Tärkeä ruutu Universal Credit -hakijoiden on valittava ilmaiset NHS -reseptit

Nhs

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty)



Yleisten luottojen hakijoiden, jotka saavat ilmaisia ​​reseptejä, on pian noudatettava uusia ohjeita saadakseen lääkityksen NHS: lle.



Terveys- ja sosiaalihuoltoministeriö kertoi NEWSAM Moneyille, että se on parhaillaan ottamassa käyttöön uutta prosessia, joka helpottaa järjestelmän piiriin kuuluvien ilmaisen lääketieteellisen avun saamista.



Nykyinen reseptilomake, joka tunnetaan nimellä FP10, on muutettu siten, että se sisältää a & U; valintaruutu Universal Credit -hakijoille, jotka täyttävät ilmaisten reseptien ehdot.

Kaikki yleisluottoa käyttävät eivät kuitenkaan ole oikeutettuja etuuteen, koska monet ihmiset ansaitsevat jo kynnysarvojen yläpuolella.

Universaaliluoton saajat ovat oikeutettuja ilmaisiin resepteihin vain, jos heidän tulonsa ovat enintään 435 puntaa tai 935 puntaa tai vähemmän, jos heillä on lapsi tai he eivät voi työskennellä.



Kantajat Voit lukea lisää kelpoisuusehdoista täältä .

Ne, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia, voivat hakea erikseen NHS: n pienituloinen järjestelmä selvittää, voivatko he saada lisätukea.



Vaihtoehtoisesti tässä on 8 tapaa voittaa - tai alentaa - reseptikulut Englannissa .

Sinun on valittava oikea ruutu (Kuva: PA)

Samaan aikaan kelpuutettuja kehotetaan tarkistamaan oikea ruutu varmistaakseen, etteivät he häviä.

Potilaat voivat selvittää, ovatko he oikeutettuja ilmaisiin NHS -resepteihin, NHS -hammashoitoon ja auttamaan muita NHS -kustannuksia käyttämällä kelpoisuustarkistus verkossa .

Hyvinvointitoimitusten ministeri Will Quince sanoi: 'Olen iloinen siitä, että tämä maalaisjärjen muutos merkitsee sitä, että Universal Credit -käyttäjien on helpompi saada ilmaisia ​​reseptejä.

'Ihmisille on tarjolla valtava määrä tukea, ja ihmisten pitäisi tarkistaa www.understandinguniversalcredit.gov.uk nähdäkseen, mihin muuhun heillä olisi oikeus. '

Universal Credit on muuttuu huhtikuussa maksujen jäädyttämisen jälkeen neljä vuotta .

Perheiden määrä kasvaa 1,7% inflaation mukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että kuukausittainen summasi arviointijaksosi perusteella nousee vastaavasti.

Esimerkiksi joku, joka saa 100 puntaa kuukaudessa, maksu nousee 1,70 puntaa.

Kotitalouksille, jotka saavat 500 puntaa, maksut nousevat 8,50 puntaa ja niille, jotka saavat 1 000 puntaa yleisluottoa, maksuihin lisätään 17 puntaa.

Muutokset vaikuttavat sekä vanhojen etujen järjestelmän että Universal Credit -järjestelmään.

Tämä sisältää ne, jotka saavat työnhakijan korvausta, työ- ja tukilisää, tulotukea, asumistukea, lapsiverovähennyksiä, työssäkäyvää verohyvitystä ja lapsilisää.

Tässä on tänä vuonna kuusi muutosta hyötyy .

Katso Myös: