Kuinka lukea WhatsApp -viestejä salaa iPhonessa lähettäjän tietämättä

Whatsapp

Horoskooppi Huomenna

Nainen hymyilee puhelimen avulla

(Kuva: Getty)



WhatsApp on yksi suosituimmista viestisovelluksista iPhonessa ja Android -älypuhelimissa, mutta kaikki eivät ole lukukuittiensa faneja.



greg james haastattelee ellie gouldingia

Sovellus näyttää valintamerkkijärjestelmän, kun viesti on lähetetty (yksi harmaa rasti), vastaanotettu (kaksi harmaata punkkia) ja luettu (kaksi sinistä punkkia).



Vaikka tämä voi olla hyödyllistä, jos olet viestin lähettänyt henkilö, voi olla ärsyttävää, jos olet vastaanottaja, koska heti kun nämä punkit muuttuvat sinisiksi, odotat, että vastaat.

Jos yrität tahallisesti toistaa sitä viileänä tai vaikutat saatavilla, voit viivyttää viestin lukemista kokonaan, jotta sinun ei tarvitse lähettää vastausta.

Onneksi on olemassa pari tapaa huijata järjestelmää, ja ihmisille, joilla on iPhone 6s tai uudempi, yksi niistä on rakennettu suoraan sovellukseen.



Hanki ominaisuuksia varhaisessa vaiheessa WhatsApp -beetaohjelmassa

WhatsApp (Kuva: Getty Images)

Sen sijaan, että napautat keskustelua viestillä, jota haluat kurkistaa, paina keskustelua hieman voimalla aktivoidaksesi 3D Touch 'Peek' -ikkuna.



Tästä ikkunasta näet nopeasti aiemmin lähetetyt ja vastaanotetut viestit sekä juuri vastaanotetun viestin.

Sieltä voit joko työntää lujempaa 'poputtaa' ikkunan ja tehdä siitä koko näytön, tai voit päästää irti näytöstä ja pyytää sen viittaamaan aiempaan tilaansa.

Jälkimmäisen tekeminen ei merkitse viestiäsi 'luetuksi' lähettäjän puhelimessa, mikä antaa lisäaikaa vastata ilman painostusta sen henkilön tunteessa, joka olet nähnyt viestin.

suuri kansallinen tv-lähetys 2019

Lue lisää

WhatsApp -huijaukset
WhatsApp SCAM tarjoaa alennuksia Sparissa WhatsApp SCAM tarjoaa alennuksia Amazonille WhatsApp SCAM tarjoaa ilmaisen Lancome -meikin WhatsApp -huijarit kohdistuvat lapsiin

Toinen vaihtoehto on lukea viesti iPhonen ilmoituskeskuksessa, johon pääsee pyyhkäisemällä alas aloitusnäytössä.

Näin voit esikatsella lukemattomia viestejä avaamatta niitä, joten lähettäjä ei myöskään tiedä, että olet lukenut ne.

Kolmas, mutta vähemmän tyylikäs ratkaisu on vaihtaa iPhone 'lentokonetilaan' ennen viestin avaamista.

Tämän avulla voit tutustua WhatsApp -viesteihisi sydämesi sisältöön, kun taas lähettäjä ei jää viisaammaksi.

Varmista vain, että kun olet lopettanut, suljet WhatsAppin ennen lentokonetilan sammuttamista. Näin viesti näkyy edelleen lukemattomana, kunnes päätät avata sen uudelleen.

Tietenkin, jos karkotat mieluummin siniset punkit elämästäsi kokonaan, voit poistaa lukukuittaukset pysyvästi käytöstä iPhonella tai Android -laitteella muutamalla napautuksella.

Avaa vain WhatsApp, siirry kohtaan Asetukset, valitse Tili ja Tietosuoja ja kytke sitten lukukuittaukset pois päältä.

Muista, että jos teet tämän, et voi myöskään nähdä ystäviesi lukukuittauksia, joten et tiedä, ovatko he lukeneet viestisi - mutta ehkä se on armoa.

Katso Myös: