Huawei P10: Ensiluokkaisen kiinalaisen älypuhelimen julkaisupäivä, hinta, tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Nyt laillinen haastaja Applen ja Samsungin kaltaisten kiinalaisen yrityksen rinnalla Huawei is on juuri viimeistellyt tähän mennessä edistyneimmän älypuhelimensa.



Huawei P10 paljastettiin Mobile World Congressissa Barcelonassa. Jolta rehellisesti sanottuna vaikuttaa hieman muodollisuus tässä vaiheessa .



On ollut valtava määrä vuotoja ja spoilereita, jotka paljastivat puhelimen kokonaisuudessaan etuajassa.



Tässä on mitä sinun tulee tietää Huawei P10:stä.

Design

Huawei onnistui hieman P9:llä, jossa oli viistetyt reunat, minimaaliset kehykset ja hyvännäköinen näyttö.

Tämän seurauksena yritys ei ole juurikaan sekaantunut suunnitteluun. P10:ssä on ohut metallirunko, jossa on mattapintainen 'hiekkapuhallus' ja pyöristetyt reunat. Kuten useimmissa muissakin älypuhelimissa, P10:tä on saatavana kahta eri kokoa. Vakioversion lisäksi Huawei on julkistanut P10+:n suuremmalla näytöllä.



Kiehtovaa on, että sormenjälkitunnistin ja kotipainike on siirretty puhelimen takaosasta etupuolelle - samalla tavalla kuin Samsung Galaxy S7.

Huawei on tehnyt suuria muutoksia saatavilla olevien värien valikoimassa. Yritys on tehnyt yhteistyötä Pantone Color Instituten kanssa julkaistakseen puhelimen trendikkäillä väreillä, jotka on suunniteltu 'ilmentämään nykyajan kuluttajan persoonallisuutta'.



Näitä ovat Pantone Greenery (virallinen vuoden Pantone-väri 2017), Dazzling Blue, Ceramic White, Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Rose Gold ja Mystic Silver.

on anthony joshua naimisissa

Kamera

P10:n erottuva ominaisuus on sen kamerajärjestelmä.

P9:n Leica-kaksoislinssisen takakameran menestyksen pohjalta rakennetussa P10:ssä on päivitetty Leica-kaksoiskamera, jossa on 12 megapikselin värikenno ja 20 megapikselin yksivärinen kenno, jotka on suunniteltu tallentamaan yksityiskohtaisia ​​kasvojen piirteitä.

P10:ssä on myös Leica-selfie-kamera, jonka Huawei väittää tuovan 'ammattimaisia ​​studiomaisia ​​tehosteita muotokuvauksen parantamiseksi'.

Puhelimessa on joukko työkaluja valokuvien ja selfien parantamiseen, kuten valotehosteet ja 3D-kasvojentunnistustekniikka.

Huawein automaattinen tunnistusalgoritmi seuraa ympäristön valaistuksen muutoksia ja säätää automaattisesti kuvausasetuksia dynaamisempien muotokuvien saamiseksi.

'Uuden etukameran avulla kuka tahansa voi ottaa täydellisiä muotokuvia Leica-kuvatyylillä, kun taas takakamera tallentaa kasvojen piirteet uskomattomilla yksityiskohdilla herättäen valokuvasi eloisiksi', Huawei toteaa.

'Millä tahansa suunnalla objektiivi on suunnattu, voit tehdä jokaisesta otoksesta kansikuvan, ja ammattimaiset valaistustehosteet tekevät kohteesta erottuvan olosuhteista riippumatta.'

P10:ssä on myös Huawein Hybrid Zoom -tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat keskittyä kuvan tiettyihin alueisiin säilyttäen silti kuvanlaadun terävyyden.

Huawei P10

Tekniset tiedot

Huawei P10:ssä on 5,1 tuuman näyttö, 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt tallennustilaa ja 3 200 mAh akku.

P10+:ssa on 5,5 tuuman näyttö ja joko 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa tai 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Siinä on 3 750 mAh akku.

Puhelimessa (puhelimessa) on Google Android Nougat, mutta niitä peitetään voimakkaasti Huawein omalla Emotion-käyttöliittymällä.

Niissä on myös huippunopea lataus Huawein patentoidun SuperCharge-teknologian ansiosta.

Hinta ja saatavuus

Huawei P10 ja P10+ tulevat saataville Euroopassa ja Kiinassa maaliskuusta 2017 alkaen, ja pian sen jälkeen Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Etelä-Afrikassa ja Venäjällä huhtikuussa 2017.

Isossa-Britanniassa P10:tä myyvät Carphone Warehouse, EE, O2, Three ja Vodafone. P10+:aa myyvät Iso-Britanniassa Carphone Warehouse, EE, Three ja Vodafone.

P10 maksaa 649 € ilman SIM-korttia, kun taas P10+ maksaa 699 € 64 Gt:n versiosta 4 Gt muistilla ja 799 € 128 Gt:n versiosta, jossa on 6 Gt muistia. Iso-Britannian hinnoittelua ei ole vielä julkistettu.

Mobile World Congress 2017

MWC

Messukeskuksen sisäänkäynti ennen Mobile World Congressia Barcelonassa, Espanjassa, 28. helmikuuta 2015.

Messukeskuksen sisäänkäynti ennen Mobile World Congressia Barcelonassa, Espanjassa, 28. helmikuuta 2015. (Kuva: PA)

Tietenkin, jos aiot päivittää matkapuhelimesi tänä vuonna, sinun kannattaa kiinnittää siihen huomiota Mobile World Congress (MWC) 2017

lasten muutto Australiaan

Joka vuosi helmikuussa teknologiayritykset eri puolilta maailmaa laskeutuvat Barcelonaan esittelemään uusimpia älypuhelimiaan, tablettejaan ja puettavia vempaimiaan ja tarjoamaan kurkistuksen digitaaliseen tulevaisuuteen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: