'Olin kaksi, kun isäni ammuttiin': Englannin tähden Raheem Sterlingin emotionaalinen selitys aseetatuoinnille

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Raheem Sterling on selittänyt ase -tatuointinsa emotionaalisen syyn.



mercedes cla 200 amg

Englannin ja Manchester Cityn tähtien uudesta M16 -rynnäkkökiväärimustasta hänen jalkaansa ilmestyi kuvia, kun hän jatkaa valmistautumistaan ​​MM -kisoihin.



Sterlingin tatuointi leimattiin aseiden vastaisten kampanjoijien 'vastenmielisiksi' ja 'täysin mahdottomiksi hyväksyä', mikä viittaa siihen, että se antaa väärän vaikutelman hänen faneilleen.



Lucy Cops of Mothers Against Guns kertoi Sun : 'Hänen pitäisi olla roolimalli, mutta hän haluaa glamourise aseet.

Mutta 23-vuotias on muuttanut selittämään tatuointia ja väittänyt, että se liittyy hänen edesmenneeseen isäänsä, joka murhattiin.

Raheem Sterling näyttää tatuoinnin rynnäkkökivääristä (Kuva: AFP)



Raheem Sterlingin tatuointi (Kuva: Instagram/sterling7)

'Kun olin 2 -vuotias, isäni kuoli ammuttiin kuoliaaksi ja lupasin itselleni, etten koskisi koskaan aseeni elämäni aikana', hän kirjoitti Instagramissa.



'Ammun oikealla jalalla, joten sillä on syvempi merkitys ja se on vielä kesken.'

Sterling oli alun perin jakanut kuvan uudesta tatuoinnistaan ​​maanantaina, kun Englanti valmistautuu viikonlopun yhteenottoon Nigerian kanssa.

Raheem Sterling osallistuu harjoitukseen (Kuva: AFP)

Samaan aikaan Gary Neville on vertaillut Sterlingin urapolkua Valioliigan legendojen Thierry Henryn ja Cristiano Ronaldon uraan.

Puhuessaan aiemmin tällä kaudella maanantai -iltana Football, entinen Manchester Unitedin puolustaja sanoi, että Sterlingin kehitys toistaa sitä, miten Henry ja Ronaldo paranivat 20 -luvun alkupuolella.

Korkeasta kiitoksestaan ​​huolimatta 43-vuotias sanoi, että vielä on paljon tehtävää, ja sanoo, että Sterling pyrkii lisää ensi kaudella.

hampurilainen-kuningas-vauva

'Raheem Sterling ei voi ajatella, että tämä on loppu', hän sanoi MNF: ssä. Hän voitti mestaruuden, oli kaikkien aikojen paras kauden aikana syöttöillä ja maaleilla, mutta siellä on toinen taso.

Sterling nautti upeasta kampanjasta Citylle (Kuva: REUTERS)

Kaksi parasta pelaajaa, joita voin ajatella Valioliigassa viimeisen 20 vuoden aikana ja jotka ovat muuttuneet dynaamisista leveistä pelaajista tuottaviksi maalintekijöiksi, ovat Cristiano Ronaldo ja Thierry Henry.

-Kun ajattelen Thierry Henryä 17-vuotiaana Monacossa, ajattelen kuinka raaka hän oli. Kuinka hän ei tiennyt, milloin tehdä oikea juoksu tai oikea syöttö. Sama oli Cristiano Ronaldon kanssa. Ihmiset unohtavat näiden pelaajien alkuvuodet.

- Haaste on se, minne hän aikoo nyt mennä. Voit nähdä, mihin nämä kaksi menivät.

- Sterling asettaa itsensä aina ulos. Hän pääsee aina sinne, missä sattuu, hän haluaa aina pallon uudelleen ja hän tulee aina seuraavaa tilaisuutta varten. Mutta Guardiola on täysin oikeassa-hänen on parannettava kypsyyttään, viimeistelyään ja päätöksentekoaan viimeisellä kolmanneksella.

ensimmäisen maailmansodan kuvia

Sterling auttoi Cityä saavuttamaan tittelin (Kuva: EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Lue lisää

Siirrä viimeistään
Arsenal taistelee Spursin puolesta Rabiotille Bayern reagoi Martial -linkkiin Liverpool kaipaa Lyonin keskikenttäpelaajaa United valmistelee mega tarjouksen Meksikon tähdestä

Sterling ei ole suuri pallon potkija. Voisiko hän ottaa nurkan? Voisiko hän laittaa kulman kuuden jaardin laatikkoon, joka on lyöty sisään joka kerta? Vastaus on ei. Ronaldo ei voinut tehdä sitä 18 tai 19 -vuotiaana, se on harjoittelua päivittäin, tarkkuus ja tekniikka.

Sterling on sitkeä, hän on ahkera, hän on kova pelaaja, hän on nopea. Hänen on parannettava ja nostettava harjoituksiaan, mentävä kuntosalille, harjoiteltava kentälle ja hän voi saada nuo 25 maalia. ''

Lue lisää

Siirrä viimeistään
Arsenal taistelee Spursin puolesta Rabiotille Bayern reagoi Martial -linkkiin Liverpool kaipaa Lyonin keskikenttäpelaajaa United valmistelee mega tarjouksen Meksikon tähdestä

Englanti aloittaa MM -kampanjansa Tunisiaa vastaan ​​Venäjällä 18. kesäkuuta.

He odottavat pääsevänsä kilpailun pudotuspeleihin Belgian ja Panaman liittyessä heihin G -ryhmässä.

kyselyn lataus

Onko Raheem Sterling SINUN Englannin joukkue?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: