Onko Toys 'R' Us -myymälämme suljettu? Täydellinen luettelo 27 viimeisestä kaupasta päättyy TÄMÄN viikon

Lelut R Us

Horoskooppi Huomenna

Yrityksellä oli 15 miljoonan punnan arvonlisävero - ja se olisi tarvinnut 120 miljoonaa puntaa, jotta se olisi jälleen elinkelpoinen(Kuva: Bloomberg)



Lelut & apos; R & apos; Me pomot olemme vahvistaneet suunnitelmansa sulkea kaikki jäljellä olevat kaupat huhtikuun loppuun mennessä.



Se tapahtuu sen jälkeen, kun järjestelmänvalvojat eivät löytäneet ostajaa yrityksen pelastamiseksi - mukana tuli 15 miljoonan punnan arvonlisävero.



Kaikki sivuliikkeet kaikkialla Isossa -Britanniassa on suljettu 24. huhtikuuta mennessä - tämä koskee myös sen Babies & R & apos; Me käsivarsi.

Lausunnossaan Moorfields Advisory Limited, Toys & R & apos; Me & apos; sanoi, että 25 konttoria suljetaan maaliskuussa.

Tätä seuraa 75 muuta huhtikuussa - joista 12 on jo sulkenut ovensa lopullisesti.



Entä henkilökunta?

Vuonna 1985 perustettu Toys & R & apos; Us on yksi maailman suurimmista vähittäiskauppiaista, jolla on yli 1500 myymälää 33 maassa (Kuva: Bloomberg)

Moorfields Advisory sanoi, että kaikille 2054 työntekijälle on ilmoitettu ja heille maksetaan palkka viimeiseen työpäivään asti.



davina mccall bikinit

Kaikissa myymälöissä jatketaan normaalia kauppaa alla mainittuihin päivämääriin saakka, ja suurilla alennuksilla valtakunnallisesti.

Jopa 70%: n alennukset ovat nyt saatavilla kaikissa myymälöissä, ja polkupyöriä, turvaistuimia, rattaita ja toimintahahmoja on tällä hetkellä tarjolla puoleen hintaan. Muita Managerin erikoistarjouksia on saatavilla valikoiduista tuotteista kaupoissa.

Simon Thomas Moorfieldsissa sanoi: 'Olemme kiitollisia kaikkien Toys & R: n työntekijöiden kovasta työstä. Me & apos; tänä erittäin vaikeana ja haastavana aikana.

- Teemme tiivistä yhteistyötä sulkemisten kohteena olevien 2 000 työntekijän kanssa varmistaaksemme, että he saavat irtisanomisille ja muille korvauksille tarvitsemansa tuen.

'Kaupat ympäri läänää ovat avoinna normaalisti viimeiseen kaupankäyntipäivään asti, ja kannustamme ostajia hyödyntämään suurimmat tarjoukset. Laajennetut, jopa 70%: n alennukset ovat voimassa tästä päivästä lähtien, ja tarjouksia on saatavilla joillekin tunnetuimmista tuotemerkeistämme. ''

Täydellinen luettelo kaupoista, jotka suljetaan ja milloin

Seuraavat kaupat suljetaan huhtikuussa - tarkat päivämäärät on lueteltu alla. Välillä kauppa jatkuu normaalisti, mutta lahjakortteja ei hyväksytä.

Jos olet ostoksilla myynnissä, varmista, että tiedät hyvitys- ja vaihto -oikeutesi.

Maanantai 23. huhtikuuta

Tiistaina 24. huhtikuuta

  • Southampton

  • Belfastin linnaoikeus

  • Swindon

  • Brent Cross

  • Warrington

  • Chester

  • Nottingham

  • Derby

  • Croydon

  • Dundee

  • Norwich

  • Coventry

  • Sheffield

Lelut & apos; R & apos; Yhdysvallat lopettaa myynnin: Sinun oikeutesi ostaa tavaroita

Jos toivot löytäväsi joitakin leluja & apos; R & apos; Me myynti, tässä ovat oikeutesi - ja miten se tehdään turvallisesti.

zac efron toppi pois

Jos ostat yli 100 punnan arvoisia tavaroita, sinun kannattaa maksaa (ainakin osasta) luottokortilla, jotta olet suojattu osion 75 mukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että jos tapahtumasi menee pieleen, voit vaatia rahat takaisin kortin tarjoajalta.

Voinko vielä palauttaa tavarat?

(Kuva: REX/Shutterstock)

rhod gilbert tyttöystävä sian harries

Lelut & apos; R & apos; Emme enää hyväksy palautuksia palautuksista, mutta käsittelemme vaihtoja. Jos muutat mieltäsi ja tavarasi on avaamaton - ja jälleenmyyntikuntoinen - käy paikallisessa myymälässäsi (tai lähimmässä kaupassa), jossa on ostotodistus, vaihtaaksesi sen.

Lue lisää

Kuluttajien oikeudet
Oikeutesi pääkadun hyvitykseen Kuinka valittaa palkkapäivälainasta Matkapuhelinsopimukset - oikeutesi Huonot arviot - kuinka saada hyvitys

Mitä kanta -asiakaskortilleni tapahtuu?

    Lelut & apos; R & apos; Olemme poistaneet kanta -asiakas- ja lahjakortit - tämä tarkoittaa, ettei uusia myönnetä eikä kuponkeja hyväksytä.

      Tuote, joka minulla on, on viallinen

      Kun yritys siirtyy hallintoon, menetät laillisen oikeutesi virheellisen tuotteen hyvitykseen.

      Kuitenkin tässä tapauksessa Lelut & Ap; Me olemme sanoneet, että se käsittelee vaihtoja ja hyvityksiä viallisista tuotteista. Jos sinulla on viallinen kohde, sinun kannattaa ne lajitella ennemmin kuin myöhemmin.

      Jos ostat loppumyynnistä kohteen, joka myöhemmin todetaan vialliseksi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

      • Mene kauppaan ratkaisemaan se ASAP

      • Ota yhteyttä pankkiisi ja lunasta se takaisinperinnän kautta. Tämä on prosessi, jossa pankkisi palauttaa rahat myyjältä puolestasi. Mutta toimi nopeasti, selittää James Walker resol.co.uk - Jos yritys on jo kaatunut, voi olla liian myöhäistä. Soita pankkikortin tarjoajalle ja pyydä heitä veloittamaan rahat takaisin mahdollisimman pian.

      • Jos tuote oli 100 puntaa tai enemmän ja maksoit luotolla, ilmoita siitä korttisi tarjoajalle, joka on yhteisvastuussa myynnistä. Voit lukea lisää osiosta 75 oikeuksistasi täältä.

      • Samanlainen sääntö pätee, jos maksoit PayPal -palvelun kautta, koska sen ostajansuojakäytäntö kattaa sinut.

      Luotto- ja maksukorttien tapaan voit mennä maksuttomaan rahoitusasiamiespalveluun, jos et ole tyytyväinen riidan lopputulokseen.

      Voit lukea lisää Lelut & apos; R & apos; Tässä me kuluttajien oikeudet.

      Katso Myös: