John Lewis leikkaa No Quibblesin 90 päivän palautuspolitiikan uusien sääntöjen mukaisesti - tämä on muuttumassa

John Lewis

Horoskooppi Huomenna

John Lewisin myymälä

John Lewis on tarkistanut erittäin anteliasta palautuspolitiikkaansa - ja muutokset ovat tulossa ensi viikolla(Kuva: Getty)



Jos olet tavallinen ostaja premium-tavaratalossa John Lewisissa, saatat olla pettynyt huomatessasi, että jälleenmyyjä aikoo leikata runsaan 90 päivän hyvityskäytännön 35 päivään.



High Street -ketju kertoi NEWSAM Money -sääntöjen muuttuvan - suurin osa asiakkaista ei kuitenkaan vaikuta, koska keskimäärin kaikki palautetut tuotteet tuodaan takaisin myymälään - tai sen keskusvarastoon 35 päivän kuluessa.



Kotkasilmäiset tarjoukset-verkkosivuston jäsenet HotUkDeals jakoi viimeisimmän päivityksen ostoksen harrastajille verkossa perjantaina - muutoksen tulee voimaan 1. helmikuuta 2017.

John Lewis sanoo, että se varoittaa asiakkaita, jotka ostavat tuotteita lähipäivinä, välttääkseen, että ostajat joutuvat uuden säännön ulkopuolelle, joka on huomattavasti lyhyempi, mutta silti pitempi kuin keskimääräinen palautuskäytäntö pääkadulla.

John Lewisin tiedottaja sanoi: 'Meidän 35 -päiväinen, ei vitsailua, palautuspolitiikka ei -toivotuille tuotteille, jotka otamme käyttöön ensi viikolla, on yksi kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjien parhaista palautuskäytännöistä.



Ennen kuin teimme muutoksen, kysyimme asiakkailtamme käytännöstämme ja totesimme, että yli 85% ei tiennyt ei -toivottuja tuotteita koskevasta käytännöstämme ja yli 90% asiakkaista, jotka muuttavat mieltään tuotteen suhteen, palauttavat sen takaisin 35 päivän kuluessa.

'' Nykyään tuotevalikoimamme, erityisesti vaatteet, muuttuvat paljon useammin kuin ennen, ja tuotteiden tuominen takaisin, kun tuotteet ovat loppuneet, voi johtaa pettymykseen.



'' Lisäksi asiakkaat voivat nyt palauttaa John Lewisin tuotteen paljon helpommin yli 400 toimipisteessä eri puolilla Iso -Britanniaa. ''

Tällä hetkellä John Lewisin politiikassa todetaan seuraavaa:

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokseesi, mutta jos et ole, palauta käyttämätön tuote meille 90 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.

Palautuksen jälkeen hyvitämme tilauksen alun perin tehneen ja maksaneen henkilön. Tämä sisältää alennus- ja hintaerät.

Ensi viikolla uudet säännöt merkitsevät kuitenkin sitä, että sinun on saatava palautuksesi päälle, jotta et menetä rahojasi takaisin. Uudet säännöt päivitetään kuitin takana.

Kuten aina, jos sinulla ei ole ostotodistusta käsillä, kauppa 'antaa sinulle lahjakortin nykyisen myyntihinnan arvoiseksi'.

Entä tuotteet, jotka olen juuri ostanut?

Kaikki tuotteet, jotka on ostettu ennen 1. helmikuuta, jatketaan 90 päivän säännön mukaisesti-mutta jos päätät palauttaa tai vaihtaa tuotteen, siirryt 35 päivän käytäntöön.

john travolta pojan kuolema

Entä jos tuotteeni on viallinen?

Kuluttajaoikeuslain mukaan kaikkien tuotteiden on oltava tyydyttävän laadukkaita, tarkoitukseensa sopivia ja kuvattuja.

    Jos uskot, että sinulle on myyty viallinen tuote, sinulla on oikeus palauttaa vakuutuksesi - tämä on tehtävä heti, kun huomaat, että tuote on vahingoittunut/viallinen tai ei kuvatulla tavalla.

    John Lewis sanoo, että jos näin käy, voit soittaa heidän teknisen tuen neuvontapuhelimeensa numeroon 0330 123 0106 arkisin klo 8–21, lauantaisin klo 8–20 ja sunnuntaisin klo 10–18.

    Muista pitää mallinumerosi käsilläsi, kun soitat, sillä tämä auttaa heitä käsittelemään hyvityksen tai korvaamisen.

    Jos viallista tuotettasi ei ole luokiteltu sähkölaitteeksi, soita sen asiakaspalveluun numeroon 0345604949 ja pyydä tilausvahvistusnumero käymään tai käy paikallisessa John Lewisin haara .

    Lisätietoja siitä, mikä on laillisesti luokiteltu vialliseksi tavaraksi, on osoitteessa Kumpi? verkossa täällä . Lisätietoja John Lewisista & apos; palauttaa politiikan kokonaisuudessaan, Klikkaa tästä .

    Lue lisää

    Kuluttajien oikeudet
    Oikeutesi pääkadun hyvitykseen Kuinka valittaa palkkapäivälainasta Matkapuhelinsopimukset - oikeutesi Huonot arviot - kuinka saada hyvitys

    Katso Myös: