Jurgen Kloppin on tehtävä keskikentän siirtopäätös, koska Liverpool katuu

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Alhaalla joen varrella SW6:ssa he olivat kadonneita sieluja, kuten Boat Race -miehistöt, joiden alukset uppoavat.



Mutta kuten Liverpool ajautui sisään Aleksandar Mitrovicin sodan myrsky, kauhistuttava totuus vaani heitä pitkin hinauspolkua. Titteleitä ei voiteta kauden ensimmäisenä päivänä – mutta ne voidaan menettää, jos oletetaan, että Mestarien liiga aristokraatit ovat aina liian vahvoja talonpojille.



Liverpool jäi tuskallisen, yhdellä pisteellä, kaksintaistelussaan kuka räpäyttää Manchester City viime kaudella – aivan kuten kolme vuotta aiemmin. Jos he putoavat taas ensi toukokuussa väärälle puolelle gossamer-hienoja marginaaleja, Jürgen Klopp tulee katumaan kiertelevää kuonaa, jota hänen tiiminsä tarjoili 45 minuuttia Craven Cottagessa.



tommy robinsonin julkaisupäivä

Voimme käsitellä Fulhamia lyhyessä ajassa. Alusta loppuun ne olivat upeita. Pomo Marco Silva on sellainen jätkä, joka luultavasti katsoo kylpyhuoneen peiliin ja pitää näkemästään, mutta hän on lahjakas valmentaja, ja Fulham järkytti Kloppin kulkivat pyhiinvaeltajat kuin punk rock -yhtye, joka häiritsi kuoroharjoituksia.

Mitrovic teki kaksi maalia Virgil van Dijk opastettu kierros räjähtäneen keskihyökkääjän lyönnissä, ja missä Trent Alexander-Arnold vain makasi arasti kaukaa, serbialainen härkä posliinikaupassa murskasi kaikki astiat päästäkseen Kenny Teten ristin päähän. avaaja.

6 viikon loma 2018

Mutta Liverpoolin suorituskyky oli jalankulkija, passiivinen ja omahyväinen. Manageri Klopp valitti, että kenttä oli 'kuiva'. Mitä sä sanoit? Etkö tiedä, että on kuivuus? Useimmat tarkkailijat näkivät vehreän, keilahallinvihreän keitaan keskellä kuivunutta Lontoota, jossa ei ole satanut noin vuoden 1947 jälkeen. Ainakin yksimielisesti hyväksyttiin hänen arvionsa huonosta esittelystä 85 miljoonan punnan korvaamiseen asti. Darwin Nunez, herkullinen selkäkorkoinen viimeistely, ja Mohamed Salah toimittanut ansaitsemattomia taajuuskorjauksia.



Nunez näytti eloisalta, eikä hän voi viipyä vaihtopenkillä kauaa, ja Salah teki ennätyksellisen kahdeksannen maalin kauden ensimmäisenä päivänä. Mutta Liverpool näytti vanhentuneelta ja yksitahtiselta keskikentällä, jossa Thiago Alcantaran reisivamma saattoi pakottaa Liverpoolin markkinoille ennen kuin ikkuna sulkeutuu.

OTA KANTAA! Missä Liverpool päättää tämän kauden? Kerro meille kommenttiosiossa



  Darwin Nunez teki maalin Valioliiga-debyyttinsä Liverpoolissa 2-2-tasapelissä Fulhamin kanssa Craven Cottagessa.
Darwin Nunez teki maalin Valioliiga-debyyttinsä Liverpoolissa 2-2-tasapelissä Fulhamin kanssa Craven Cottagessa. ( Kuva: 2022 Getty Images)

Klopp sanoi: 'Pelasimme heidän käsiinsä. Olemme tottuneet suurempaan dominointiin, emmekä koskaan saaneet sitä, koska emme vain pelanneet tarpeeksi hyvin, emme tarpeeksi nopeasti, emme tarpeeksi tarkasti, kaikkea tällaista. Haluatko todella tietää, kuinka turhauttava peli oli, asteikolla yhdestä 10:een? Kaksitoista. Se ei ollut me tänään. Pelasimme todella huonon pelin.'

Kippari Jordan Henderson, joka melkein mursi voiton väliajalla hienolla ponnistelulla baria vastaan, myönsi: 'Tiesimme, että se olisi vaikeaa ennen peliä, [vastaan] juuri korotettua joukkuetta vastaan, joten meillä ei ole tekosyitä. Minusta tuntui, että näytimme toisinaan hieman letargisilta, emme pelanneet normaalisti, ja ainoa positiivinen asia on, että reagoimme oikein.

'Kaikki sukelluslaitteet tekivät suuren vaikutuksen tullessaan, joten se oli iso plussa. Darwin teki maalin, ja olisimme voineet saada yhden tai kaksi lisää. Työtä on paljon – tiedän, että tämä on vasta kauden ensimmäinen päivä, mutta mielestäni halusimme aloittaa paljon paremmin ja meidän on parannettava nopeasti.

louis van gaal pallot

Mitrovic, joka teki vain kolme maalia Fulhamin viimeisellä välilaskulla Valioliigassa, sanoi: ”Lopulta täytyy olla tyytyväinen yhteen pisteeseen yhtä maailman parhaista joukkueista vastaan, mutta tunne on kuin hävisimme kaksi. Tietysti oli mukavaa tehdä kaksi maalia, mutta se on osa työtäni. Ollakseni rehellinen, en kuuntele kovin paljon, mitä ihmiset sanovat - tiedän ominaisuuteni.'

Katso Myös: