Hymni käytännön esikatselu: Lennä kuin Iron Man Biowaren uusimmassa seikkailussa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Anthem on ollut monien pelaajien tutka pitkään siitä lähtien, kun saimme ensimmäisen vilauksen pelattavuudesta E3 2017 -tapahtumassa. Mutta hypetyksen keskellä on varmasti ollut huolta siitä, missä Bioware ja EA:n uusi projekti sopisi nykyisille markkinoille Divisionin ja Destinyn kaltaisten moninpelien co-op shooter ryöstögenressä.



Tämä on mielessä ja saatuaan joitakin aikaisin käsissä ajoissa peli , Anthemilla on selkeä mahdollisuus olla jotain erityistä. Onnistuin myös keskustelemaan tuottaja Thomas Singletonin kanssa saadakseni tietoa.



Pelaat Freelancerin roolissa, jossa on Javelin - mekaaninen puku, joka on peritty sukupolvien kautta kotisi suojelemiseksi. Javelin hyödyntää Anthemin voimaa, haihtuvaa energialähdettä, joka on yhtä tuhoisa kuin voimakaskin.



Varusta Javelin-pukusi ja tutustu Anthem-maailmaan (Kuva: Bioware / EA)

marco pierre white jr äiti

Valittavana on neljä erilaista keihästä, joista jokaisella on ainutlaatuiset kyvyt. Ensimmäinen on Starter Javelin nimeltään Ranger, joka on monipuolinen jätkä kaikista kaupoista. Se on kaikista helpoin pelata, mutta silti tappava oikeissa käsissä. Seuraavaksi meillä on Colossus - jonka kanssa vietin eniten aikaa - iso jätkä joukkueessa, jolla on valtava puolustus ja todellisia kovia lyöntejä. Tämän tasapainottamiseksi Colossus on hidas, mikä saa sinut pelaamaan kuten tankin kuuluu.

Sitten on Storm Javelin, joka keskittyy tehokkaisiin kaukohyökkäuksiin, mutta mukana tulee matala puolustus. Esikatselutapahtumassa tuntui, että useimmat pelaajat valitsivat tämän, ja Thomasin mukaan se on pelin eniten pelattu. Bioware toimistot: 'Storm on niin ainutlaatuinen ja erilainen. Sen avulla voit pelata monin eri tavoin.



Interceptor on viimeinen, ja tämä on tuhoisa lähitaistelun asiantuntija. Tehokkaiden terien ja nopeiden kykyjen ansiosta voit iskeä ennen kuin vihollinen saa mahdollisuuden taistella takaisin.

Jokainen Javelin-tyyppi keskittyy eri pelityyliin (Kuva: EA / Bioware)



isoveljen silmä 2014

Aloitimme opetusleikillä ja perusmatkoilla vain totutellaksemme pukuihin ja pelin liikkeisiin. Lentävät pelit eivät yleensä ole vahvuuksiani, mutta Anthemin lennonohjaimet Javelinsissä tuntuivat melko anteeksiantavilta, ja ne sopivat hyvin erilaisiin pelityyleihin. Taistelu on sujuvaa ja näimme kunnollisen valikoiman aseita. Koska karttatilassa ei ole juuri mitään rajoituksia sille, missä ja mitä voit tehdä, se tekee mielenkiintoisesta sitoutumisesta Anthemin luomuksiin.

Pelissä on syvällinen räätälöintijärjestelmä, jossa voit spesifioida Javelinsi erikoistumaan johonkin asiaan, sekä mukauttaa sen ulkonäköä. Peliin käytettävissämme olevan rajallisen ajan myötä pystyimme kokeilemaan hieman, kun saimme korkeamman tason hahmon ja joitain esineitä, joilla voi leikkiä, mutta on hienoa nähdä, mitä rakennelmia ja strategioita yhteisö keksii. Tietenkin yritimme saada Javelin näyttämään Iron Manilta. Kukapa ei tekisi, eikö niin?

Mukauta lataustasi ja ulkonäköäsi (Kuva: EA / Bioware)

mitä 116 tarkoittaa

Freeplay-vaihtoehto on loistava lisä peliin, jonka avulla pelaajat voivat hypätä kyytiin, kokeilla uusia Javelins-varusteita tai uusia varusteita ja sitten hypätä tehtäviin sotkematta joukkueen kokoonpanoa. Kartta ja ympäristö itsessään ovat visuaalisesti upeita ja antavat sinulle todellisen mukaansatempaavan pelikokemuksen, minkä eteen joukkue on ilmeisesti työskennellyt kovasti.

Päivittäisiä ja viikoittaisia ​​haasteita on suoritettava ylimääräisen saaliin saamiseksi. Kun kysyin Thomasilta kausiluonteisten tapahtumien todennäköisyydestä, hän sanoi: 'Se on osa live-palvelusuunnitelmaa, emmekä voi vahvistaa mitään juuri nyt, mutta voitte kuvitella, mitä teemme.'

Haasteena on tällä hetkellä kuusi vaikeustasoa ja harrastin sekä Normaalia että Kovaa vaihtoehtoa. Tasot seuraavat Easy, Normal, Hard than Grandmaster, ja siinä on kolme tasoa. Jokaisella korotetulla tasolla vihollisilla on enemmän terveyttä ja enemmän vahinkoa, joten riippuen siitä, kuinka haastavan haluat sen, pelissä on sinulle jotakin. Mitä kovempaa teet sisällön, sitä enemmän saat myös ryöstöä.

Korkeammat vaikeustasot tuottavat enemmän ryöstöä (Kuva: EA / Bioware)

Testaamistamme pelin osista näyttää siltä, ​​​​että Bioware on luonut ainutlaatuisen tunnetun otsikon, jolla on yllättävänkin mukaansatempaava tarina. Outoa kyllä, jopa aikarajoitetun tapahtuman aikana tuntui siltä, ​​että minulla oli jokin yhteys ohjaamaani Javeliniin.

Biowaren maine tarinana on se, mitä EA haluaa korostaa, mikä erottaa Anthemin kilpailijoistaan. Kun Thomasilta kysyttiin, mitä Anthem tarjoaa pelaajille The Division 2:n välittömässä julkaisussa ja Bungie's Destiny -sarjassa, Thomas vastasi: 'Mielestäni se on yhteistyön ja syvän mukaansatempaavan tarinan yhdistelmä, yhteys hahmoosi ja kehitykseen.'

Singletonille jännittävin asia pelissä on 'se, että olemme tehneet hienoa työtä yhdistämällä tarinan ja yhteistyökokemuksen, ja pelin aikana tapamme toimia yhdessä joukkueena.'

mikä tekee meistä brittejä

Biowaren mukaan Anthemin tarina erottaa sen muista (Kuva: EA / Bioware)

Tällä hetkellä Anthem voisi olla mukava sekoitus hardcore-pelaajille ja satunnaisille pelaajille, jotka haluavat vain pitää hauskaa yrittäessään olla Iron Man.

Pelin ennakkotilaaneet tai EA Access- tai Origin Access -tilauksen omaavat voivat pelata Anthemin VIP-betaa Xbox Onella, PS4:llä ja PC:llä perjantaista 25. tammikuuta klo 17.00 alkaen sunnuntaihin 27. tammikuuta asti. Kaikki muut voivat hypätä Anthemin avoimeen demoon klo 17 alkaen. perjantaina 1. helmikuuta sunnuntaihin 3. helmikuuta.

Meillä on päivitys ja tarkempi katsaus pelin julkaisuun 22. helmikuuta.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: