä työmatkalla Lontooseen. '

tosielämän seksinukkeja

Roanna sanoi, että hän alkoi käydä messuilla, joissa hän rakensi suhteita toimittajiin - joitain hän käyttää edelleen.

Silloin hän alkoi keskittyä esineissään rockabilly-, punk- ja 1950 -luvun muotiin - jonka hän sanoo kokemuksestaan ​​löytäneensä olevan vaikea jäljittää.

will smith - skientologia

'Huomasin aukon markkinoilla - joten menin siihen.

Tästä alkuperäisestä ajatuksesta Ro Rox Boutique on syntynyt.

Nykyään pari vaihtaa yli 1300 kohdetta viikossa (Kuva: NEWSAMPix)

'Otin muutaman yhteydenoton toimittajiin ja tein vähimmäistilauksia - joita oli noin kahdeksan erikokoista tuotetta, noin 250 puntaa. Kaikki tuotteet olivat uusia.

'' Sitten menin eBayhin, aloin tarkastella valmistuneita myyntitietoja ja mietin, kuinka paljon voisin myydä jokaisen tuotteen voittoa varten.

'Menestys lähti liikkeelle ja nyt myymme noin 1300 tuotetta viikossa eBayssa ja verkkosivustomme kautta - emme voi uskoa menestystä.'

Neljä vuotta myöhemmin Roannalla ja hänen kumppanillaan Martinilla on nyt varasto New Maldenissa, Etelä -Lontoossa, jossa he työllistävät neljä henkilöä hallitsemaan myyntiään ja liiketoimiaan. Pariskunnalla on myös kumppanuuksia tehtaiden kanssa ympäri maailmaa, jotka valmistavat omia mallejaan.

Ja vastaus on ollut ilmiömäinen. Heidän käsityksensä Michael Jacksonin Parade Jacketista on ollut heidän suurin hittinsä tähän mennessä, kun Ant & Dec, Strictly Come Dancing -esittäjät ja X-Factor-tähdet ovat ostaneet sen.

Hänen miehensä Martin on ollut vastuussa siitä, kun hän synnytti toisen lapsensa kuusi kuukautta sitten (Kuva: NEWSAMPix)

Roanna on juuri synnyttänyt toisen lapsensa, joka on nyt kuuden kuukauden ikäinen, ja hän sanoo, ettei äitiysloman pitäminen ole ollut suuri apu.

Hänen miehensä Martin ylläpitää nykyään varastoa päivittäin-samalla kun hän hoitaa lapsia kotona.

Kuitenkin raskaana ollessaan pari saavutti ensimmäisen miljoonan punnan rajan - heidän suurin virstanpylväs tähän mennessä.

- Viime vuonna kierrätimme yli miljoona puntaa, emmekä odottaneet kasvavan niin nopeasti, kysyntä on ollut tasaista.

'Kun löydät jotain toimivaa, se tarvitsee vain aikaa ja omistautumista. Heti kun menin kokopäiväisesti eBay -myymälääni, voisin siirtää varastot paljon nopeammin. Mitä enemmän aikaa sinulla on, sitä enemmän voit hankkia verkosta ja kasvaa. ''

& apos; Salaisuus on myynnissä & apos;

Roanna ja hänen käskynsä - joka hänen mukaansa johtuu siitä, että sinulla on intohimo rakastamaasi kohtaan

Roanna puhuu neuvostaan ​​kaikille muille, jotka haluavat käteistä eBayssa, salaisuus on 'olla ahne'.

vincent kompany suosittelun riviin

Älä ole ahne voitoista - aloita matalasta ja odota pientä voittomarginaalia. Se on ensimmäinen menestys, joka pitää sinut menossa.

'Myy määriä - mitä enemmän voit myydä, sitä parempi', hän sanoo. 'Tämä voi olla mitä tahansa vanhasta DVD -laatikosta vaatteisiin tai uuteen matkalaukkuun merkkituotteita - temppu on myydä mahdollisimman paljon.

'Ja ole tarkka. Mitä enemmän kilpailua sinulla on, sitä pienemmät myyntimahdollisuutesi ovat, joten yritä kaventaa se tuotteisiin, joita kenelläkään ei ole tarjolla.

'Aloita huutokauppasi 99p: llä - ainakin aluksi. Ebay -algoritmit tarkoittavat, että ostajat eivät todennäköisesti näe kohteita, joiden lähtöhinnat ovat korkeat, joten tavoittele alhaalla ja katso, kuinka hintatarjoukset kasvavat.

'' Lopuksi hän sanoo, että ikimuistoinen nimi kannattaa aina pitää - koska ostajat muistavat sinut ja palaavat jatkuvasti lisää. ''

Harkitsetko yrityksen perustamista eBayssa? Tässä sinun on tiedettävä .

Katso Myös: