Jamie Redknapp tekee noloa ilmassa puhuessaan Chelsean Thiago Silvasta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Chelsea-fanit kritisoivat Jamie Redknapppia sen jälkeen, kun hän oli häpeällisesti unohtanut, että Thiago Silva on voittanut Mestarien liiga .



Redknappin Sky Sports -kollega Alan Smith kruunasi Silvan ottelun mieheksi autettuaan Chelsea 1-0 voittoon Everton . Brasilialainen aloitti ensimmäisen pelin Bluesin takakolmikossa Valioliiga kausi.



Hänen esityksensä ansaitsi hänelle paljon kiitosta katsojilta , mukaan lukien Redknapp. Mutta entinen Liverpool ja Tottenham keskikenttäpelaaja teki valtavan huumorin väittäessään, ettei Silva ollut kaikkien aikojen parhaiden puolustajien joukossa, koska hän ei ollut voittanut Euroopan Cupia.



'Hämmästyttävä pelaaja, hänellä on tämä kyky, se on kuin magneetti, hän on niin rauhallinen. Yksi upeista puolustajista, joita olemme mielestäni koskaan nähneet. Luulen, että hän on voittanut 23 suurta pokaalia, ainoa asia, joka on välttynyt häneltä on Mestarit Liiga', hän kertoi Sky Sportsille.

'Siksi hän ei ehkä ole Maldinin, Baresin haarukissa, hän on yksi suurimmista puolustajista, on ilo katsoa. ​​Ja tehdä sitä edelleen tällä tasolla ja näyttää niin rauhalliselta nopeassa raivossa, juuri niin varma.'

Redknapp oli selvästi unohtanut, että Silva aloitti vuoden 2021 Mestarien liigan finaalin, pelin, jonka Blues voitti Manchester City . Vaikka Silva oli joutunut eroon loukkaantumisen vuoksi, hän ansaitsi silti Mestarien liigan voittajan mitalin.



Theresa may pitkät hiukset

OTA KANTAA! Kuka oli ottelun miehesi, kun Chelsea voitti Evertonin? Kommentoi alle .

 Silva näytteli, kun Chelsea voitti Evertonin
Silva näytteli, kun Chelsea voitti Evertonin

Entisen Englanti-tähden unohtaminen näki hänet Chelsean kannattajien räjäyttämän sosiaalisessa mediassa. Vaikka jotkut myönsivät, että hän saattoi tarkoittaa Valioliigaa Mestarien liigan sijaan, Bluesin seuraajat lähtivät raivoissaan.



'Jamie Redknappin kommentit Thiago Silvasta ovat vain äärimmäisen kiusallisia. Oletan, että hän tarkoitti Valioliigaa - mutta silloinkin hän liittyi liigaan 35-vuotiaana. Jos VVD/Dias pelaa edelleen tällä tasolla 35-vuotiaana, olen erittäin vaikuttunut', yksi fani sanoi.

Toinen lisäsi: 'Redknapp ei tiedä, että Thiaga Silva voitti Mestarien liigan.' Kolmas sanoi: 'Miksi Redknapp sanoi vain, ettei Silva ole voittanut Mestarien liigaa? Miten nämä ihmiset saavat tästä palkkaa.'

Neljäs huusi: 'Jamie Redknapp on todella hölmö tuosta lainauksesta, koska hän ilmoittaa syyn, miksi hän ei sijoita Silvaa CB-sarjan kärkiluokkaan, johtuu siitä, ettei hän voittanut UCL:ää... unohtamatta Thiago Silvan voiton itse asiassa Mestarien liigan vuonna hänen ensimmäinen kautensa Chelseassa!'

Toinen lisäsi: 'Jamie Redknapp Thiago silvassa 'ainoa asia, jota hän ei ole voittanut, on Mestarien liiga'. Nah, hän aloitti vasta finaalissa, jonka Chelsea voitti kaksi kautta sitten.' Ja kuudes päätteli: 'Jamie Redknapp sanoi, että Thiago Silva ei ole koskaan voittanut Mestarien liigaa, on todella hauskaa.'

Ennen Redknappin unohtamista Silva oli pelannut kaikki 90 minuuttia Bluesissa Goodison Parkissa. Jorginhon ensimmäisen puoliajan rangaistus rangaistus oli riittävä varmistamaan kaikki kolme pistettä, ja voitto nostaa hänet kuudenneksi Valioliigan alkuvaiheessa.

Katso Myös: