Maailman pahimman sarjamurhaajan, nimeltään The Beast, mielessä, joka teurasti 400 lasta

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Maailman pahin sarjamurhaaja raiskasi ja teurasti vuosia satoja lapsia - jättäen ruumiiryhmiä kaupungista kaupunkiin - ilman, että kukaan yhdistäisi pisteitä.



Mutta kun poliisi löysi joukkohaudan, joka sisälsi 36 pojan luut - alun perin luultiin saatanallisen kultin teokseksi -, se aloitti polun, joka johtaisi heidät pedofiiliin, joka tunnettiin kylmänä La Bestia - ['The Beast'] , joka tappoi lähes 400 lasta.



Luis Garavito katukauppiaana, hyväntekeväisyystyöntekijänä tai pappina esiintynyt uhri uhkasi uhrejaan, kidutti, silkkisi ja käytti heitä seksuaalisesti hyväkseen ennen kuin hän oli leikannut heidän kurkkunsa, jopa leikannut joiltakin mutaa heidän ollessaan elossa ja jättäen monet sairastaviin asentoihin katkenneilla sukupuolielimillään.



Psykopaatti lukkiutui sen jälkeen, kun hänet oli tuomittu ennätykselliseen 1853 vuoteen vankien taakse Kolumbiassa, ja hän kuvaili helposti turhia rikoksiaan verisesti yksityiskohtaisesti tohtori Mark Beneckelle, ainoalle oikeuslääketieteen tutkijalle, jonka kanssa hän on koskaan suostunut puhumaan.

Luis Garavito nähdään hänen poliisikuvassaan, kun hänet lopulta otettiin kiinni (Kuva: REUTERS)

Tohtori Benecke kyseenalaisti hirviön vankilassa heinäkuussa 2002 ja uudelleen kolme vuotta myöhemmin päästäkseen hänen päähänsä ja selvittääkseen, mikä sai hänet tappamaan yhä uudelleen.



Kävi selväksi, kuinka drifter pystyi houkuttelemaan köyhiä ja haavoittuvaisia ​​lapsia, myös orpoja ja kodittomia poikia, kuolemaan Etelä -Amerikan kaupungin kaupungeissa.

Tavalliselle henkilölle, joka ei tiennyt taustaansa, hän saattoi kohdata ystävällisen ja vilpittömän. Mutta saksalaiselle asiantuntijalle, joka kerran analysoi Adolf Hitlerin ja Eva Braunin kalloja, Garavito oli `` tyypillinen psykopaatti '', joka esitti näyttelyn.



Tohtori Benecke Kölnistä kertoi NEWSAM Online -lehdelle: 'Hän on yksi ystävällisimmistä ja pehmeimmistä ihmisistä, joita olen koskaan tavannut. [Hän] oli hyvin manipuloiva minua kohtaan ystävällisellä tavalla.

Tohtori Mark Benecke oli ainoa oikeuslääketieteen tutkija, joka haastatteli Garavitoa (Kuva: tohtori Mark Beneck/Youtube)

mae west fred west

- Hän on tyypillinen sarjamurhaaja, joka toteuttaa fantasioita. Hän on tyypillinen pedofiili - pehmeä, lempeämielinen ja ystävällinen lapsille ja muille.

'' Garavito kertoi minulle, että hän sääli jopa tappamaansa lasta, koska lapsi oli kertonut hänelle [väärinkäytöstä], ja Garavito saattoi liittyä siihen, koska häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksikäytettynä lapsena koko ajan. ''

Huolimatta ilmeisesti sääli poikaa, Garavito meni eteenpäin ja kidutti hänet kuolemaan.

Se oli yksi lukemattomista kauhistuttavista tarinoista, kun lapsiseksipetoilija tunnusti raiskanneensa ja murhanneensa yli 300 lasta vuosina 1992-1999, kun hän oli 30-40 -vuotias.

Poliisi epäilee, että hän on tappanut lähes 400 ihmistä elämänsä aikana. Suurin osa hänen uhreistaan ​​oli 6–16 -vuotiaita.

Garavito, nyt 63 -vuotias, kuvaili rikollisuuttaan kauheasti ja piirsi karttoja poliisin johtamiseksi paikkoihin, joihin hän hautasi tai kaatoi ruumiita.

Kolumbialaiset sanomalehdet kutsuivat häntä 'Petoksi' ja kutsuivat häntä 'maailman pahimmaksi sarjamurhaajaksi'. Häntä kutsuttiin myös Tribiliniksi, Disneyn hahmon Goofy nimeksi.

Hänen tuomionsa oli yli 1800 vuotta, mutta pelätään, että hänet voidaan vapauttaa jo vuonna 2021, jos leukemia ei tapa häntä ensin.

Moni murha tapahtui samalla tavalla. Garavito vainoi kaupunkien keskustoja ja houkutteli uhrejaan tarjouksilla palkatusta työstä, käteisellä, makeisilla tai laittomilla huumeilla, kun hän esitteli kaikkea kerjäläisestä papiksi.

argos aukioloajat uudenvuodenpäivänä

Hän toteutti murhat piilotetuissa paikoissa, mukaan lukien rinteet ja puiset alueet kaupunkien laitamilla, ja käytti samaa paikkaa yhä uudelleen ja uudelleen ennen kaupungin ohittamista.

Kuinka Garaviton ulkonäkö muuttui vuosien varrella (Kuva: REUTERS)

Joissakin tapauksissa aavistamaton lapsi näki aiempien uhrien hajoavat ruumiit, kun Garavito johdatti heidät paikalle. Mutta silloin oli liian myöhäistä paeta.

Erittäin järjestäytynyt, häikäilemätön ja tuottelias tappaja sitoo uhrinsa ja alkaa kiduttaa heitä pudottaessaan halpaa viinaa.

Kun hän oli lopettanut heidän seksuaalisen hyväksikäytönsä, hän yleensä leikkasi heidän kurkkunsa veitsellä, jota hän kantoi mukanaan, ja jätti heidän ruumiinsa auki.

Hän katkaisi ja katkaisi osan lapsista. Monien löydettiin leikatut sukupuolielimet suuhunsa.

Garavito pääsi eroon rikoksistaan ​​muuttamalla kaupungista toiseen, muuttamalla ulkonäköään ja käyttämällä väärennettyjä nimiä tai varastettuja henkilöllisyyksiä.

Saksalainen tohtori Benecke on haastatellut Garavitoa Kolumbian vankiloissa (Kuva: ullstein bild Getty Imagesin kautta)

Hänen rikollisuuttaan auttoi se, että viranomaiset eivät ymmärtäneet aiemmin, että sarjamurhaaja oli töissä.

Poliisi ei ottanut joitakin tapauksia vakavasti uhrien vuoksi. epäedullisessa asemassa, oli organisatorisia ongelmia, joukkoilla ei ollut rahoitusta DNA -testaukseen eikä säännöllistä sormenjälkien ottamista.

Oli useita menetettyjä tilaisuuksia lopettaa hänen tappamisensa. Yksi tapauksista oli kesäkuussa 1996, kun kadonnut poika löydettiin katkaistuna ja teurastettuna Boyacan kaupungista.

Uhrin äiti sai tietää, että hänen poikansa oli ollut kaupassa tuntemattoman kanssa, joka osti makeisia lapsille.

Kun poliisi kuulusteli Garavitoa, hän myönsi ostaneensa lapsille makeisia, mutta vaati, että hän lähti sitten yksin. Neljä päivää sen jälkeen, kun hänet päästettiin irti, hän tappoi 13-vuotiaan pojan läheisellä Pereiralla.

Lue lisää

Tunnettuja sarjamurhaajia
Yorkshire Ripper lähettää kortin ex & apos; Ted Bundyn kauhistuttava kuoleva toive Venäjän pahin sarjamurhaaja tunnustaa Tappaja keitti uhrit & apos; päät

Viranomaiset eivät aloittaneet pisteiden yhdistämistä, ennen kuin joukkohauta löydettiin Pereirasta, kahvinviljelykaupungista Andien juurella, marraskuussa 1997.

36 pojan kalloja ja luita paljastettiin, vaikka alun perin niiden uskottiin tappaneen saatanallisen kultin. Perustettiin valtakunnallinen työryhmä tutkimaan kuolemia ja tutkimaan muita tapauksia samankaltaisuuksien vuoksi.

Murhien jatkuessa helmikuussa 1998 tapahtui suuri läpimurto, kun kolme 11–13 -vuotiasta poikaa löydettiin kuolleina kukkulalta Genovan kaupungin ulkopuolelta.

He olivat ystäviä, jotka työskentelivät kaduilla myymällä purukumia ja hedelmiä köyhien perheidensä tukemiseksi.

Verisestä paikasta etsivät löysivät veitsen ja paperin, johon oli kirjoitettu osoite. Siitä tuli Garaviton tyttöystävän koti.

Laukku, joka sisälsi kuvia Garaviton uhreista, jotka oli pidetty 'pokaaleina', ja muistiinpanoja, joissa kuvattiin tappajien päivämääriä ja yksityiskohtia, löydettiin tyttöystävän asunnon ja ystävän kodin etsintöjen aikana.

paras maitokorvike vastasyntyneille uk 2020

Mutta poliisi ei kyennyt jäljittämään Garavitoa ja hän vaati lisää uhreja. Marraskuussa 1998 Pereirasta löydettiin 13 lapsen kallo ja luut ja viikkoa myöhemmin joukkohauta, joka sisälsi 12 muun uhrin jäänteet.

päivittäinen peilin etusivu

Lopulta hänet otettiin kiinni huhtikuussa 1999 sen jälkeen, kun karkea nukkuja esti häntä yrittämästä raiskata 12-vuotiasta poikaa Villavicenciossa, mutta poliisi ei tiennyt, että heillä oli tuolloin mies, koska hänellä ei ollut henkilöllisyystodistusta ja antoi heille eri nimi.

Myöhemmin, kun hän kohtasi ylivoimaisia ​​todisteita siitä, että hän oli sarjamurhaaja Luis Garavito, hän tunnusti ja pyysi Jumalalta ja ihmiskunnalta anteeksiantoa.

Hän myönsi tappaneensa 140 lasta 11 maakunnassa ja piirtänyt karttoja ohjatakseen poliisin heidän jäänteisiinsä. Mutta ajan myötä hän kertoi poliisille murhanneensa yli 300 lasta.

Joulukuussa 1999 Garavito tuomittiin yli 1800 vuodeksi vankeuteen, mutta Kolumbian lain mukaan hän voi enimmillään palvella 40 vuotta. Maassa ei ole kuolemantuomiota.

Hänet voitaisiin vapauttaa ensi vuonna 22 vuoden palveluksen jälkeen, koska hän tunnusti ja auttoi poliisia löytämään uhrit. ruumiita.

Kolumbian tiedotusvälineiden mukaan tappajalla on diagnosoitu terminaalinen leukemia.

Häntä pidetään eristyssellissä 24/7, koska pelkää, että vangit murhaavat hänet.

Garavito hyväksyy ruokaa ja juomaa vain muutamilta vartijoilta, joihin hän luottaa, koska pelkää myrkytystä, ja hän harvoin suostuu lähtemään kennostaan. Sanotaan, että hän viettää aikaa korvakorujen ja kaulakorujen tekemiseen ja on rento ja jutteleva vartijoiden kanssa.

Mikä sai hänet tappamaan?

Garaviton lisäksi tohtori Benecke kuulusteli tappajan sisarta, tutkijoita ja sosiaalityöntekijöitä selvittääkseen, kuinka hänestä tuli tällainen hirviö.

Garavitoa käytettiin fyysisesti ja seksuaalisesti hyväksikäytettynä ja laiminlyötynä, kun hän oli lapsi, ja eri miehet olivat raiskanneet hänet kahdesti.

Kolumbian alkoholisti -isä pakotti seitsemän lastaan ​​töihin koulunkäynnin sijasta, kielsi Luisia hankkimasta tyttöystävää ja heitti hänet ulos kotoa useita kertoja soutuamisen jälkeen.

Asiantuntija sanoi, että siihen oli geneettisiä tekijöitä, ja hän saattoi joutua alttiiksi haitallisille aineille ollessaan äitinsä kohdussa.

Garavito jätti perheen kodin teini -iän puolivälissä, mutta kamppaili pidätellä työpaikkaa ja tuli alkoholistiksi. 20 -vuotiaana hän etsi apua masennukseen ja kertoi itsemurha -ajatuksista.

Tohtori Benecke, joka asui Bogotassa tappajan kiinnioton yhteydessä, kuvaili Garavitoa 'kiteiseksi psykopaatiksi' ja 'sadistiksi ja pedofiiliksi', joka toimii vain hyödyttääkseen itseään.

Hän lisäsi: 'Tämä kaikki sekoittuu ja johti tähän epäsosiaaliseen narsistiin, psykopaattiin.

'Kauhea lapsuus ei ole aina läsnä sarjamurhaajissa, mutta täällä se lisäsi sitä.

'Pohjimmiltaan psykopaattiset ihmiset eivät tiedä parempaa tapaa tuntea todellinen, syvä sidos toisiin kuin elämällä fantasioita uhrien kanssa. Se on hulluin sidos, jota voidaan kuvitella. '

Garavito osoitti henkirikoksia ja ei osoittanut katumuksen merkkiä, vaikka väitti haluavansa ymmärtää tekojensa syyn eikä tappaisi enää, jos hänet vapautettaisiin.

Hän moitti tohtori Beneckea, koska tämä ei tuonut hänelle kallista lahjaa.

Tohtori Benecke sanoi: 'Joimme aina kahvia. Hän vaihtoi kahvimukit - hänen ja minun -, jotka henkilökunta toi ensimmäisissä kokouksissamme.

Queens Lady odottaa

- Luulin sen olevan ystävällinen kulttuuriele tai jotain. Kysyin häneltä. Hän oli vaihtanut kupit, koska luuli olevansa myrkytetty.

'Hän ei ajatellut, että voisin silloin myrkyttää. Se on tyypillistä psykopaatille.

'' Hän myös itki nähdessään valokuvan kahdesta ihmisestä, joista hän piti, mutta heti kahvin tullessa hän lopetti itkemisen. Hänen kyyneleensä eivät olleet vakuuttavia.

- Hän sanoi, ettei tappaisi enää koskaan, ja piirsi jopa kartan kaikista paikoista, joihin hän asetti uhrit, ja ruumiit todella löydettiin sieltä.

'Se ei ollut yhteistyötä, vaan vain varsin fiksu peli huomion saamiseksi ja kaikkien lauseiden yhdistämiseksi yhdeksi, ja se toimi.'

Asiantuntija lisäsi: 'Hän on lempeämielinen, ystävällinen, pehmeäpuheinen mies ja monien psykopaattisten henkilöiden tavoin erittäin rehellinen ja avoin, jos haluaa tai jos et tuomitse heitä.

- Opin häneltä paljon, etenkin lasten sieppaamisesta päivänvalossa keskellä kaupunkia, mikä auttoi minua ymmärtämään monia tapauksia myöhemmin.

- Hän on rikostaistelun ydin - miten hän, psykopaatti ollessaan, olisi voinut tulla yhteiskunnan jäseneksi? Onko se mahdollista epäsosiaaliselle, narsistiselle pedofiiliväkivaltaiselle rikoksentekijälle vai ei? ''

Katso Myös: