Sisällä William ja Kate tuskallinen jako, joka teki heidän rakkaudestaan ​​vieläkin vahvempaa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kun hän astui ulos Buckinghamin palatsin parvekkeelle ensimmäistä kertaa miehensä vierellä, Cambridgen uusi herttuatar suuteli hengästyneenä, Vau! Eikä ihme.



Hänen edessään, venytellen The Mallia niin pitkälle kuin hän näki, oli tuhansia onnellisia kasvoja, ihmisjoukkoja, jotka olivat korkealla kuninkaallisella romantiikalla, heiluttivat, hurrasivat ja rukoilivat prinssi Williamia, suutele häntä, suutele häntä.



Kun kaksi miljardia ihmistä katsoi televisiota, William juhlallisessa irlantilaiskaartin univormussaan hymyili morsiamelleen ja sanoi: Oletko valmis? Okei, mennään ...



julkkis isoveli -sarja 2013

Ja hetkiä myöhemmin: Annetaan heille toinen, rakastan sinua.

Williamin yliopiston kultaseni, Kate Middleton, keskiluokka ja hiilikaivostyöläisistä polveutunut, oli naimisissa prinssinsä, ensimmäisen aristokratian ulkopuolisen naisen kanssa, joka avioitui tulevan hallitsijan kanssa 400 vuoteen.

Mikä on näkemyksesi? Kerro mielipiteesi kommenttikentässä



(Kuva: PA)




Mutta tuo suudelma parvekkeella, 10 vuotta sitten huomenna, 29. huhtikuuta 2011, että Alexander McQueenin hääpuku pitsistä ja silkistä sekä kuningattarelta lainattu tiara olivat olleet unelmia vain neljä vuotta sitten.

Unet, jotka murskattiin, kun William lopetti suhteen, kerrottiin puhelimessa Kateen töissä.

Uskotaan, että hän sai kylmät jalat, kun spekulaatiot kasvoivat sitoutumisesta, mutta sekä William että Kate ovat sanoneet, että jako vuonna 2007 vahvisti heitä.

Kate myönsi: Tuolloin en ollut kovin iloinen siitä, mutta se teki minusta vahvemman ihmisen.

Juhlia sisar Pipan kanssa viileässä mekossa

Juhlia sisar Pipan kanssa viileässä mekossa (Kuva: FilmMagic)

Kate ohjasi uutta kurssia eron aikana

Kate ohjasi uutta kurssia eron aikana (Kuva: UK Press Getty Imagesin kautta)

Saat tietää itsestäsi asioita, joita et ehkä ole ymmärtänyt.

Uskon, että parisuhde voi nujertaa nuorena. Arvostin todella sitä aikaa myös itselleni, vaikka en sitä silloin ajatellut.

William sanoi: Olimme molemmat hyvin nuoria… me molemmat löysimme itsemme ja olimme erilaisia ​​hahmoja. Se yritti suuresti löytää omaa tietämme ja me kasvoimme, joten se oli vain vähän tilaa ja se toimi parempaan suuntaan.

Hänen hermonsa olivat ilmeisesti rakentuneet jo jonkin aikaa.

Veljen Jamesin kanssa Dianan konsertissa

Veljen Jamesin kanssa Dianan konsertissa (Kuva: Getty Images)

Kuninkaallinen asiantuntija ja kirjailija Katie Nicholl sanoi, että ennen joulua William oli tullut niin huolissaan, että hän uskoi prinssi Charlesiin ja kuningattareen.

Hän sanoi: William oli miettinyt toisiaan ja istunut isänsä ja isoäitinsä kanssa keskustelemaan avoimesti tulevaisuudestaan ​​Katen kanssa. Molemmat kehottivat häntä olemaan kiirehtimättä mihinkään.

Lähteiden mukaan kuningatar oli pettynyt hajoamiseen.

Katen tapa selviytyä oli piilottaa tunteensa hymyn taakse.

NEWSAMin etusivu tuolloin

NEWSAMin etusivu tuolloin

Tyttö, jota kutsuttiin Waity Katieksi, eli julkisesti parhaan elämänsä, näyttäen Williamille juuri sen, mitä hän puuttui.

Lontoon hotspoteissa oli iltoja, edistyneempiä muotivalintoja, havaintoja Williamin kavereiden kanssa ja jopa välähdys hänen käsilaukussaan olevasta röyhkeästä omatoimikirjasta nimeltä Love Is Not Enough: Smart Woman’s Guide to Keeping (And Making) Money.

Hän jopa liittyi naispuoliseen lohikäärmevenekilpailutiimiin, ja hänet katkesi, näyttäen olevansa valmis ja riippumaton, viipymättä aaltojen läpi.

21 naisen The Sisterhood -niminen tiimi pyrki soutamaan Englannin kanaalin yli kerätäkseen varoja lasten sairaaloille.

Dianan safiiri- ja timanttisormuksella

Dianan safiiri- ja timanttisormuksella (Kuva: Getty Images)

Katen joukkuetoveri Emma Sayle myönsi, että Kate oli koko ajan yhteydessä Williamiin, eikä kulunut kuin kaksi kuukautta, ennen kuin hän alkoi kaipaamaan häntä.

Kuninkaallinen historioitsija Robert Lacey kuvaili, kuinka prinssi sai viestin nopeammin kuin hän tai kukaan muu odotti.

Hänet ja Katea nähtiin suutelevan armeijajuhlilla kasarmeissa Bovingtonissa, Dorsetissa, ja heinäkuussa 2007 Kate ja hänen veljensä James nähtiin Wembleyssä pidetyssä Dianan konsertissa 10 vuoden ajan Williamin äidin kuolemasta. He olivat muutaman rivin Williamin, prinssi Harryn ja hänen silloisen tyttöystävänsä Chelsea Davyn takana.

Kate osallistui Williamin serkun Peter Phillipsin häihin Autumn Kellylle ja otti Williamin paikan, kun hän osallistui ystävänsä häihin Afrikassa.

Dianan safiiri- ja timanttisormus

Dianan safiiri- ja timanttisormus (Kuva: PA)

Ei mennyt kauaa, kun heidän romanssinsa vahvistettiin palaavan, ja Kate muutti Williamin Clarence Housen asuntoon, missä hän palasi armeijan tehtävistä perjantai -iltaisin viihtyisille viikonloppuille.

Jos Waity Katien lempinimi höpisi yhä kuin huono hajuvesi, itsevarma Kate ei olisi voinut välittää vähemmän. Kerrotaan, että kun ystävät kertoivat hänelle, että hänellä oli onni olla Williamin kanssa, hän vastasi: Hänellä on onni olla kanssani.

Pariskunnan uskotaan solmineen avioliiton salaisen tauon aikana Seychellillä. Suunnitelmana oli, että William päättää sotilaskoulutuksensa ennen avioliittoa, ja Kate on sanonut neuvoneen häntä päästämään höyryn ennen avioliittoaan.

Kuvia ilmestyi siitä, miten prinssi tanssi humalassa Michael Jacksonin Billie Jeanin kanssa Lontoon kellaribaarissa naisen kanssa baskissa syyskuussa 2007.

Ajo Martinin palatsista

Ajo Martinin palatsista (Kuva: Getty Images)

Mutta huhtikuussa 2008 Kate oli paikalla, kun William sai siivet, kun hän oli suorittanut lentokoulutuksen RAF Cranwellissa Lincolnshiressä. Sitten hän aloitti tehtävän Britannia Naval Collegessa Dartmouthissa ennen etsintä- ja pelastuslentäjän koulutuksen aloittamista.

Kate puolestaan ​​jätti muotifirman Jigsaw, jossa hän oli ostaja, työskentelemään Middletonien perheyrityksen Party Piecesin kanssa.

Vaikka William ja Kate olivat säännöllisesti erossa, ne sulautuivat yhä enemmän toistensa elämään. Middletonit liittyivät ampumataukoihin Birkhallissa, prinssi Charlesin yksityisessä asunnossa Balmoralin kartanolla, ja William lähti Middletonien kanssa lomalle.

Kerrotaan, että hän rakasti tavallisia kodin mukavuuksia, joita he voisivat tarjota kotonaan Buckleburyssä, Berksissä, jossa hän kerran laskeutui etsintä- ja pelastushelikopteriin puutarhassa.

Älä koskaan missaa kuninkaallista hetkeä

Cambridgen herttuan ja herttuattaren vuosipäivän kuvia

Pysy ajan tasalla kuningattaren, Charlesin, Williamin, Katen, Harryn, Meghanin, Georgen, Charlotten, Louisin, Archien ja muun perheen viimeisimmistä uutisista.

Lähetämme parhaat Royal -uutiset suoraan postilaatikkoosi, joten sinun ei tarvitse missata mitään. Tilaa uutiskirjeemme täältä.

Taistelussa veljeksistä Robert Lacey kirjoitti: Yksi Williamin vuoden pylväistä Sandhurstissa oli ollut hänen säännöllinen perjantai -iltansa pakeneminen Buckleburyyn, missä hän voi romahtaa ja olla Carole -äidin isä sekä hiljainen ja rakastava Michael.

Vuoden 2010 alkuun mennessä sotilaskoulutuksen ollessa käynnissä William joutui paikantamaan RAF -laaksoon Angleseyssä.

macdonald ajaa lähelleni

Tällä kertaa Kate meni hänen kanssaan.

He asuivat yhdessä vuokratun maalaistalon rauhassa. He kävivät pitkiä kävelylenkkejä kokkerspaniellinsä Lupon kanssa, ja heidät nähtiin ostoksilla Waitrosessa.

Sinä lokakuussa William teki salaisen matkan moottoripyörällä nähdäkseen kuningattaren. Hänen tehtävänsä oli kerätä edesmenneen äitinsä Dianan 18 karaatin sininen safiiri ja timanttisormus.

Safarilla Afrikassa myöhemmin samassa kuussa hän kantoi sitä repussaan, peläten menettävänsä sen, ja ehdotti Katea eristäytyneessä paikassa lähellä Kenian vuorta.

Hän ilmoitti kihlauksestaan ​​16. marraskuuta 2010 ja sanoi: Se on äitini kihlasormus. Se on minulle hyvin erityistä ja Kate on minulle hyvin erityinen myös nyt. On oikein, että nämä kaksi yhdistetään.

Hän lisäsi: Ajoitus on nyt oikea. Kuten jokainen kaveri tietää, se vaatii tietyn määrän motivaatiota saadaksesi itsesi liikkeelle.

Heidän ilmoituksensa oli miljoona kuukautta hänen omien vanhempiensa hankalasta kihlaushaastattelusta vuonna 1981.

Kate on saattanut käyttää sinistä mekkoa, kuten Dianan, mutta kaikilta osin tämä todella onnellinen nainen ei olisi voinut olla erilainen. 28 -vuotiaana, yhdeksän vuotta vanhempi kuin Diana kihloissaan, Kate oli luottavainen ja rauhallinen.

Hän sanoi: Luulen, että jos menet jonkun kanssa ulos pitkäksi aikaa, opit tuntemaan toisensa hyvin, erittäin hyvin. Käydään läpi hyviä aikoja, käydään läpi huonoja aikoja.

Kun Kate suuteli Williamia hääpäivänään, se ei ollut vain näyttelyn vuoksi.

Hän oli vanhin morsian, joka meni naimisiin tulevan hallitsijan kanssa, ainoa yliopistokoulutettu. Ja hän suuteli miestä, jonka hän tunsi ja rakasti.

Kun he ajoivat pois Aston Martinilla aloittaakseen avioliiton yhdessä, maailma toivoi heille hyvää.

Katso Myös: