Johnny Depp 'ei ollut koskaan sama' Winona Ryderin eron jälkeen, kun hän 'otti sielunsa'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

1990 -luvun alussa Johnny Depp ja Winona Ryder olivat kaupungin kuumimpia pareja - nuoria, kauniita ja täysin erottamattomia.



Lukittuaan silmänsä Great Balls of Fire! -Esityksessä New Yorkissa vuonna 1989, pari aloitti intohimoisen neljän vuoden romanssin ennen kuin kaikki hajosi ja jätti molemmat tuhoisiksi.



Mutta jakautumisestaan ​​huolimatta Hollywood -tähdet ovat aina pysyneet lähellä.



Näyttelijä, 57, menetti tänään tapauksensa News Groupin sanomalehtiä vastaan ​​The Sunissa vuonna 2018 julkaistusta tarinasta, joka merkitsi häntä 'vaimon lyöjäksi'. kun hänen entinen vaimonsa Amber Heard, 34, syytti häntä väärinkäytöstä - väitteen hän kiisti jyrkästi.

Tähden entisenä Winona, 49, esitti todistajanlausunnon kunnianloukkaustapauksessa heinäkuussa.

Johnny Depp ja Winona Ryder olivat kaupungin kuumin pari 1990 -luvun alussa

Johnny Depp ja Winona Ryder olivat kaupungin kuumin pari 1990 -luvun alussa (Kuva: WireImage)



peter turner ja gloria grahame

Siinä hän totesi olevansa järkyttynyt, hämmentynyt ja järkyttynyt & apos; väitteiden perusteella.

Hänen lausuntonsa

Ajatus siitä, että hän on uskomattoman väkivaltainen henkilö, on kaukaisin asia Johnnystä, jonka tiesin ja rakastin. En voi kääntää päätäni näiden syytösten ympärille '', hän kertoi Lontoon High Courtille.



- Hän ei ollut koskaan väkivaltainen minua kohtaan. Hän ei koskaan kohdellut minua väärin, ei koskaan. Hän ei ole koskaan ollut väkivaltainen tai loukkaava ketään kohtaan, jonka olen nähnyt.

Beetlejuice -näyttelijä jatkoi: Tunnen hänet todella ja rehellisesti vain todella hyvänä miehenä - uskomattoman rakastavana, erittäin huolehtivana kaverina, joka suojeli minua ja ihmisiä, joita hän rakastaa, ja tunsin oloni niin hyvin, hyvin turvalliseksi hänen kanssaan.

- En halua kutsua ketään valehtelijaksi, mutta Johnnyn kokemukseni perusteella on mahdotonta uskoa, että tällaiset kauhistuttavat väitteet ovat totta. Minusta on erittäin järkyttävää, kun tunnen hänet niin kuin minä.

Johnny ehdotti Winonaa vain viiden kuukauden seurustelun jälkeen

Johnny ehdotti Winonaa vain viiden kuukauden seurustelun jälkeen (Kuva: Ron Galella -kokoelma Getty Imagesin kautta)

Rakkautta ensisilmäyksellä

Johnny oli vain lyhyesti seurustellut näyttelijä Christian Slaterin kanssa, ja hän oli 17-vuotiaan Winonan ensimmäinen suuri rakkaus.

Kun tapasin Johnnyn, olin puhdas neitsyt, hän sanoi kerran.

the eagles tour uk 2014

'Hän muutti sen. Hän oli ensimmäinen kaikessa. Ensimmäinen oikea suudelma. Ensimmäinen oikea poikaystäväni. Ensimmäinen morsiameni. Ensimmäinen kaveri, jonka kanssa harrastin seksiä. '

Heillä oli ensimmäinen treffi ystävänsä luona ja häntä hämmästytti kuinka ujo & apos; Johnny, silloin 26, oli. Ja hän oli yhtä kiehtova, rakastui lujasti ja nopeasti.

beth ja jack ympyrä

'Se oli aivan kuin mitään ennen', hän sanoi aiemmin, 'Olimme koko päivän… ja yön, ja olemme olleet siitä lähtien. Rakastan häntä enemmän kuin mitään koko maailmassa. '

He lukivat yhdessä Beat -runoutta, keräsivät Jack Kerouacin kaltaisten kirjojen ensimmäiset painokset ja kuuntelivat heidän kappaleitaan - Madonnan Crazy For You ja Berliinin Take My Breathe Away.

Täysin erottamattomana pari näytteli yhdessä 1990-elokuvassa Edward Scissorhands ja vain viiden kuukauden seurustelun jälkeen Johnny pyysi Winonaa vaimokseen.

Winona kirjoitti todistajanlausunnon Johnnyn tueksi kunnianloukkausta koskevaa oikeudenkäyntiä varten

Winona kirjoitti todistajanlausunnon Johnnyn tueksi kunnianloukkausta koskevaa oikeudenkäyntiä varten (Kuva: Ron Galella -kokoelma Getty Imagesin kautta)

27 vuoden aikana ei ole ollut mitään verrattavissa tunteisiin, joita minulla on Winonan kanssa, hän kertoi People -lehdelle tuolloin.

Ja toisessa haastattelussa lyönyt tähti julisti, että hän antaisi henkensä Merenneitojen näyttelijän puolesta ja purskahtaa: Rakastan häntä niin paljon. En tiedä mitä tekisin ilman häntä. Rakastan sitä tyttöä. Rakastan häntä. Rakastan häntä melkein enemmän kuin itseäni.

Sydäntäsärkevä jako

Mutta valitettavasti kesällä 1993 pari erosi, ja Winonan edustaja syytti ikäänsä ja kertoi People: He ovat nuoria ja he kasvoivat erilleen.

Pari näytteli yhdessä elokuvassa Edward Scissorhands

Pari näytteli yhdessä elokuvassa Edward Scissorhands (Kuva: Moviepix)

Johnny syytti hänen rehellisyyttään ja kertoi Los Angeles Timesille: 'On erittäin vaikeaa olla henkilökohtainen elämä tässä kaupungissa. Suhteeni Winonaan oli minun virheeni olla yhtä avoin kuin olimme, mutta ajattelin, että jos olisimme rehellisiä, se tuhoaisi sen uteliaisuushirviön.

velvollisuus tositarina

'Sen sijaan se ruokki sitä, antoi ihmisille luvan tuntea olevansa osa sitä.'

Sydämensärkyisenä hän palasi työskentelemään Ed Woodin parissa, missä ohjaaja Tim Burton kertoi tulevansa töihin kyynelten tulvissa.

Tuli niin paha olo. Kysyin häneltä, miksi näin tapahtui, mutta hän sanoi vain: 'Se ei ollut hänen vikansa, se oli minun'. Timin sanotaan muistaneen.

Lisäksi tähden - joka on ollut ystäviä Johnnyn kanssa vuosikymmenien ajan - sanotaan väittäneen, että särkynyt tähti ei ollut koskaan sama eron jälkeen, vaikka hän alkoi seurustella Kate Mossin kanssa 12 kuukautta myöhemmin.

Johnny tapasi brittimallin Kate Mossin eron jälkeen Winonasta (Kuva: WireImage)

'Se ei ollut sama kuin Winona. Minusta tuntui oudolta olla hänen ympärillään, koska hän ei enää käyttäytynyt kuin Johnny. Se on melkein kuin Winona olisi ottanut Johnnyn sielun, Johnnyn rakkauden ', hän kertoi.

Winonalle hän kääntyi pimeään masennukseen ja hänelle määrättiin unilääkkeitä, kun hänelle oli diagnosoitu ennakoiva nostalgia - akuutti suru, joka aiheutui jättämällä jotain erityistä.

42:n henkinen merkitys

Meneessään itsetuhoiseen tilaan hän yritti hukuttaa surunsa viinaan, mutta melkein kuoli, kun sytytetty savuke sytytti hotellihuoneensa.

Hän sanoi: ”Yritin olla alkoholisti kaksi viikkoa; viettää paljon aikaa hotellihuoneessani; juomaruuvimeisselit minibaarista; tupakoi ja kuuntelee Tom Waitsia.

Johnny ja Amber Heard erosivat vuonna 2016

Johnny ja Amber Heard erosivat vuonna 2016 (Kuva: Getty Images for Elysium)

'Eräänä yönä nukahdin sytytetyllä savukkeella ja heräsin liekkeihin. En ole käynyt sen pimeällä puolella sen jälkeen. Näin voisi sanoa 'herätyskutsuani'.

Heidän suhteensa hyvin ja aidosti päättyi, oli vain yksi asia jäljellä - ja se oli Johnnyn hoitaa hänen 'Winona Forever & quot; tatuointi.

Koska hän ei halunnut saada sitä poistettua, hän muutti sen humoristisesti 'Wino Forever', selittäen sen tuntuvan enemmän 'rehelliseltä'.

'Tatuoinnin poistaminen tai poistaminen on yrittää sanoa, ettei sitä koskaan tapahtunut', hän sanoi. 'Jos muutan sitä jollakin tavalla, tee se hauskaa - laita hänen seuraavan poikaystävänsä nimi sen päälle, sanotaan - se olisi silti rehellistä.'

Katso Myös: